İyi bayramlar.Dün akşam ezanı okunurken Ramazan bitti Allahım sen bizi sonraki Ramazana eriştir diye dua ettim.Bunda hamileyiz diye oruç tutamadık seneyede emziriyoruz diye tutamıyacağız Bol bol sütlerimiz olsun inşaAllah.
Bayramınız mübarek olsun Güzel dualarınız kabul olsun seneye bebeklerimizle , ailelerimizle sağlıklı bir şekilde Ramazan bayramını geçirmek dileğiyle ...
Sancılar 7 8 aylarda başlamıyor bence. İlk çocuğum 39. Haftada sezaryenle doğdu. O zamana kadar tek bir ağrı ya da sancı çekmedim. Nst de hiç sancı çıkmıyordu.
Ramazan bayramımız mübarek olsun kızlar
Ay sabahtan beri bir sene sonrasını düşünürken buluyorum kendimi şu günler geçsin bayramlıkları alıp bebeklerimizle doyasıya gezmeyi nasip etsin allahım hepimize
Chicconun newbornu var ben ondan alıcam 1 tane ilk zamanlar bitane yeterli sütün gelirde mamahya gerek kalmazsa arada sağar verirsin belki iki tane ama çok almaya gerek yok.Ama çalışan anneysen sağıp bırakacaksan falan Aventin setleri en kullanışlısı.
Onların beslenmesi bizim gibi değildi ama organik besleniyorlarmıs köy yerinde yasayanlar ayrıca köy işleri filan bünye olarak baya sağlamlarmıs bide tabi herkes o kdr şanslı olmuyırmus sayısız anne ve bebek ölümü varmıs su an en aza indirilmiş hali şanslı olanlar deden gibi sapasağlam doguyomus ayrıca göbek bagını filan nasıl kesmiş nasıl sarıp getirmiş o kısmına şaşırdım Bi eksiklik var sanki hikayede
Bugün benim için buruk ama güzel bi gündü ailelere ve akrabalara ilk kez bebeğimizi söyledik konferans görüntülü arama yaptık tüm aile üyelerine size süprizimiz var bekleyin dedik ve bebeğinden son cuma günü gittiğimizde aldığımız dört boyutlu renkli ultrason resmini gösterdik herkes çok sevindi tam bayram şekeri oldu dediler çok mutluyum oğlumda şu an bile tepinip duruyor
Benmde ilk cnm evet amin inş benm regl tarihim 1 ocak oldugu için ben cok rahat hesaplıyorum bugun 24 mayıs olduguna göre ben 4 ay 24 günlüğüm yani aslında 5 ay bitmek üzere mayısın sonunda 5 ayı bitirmiş oluyorum sende o sekilde hesapla zaten aramızda cok yok sanırım soranlara 5.ayın içinde yada bittiği zaman 5.ayı bitirdik diyebilirsin yaş hesaplaması gibi bşy Buda