İnşallah annesini hiç yormayan bir bebiş olurİyi birssy mi kotu birsey mi bilemedim dogdugunda bu kadar hareketli olursa da ne bileyim :) digeri de buyuk degil uc yasina girecek .
Gece yatarken gyno ferro sanol alıyorum o da bulandırıyor diye, o yüzden bunu da akşam üstü alayım dedim de mahvettisabah aç karınla alınca hangisi olursa olsun bulantı yapıyor ben gece yatarken alıyorum
Renkleri çok hoş, mama sandalyesi ve dalin seti de çok iyi olmuş güle güle kullanın canımKızlar ben arabayı sipariş ettim. Şu seti aldım. İnşAllah iyi çıkar.
Benim kullandığım şurup şeklinde demir ilacı mide Bulantısı vs yapmıyor doktor o yüzden verdi çikolata gibi hatta tadı. Maltofer oral solüsyon diye geçiyor doktorunuza sorabilirsinizGece yatarken gyno ferro sanol alıyorum o da bulandırıyor diye, o yüzden bunu da akşam üstü alayım dedim de mahvetti
Gebeliğin başından beri gyno kullanıyorum ve hgb 10 çıktı nasıl oluyorsayoksa ne güzel demiri bırakacaktım, bu durumda mecbur devam.
İnşAllah canımGördüm bunu bende canım reklamlarda çıkıyor sürekli güzel görünüyor inşAllah kullanımı da güzeldir
Omzundan bi yük kalktı vallaHayırlı olsun hepsini bir arada halletmişsin
Amin inşAllah çok teşekkürlerGüle güle kullanın inşallah
Çok teşekkür ederim canım.Renkleri çok hoş, mama sandalyesi ve dalin seti de çok iyi olmuş güle güle kullanın canım
Philips avent 120 ml aldım cam olanındanİyi bayramlar kızlar,
yavaş yavaş eşyaları almaya başladık biberonlar için ne öneririrsiniz, philips, chicco vs. miktarları nasıl olmalıdır.
Aynen öyle canım hamile kaldım kalalı 2 kez görebildim annemi. Karnım kocaman oldu kadın göremiyor. Ne yapalım geçecek bu günler diye avutuyoruz kendimizi :)Bayram gezmelerindeyiz kizlar mutfak, salon, bi daha mutfak, bi daha salon , ....falan ... :) Yaklasik uc aydir ailem yada arkadaslarmdan kimse ile gorusmedim. yuruyuse ise bir kere ciktim. bundan olsa gerek ruhum daraliyor cok cabuk geriliyorum ... Evde hareketsiz kalmaktan sanirim hemen bi yorgunluk falan.ayy ayyy . . . Bi de acayip kafama takiyorum herseyi . Kizdigim yada alindigim birsey oldugunda aglamakli oluyorum aglarim diye de susmayi tercih ediyorum e susunca da gerim gerim geriliyorum . Gebelik hormonlarim tavan mi yapti napti anlamadim ki.
Gece yatarken gyno ferro sanol alıyorum o da bulandırıyor diye, o yüzden bunu da akşam üstü alayım dedim de mahvetti
Gebeliğin başından beri gyno kullanıyorum ve hgb 10 çıktı nasıl oluyorsayoksa ne güzel demiri bırakacaktım, bu durumda mecbur devam.
İnşAllah canım
Evet bana da sürekli reklamlarda çıkıyordu. Bikaç taneyle karşılaştırdık eşimle ve buna karar verdik. Belki burda birine fikir olur diye paylaştım
Omzundan bi yük kalktı vallateşekkür ederim
Amin inşAllah çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim canım.Evet bu renkler çok hoşuma gitti. Arabanın siyahı daha şık duruyo aslında ama bura çok güneşli ve tozlu. Siyah hiç kullanışlı değil. Dalinin ürünleri nasıldır diye sormadım kimseye ama bebek cildine uygundur inşAllah
Bu rengi aldığım için bunu okuduğuma çok mutlu oldum ay çok şükürsiyahta çok lekede belli oluyor , isabetli renk tercihi olmuş
Gece yatarken gyno ferro sanol alıyorum o da bulandırıyor diye, o yüzden bunu da akşam üstü alayım dedim de mahvetti
Ben sadece bir hafta kullanabildim maalesef alerjik reaksiyon gösterdim regenesis de içerisinde az da olsa Demir var ya o beni mahvetti normalde de Demir ilacına intolerans gösteriyorum direkt kestik sadece omega kullanıyorum ama Demir düzeyim düşük Demir’in ya da ferritin değerin nasıl ben 20. Haftadan sonra damardan alacağım mecbur depolarım boş bebek 20 den sonra bizim depoları kullanıyormuş 20. Haftaya kadar izin vermedi doktor damardan Demir almama onun da biraz alerjik reaksiyon riski olduğu için olabildiğince geçe atıyor
Ben sadece bir hafta kullanabildim maalesef alerjik reaksiyon gösterdim regenesis de içerisinde az da olsa Demir var ya o beni mahvetti normalde de Demir ilacına intolerans gösteriyorum direkt kestik sadece omega kullanıyorum ama Demir düzeyim düşük Demir’in ya da ferritin değerin nasıl ben 20. Haftadan sonra damardan alacağım mecbur depolarım boş bebek 20 den sonra bizim depoları kullanıyormuş 20. Haftaya kadar izin vermedi doktor damardan Demir almama onun da biraz alerjik reaksiyon riski olduğu için olabildiğince geçe atıyorGece yatarken gyno ferro sanol alıyorum o da bulandırıyor diye, o yüzden bunu da akşam üstü alayım dedim de mahvetti
Hemde ne güzel olduCok guzel bir bayram suprizi olmustur onlarada ne guzel yapmisiniz
Sen bayrama kadar bekleyeceğim demiştin değil mi tatlım? Mutlu haber tabiki memnun eder.Hemde ne güzel olduçok sevindiler onların sevinçlerine yüz yüze tanık olmak isterdim ama nasip olmadı buna şükür diyelim
Evet canım bizim planımız bayram tatilinde memlekete gidip ailelere yüz yüze haber vermekti ama bu virüsSen bayrama kadar bekleyeceğim demiştin değil mi tatlım? Mutlu haber tabiki memnun eder.
Evet kokusuna ben de bayılıyorum dalinin ama oğluma hiç kullanmadım bana hiç durulanmıyo gibi yapışıklık hissi veriyor. Mühendisin oğlu hesabı var instada orda bebeklerle alakalı tüm içerikler tek tek incelenip temiz içerikli ürünler belirleniyor.Ben takviyeler dahil ordan takip ediyorum temiz içerikleri.tavsiye ederimKemankolik güle güle kullanın fiyat baya uygun. inşallah iyi çıkar.
dalin maalesef eskinin şampuanı da olsa ve kokusuna bayılsakda içeriği çok temiz değil. ben 3 yaşına kadar parabensiz şampuan kullandım kızımda.sonra daline geçtim. çok hassas oluyor ciltleri bebişlerin. o yüzden araştırıp aldım ve 3 sene dikkat ettim içeriğine. mustelayı tek geçerim. tüm ürünleri çok iyi.
Teşekkürler canım yorumlara felan baktım memnun kalmış çoğu.Kemankolik güle güle kullanın fiyat baya uygun. inşallah iyi çıkar.
dalin maalesef eskinin şampuanı da olsa ve kokusuna bayılsakda içeriği çok temiz değil. ben 3 yaşına kadar parabensiz şampuan kullandım kızımda.sonra daline geçtim. çok hassas oluyor ciltleri bebişlerin. o yüzden araştırıp aldım ve 3 sene dikkat ettim içeriğine. mustelayı tek geçerim. tüm ürünleri çok iyi.
Ben kullanıyorum canım oğlumda sabun ve şampuanı umarım sen de memnun kalırsınİnşAllah canım
Evet bana da sürekli reklamlarda çıkıyordu. Bikaç taneyle karşılaştırdık eşimle ve buna karar verdik. Belki burda birine fikir olur diye paylaştım
Omzundan bi yük kalktı vallateşekkür ederim
Amin inşAllah çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim canım.Evet bu renkler çok hoşuma gitti. Arabanın siyahı daha şık duruyo aslında ama bura çok güneşli ve tozlu. Siyah hiç kullanışlı değil. Dalinin ürünleri nasıldır diye sormadım kimseye ama bebek cildine uygundur inşAllah
Yaa bu bilgi çok iyi oldu çok teşekkür ederim ben de öyle yapayım öyleyseBende ferro sanol kullanıyorum , ikisini birden gece yatarken alıyorum . Yapıları Farklı olduğu için eşim birşey olmaz alabilirsin demişti
Aa üzüldüm canım alerji zor bir durum gerçekten, çok da gerekli demir gebelikteBen sadece bir hafta kullanabildim maalesef alerjik reaksiyon gösterdim regenesis de içerisinde az da olsa Demir var ya o beni mahvetti normalde de Demir ilacına intolerans gösteriyorum direkt kestik sadece omega kullanıyorum ama Demir düzeyim düşük Demir’in ya da ferritin değerin nasıl ben 20. Haftadan sonra damardan alacağım mecbur depolarım boş bebek 20 den sonra bizim depoları kullanıyormuş 20. Haftaya kadar izin vermedi doktor damardan Demir almama onun da biraz alerjik reaksiyon riski olduğu için olabildiğince geçe atıyor
Aa çok iyi, teşekkür ederim bilgi içinBenim kullandığım şurup şeklinde demir ilacı mide Bulantısı vs yapmıyor doktor o yüzden verdi çikolata gibi hatta tadı. Maltofer oral solüsyon diye geçiyor doktorunuza sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?