2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
sabah aç karınla alınca hangisi olursa olsun bulantı yapıyor ben gece yatarken alıyorum
Gece yatarken gyno ferro sanol alıyorum o da bulandırıyor diye, o yüzden bunu da akşam üstü alayım dedim de mahvetti
Gebeliğin başından beri gyno kullanıyorum ve hgb 10 çıktı nasıl oluyorsa yoksa ne güzel demiri bırakacaktım, bu durumda mecbur devam.

Benim kullandığım şurup şeklinde demir ilacı mide Bulantısı vs yapmıyor doktor o yüzden verdi çikolata gibi hatta tadı. Maltofer oral solüsyon diye geçiyor doktorunuza sorabilirsiniz

Gördüm bunu bende canım reklamlarda çıkıyor sürekli güzel görünüyor inşAllah kullanımı da güzeldir
İnşAllah canım
Evet bana da sürekli reklamlarda çıkıyordu. Bikaç taneyle karşılaştırdık eşimle ve buna karar verdik. Belki burda birine fikir olur diye paylaştım
Hayırlı olsun hepsini bir arada halletmişsin
Omzundan bi yük kalktı valla teşekkür ederim
Güle güle kullanın inşallah
Amin inşAllah çok teşekkürler
Renkleri çok hoş, mama sandalyesi ve dalin seti de çok iyi olmuş güle güle kullanın canım
Çok teşekkür ederim canım. Evet bu renkler çok hoşuma gitti. Arabanın siyahı daha şık duruyo aslında ama bura çok güneşli ve tozlu. Siyah hiç kullanışlı değil. Dalinin ürünleri nasıldır diye sormadım kimseye ama bebek cildine uygundur inşAllah

İyi bayramlar kızlar,
yavaş yavaş eşyaları almaya başladık biberonlar için ne öneririrsiniz, philips, chicco vs. miktarları nasıl olmalıdır.
Philips avent 120 ml aldım cam olanından
Aynen öyle canım hamile kaldım kalalı 2 kez görebildim annemi. Karnım kocaman oldu kadın göremiyor. Ne yapalım geçecek bu günler diye avutuyoruz kendimizi :)
Bol bol balkonda otur temiz hava al

Bende ferro sanol kullanıyorum , ikisini birden gece yatarken alıyorum . Yapıları Farklı olduğu için eşim birşey olmaz alabilirsin demişti

siyahta çok lekede belli oluyor , isabetli renk tercihi olmuş

Ben sadece bir hafta kullanabildim maalesef alerjik reaksiyon gösterdim regenesis de içerisinde az da olsa Demir var ya o beni mahvetti normalde de Demir ilacına intolerans gösteriyorum direkt kestik sadece omega kullanıyorum ama Demir düzeyim düşük Demir’in ya da ferritin değerin nasıl ben 20. Haftadan sonra damardan alacağım mecbur depolarım boş bebek 20 den sonra bizim depoları kullanıyormuş 20. Haftaya kadar izin vermedi doktor damardan Demir almama onun da biraz alerjik reaksiyon riski olduğu için olabildiğince geçe atıyor

Kemankolik güle güle kullanın fiyat baya uygun. inşallah iyi çıkar.
dalin maalesef eskinin şampuanı da olsa ve kokusuna bayılsakda içeriği çok temiz değil. ben 3 yaşına kadar parabensiz şampuan kullandım kızımda.sonra daline geçtim. çok hassas oluyor ciltleri bebişlerin. o yüzden araştırıp aldım ve 3 sene dikkat ettim içeriğine. mustelayı tek geçerim. tüm ürünleri çok iyi.

Evet kokusuna ben de bayılıyorum dalinin ama oğluma hiç kullanmadım bana hiç durulanmıyo gibi yapışıklık hissi veriyor. Mühendisin oğlu hesabı var instada orda bebeklerle alakalı tüm içerikler tek tek incelenip temiz içerikli ürünler belirleniyor.Ben takviyeler dahil ordan takip ediyorum temiz içerikleri.tavsiye ederim

Teşekkürler canım yorumlara felan baktım memnun kalmış çoğu.
Ben de mustela alıcam diyodum da kampanyayı görünce aldım bianda. Ben de yıllardır dalin bebek şampuanı kullanırım duşta. Memnunum. Benim cildim çok hassas. Biraz da ona güvenip aldım kendim kullanıyorum diye. İnşAllah bebişimin cildi benim gibi hassas olmaz. Bakayım deniyim hassasiyet oluşursa mustelaya geçerim

Ben kullanıyorum canım oğlumda sabun ve şampuanı umarım sen de memnun kalırsın
Bende ferro sanol kullanıyorum , ikisini birden gece yatarken alıyorum . Yapıları Farklı olduğu için eşim birşey olmaz alabilirsin demişti
Yaa bu bilgi çok iyi oldu çok teşekkür ederim ben de öyle yapayım öyleyse

Aa üzüldüm canım alerji zor bir durum gerçekten, çok da gerekli demir gebelikte
Peki alerjin ilaç formuna karşı mı sadece? Yani mesela demir içerikli yiyeceklerde de problem yaşıyor musun?
Benim ferritin, hbg, demir bağlama hepsi düşük, mecbur kullanacağım, benim de sindirim sistemimi rahatsız ediyor aslında.

Benim kullandığım şurup şeklinde demir ilacı mide Bulantısı vs yapmıyor doktor o yüzden verdi çikolata gibi hatta tadı. Maltofer oral solüsyon diye geçiyor doktorunuza sorabilirsiniz
Aa çok iyi, teşekkür ederim bilgi için bayram sonrası danışayım doktoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…