2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Günaydı,
Mutlu bayramlar herkese :)
Bir sonraki Ramazan bayramı bebelerimizle olacak
İyi bayramlar.Dün akşam ezanı okunurken Ramazan bitti Allahım sen bizi sonraki Ramazana eriştir diye dua ettim.Bunda hamileyiz diye oruç tutamadık seneyede emziriyoruz diye tutamıyacağız Bol bol sütlerimiz olsun inşaAllah.

Sancılar 7 8 aylarda başlamıyor bence. İlk çocuğum 39. Haftada sezaryenle doğdu. O zamana kadar tek bir ağrı ya da sancı çekmedim. Nst de hiç sancı çıkmıyordu.
Olabiliyor canım. Bizim okulda bi arkadaş 7 aylık felandı bi sancıyla hastaneye gitti. Çok korktu bebeğe bişe mi oldu diye. Doktor yalancı sancı demiş

Bebeği kenara koyup çalışmaya devam etmesine çok üzüldüm Nasıl bir zorunluluk nasıl bir mecburiyet hissi. İnsanlar neler neler yaşamış
Benim annemde süt içen bebeğimi evde bırakıp tarlaya giderdim diyor hep kaç saat sütsuz kalıyormuş abilerim üzücü ama o zamanın şartları böyleydi..

İyi bayramlar kızlar,
yavaş yavaş eşyaları almaya başladık biberonlar için ne öneririrsiniz, philips, chicco vs. miktarları nasıl olmalıdır.
Chicconun newbornu var ben ondan alıcam 1 tane ilk zamanlar bitane yeterli sütün gelirde mamahya gerek kalmazsa arada sağar verirsin belki iki tane ama çok almaya gerek yok.Ama çalışan anneysen sağıp bırakacaksan falan Aventin setleri en kullanışlısı.

O kadar detay bilmiyorum ben daha bu yaz o yaylaya bi geceliğine kampa gitmiştik annem orda dere kenarında anlatmıştı aklıma bu sorular hiç gelmedi

Bugün benim için buruk ama güzel bi gündü ailelere ve akrabalara ilk kez bebeğimizi söyledik konferans görüntülü arama yaptık tüm aile üyelerine size süprizimiz var bekleyin dedik ve bebeğinden son cuma günü gittiğimizde aldığımız dört boyutlu renkli ultrason resmini gösterdik herkes çok sevindi tam bayram şekeri oldu dediler çok mutluyum oğlumda şu an bile tepinip duruyor

Sat 5 Ocak kuzum benim de aramızda 4 gün var sata göre yani ne kadarlık oluyor

İyi bayramlar kızlar,
yavaş yavaş eşyaları almaya başladık biberonlar için ne öneririrsiniz, philips, chicco vs. miktarları nasıl olmalıdır.
ben dr browns düşünüyorum. ilk kızımda da onu kullanmıştık. gaz problemi olmadı. 120cc likler yeterli diğerleri büyük oluyor.

ama şunu da düşünüom belki biberon vermeyebilirim. çünkü kızım ilk 1 ay memeye alışamadı. bu da öyle olur diye korkum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…