Ped kısmı hastanedeki uygulamaya göre değişiyor kardesimde hasta bezi aldık çünkü hemsireler oyle istediler.Eğer sezeryan olursa sonda bağlı oluyor 5 6 saat.ondan heralde bez istediler.sonraki günler buyuk boy ped kullandı. Gorumcem de bebek bezi kullandı.
Bugün benim için buruk ama güzel bi gündü ailelere ve akrabalara ilk kez bebeğimizi söyledik konferans görüntülü arama yaptık tüm aile üyelerine size süprizimiz var bekleyin dedik ve bebeğinden son cuma günü gittiğimizde aldığımız dört boyutlu renkli ultrason resmini gösterdik herkes çok sevindi tam bayram şekeri oldu dediler çok mutluyum oğlumda şu an bile tepinip duruyor
Bayram gezmelerindeyiz kizlar mutfak, salon, bi daha mutfak, bi daha salon , ....falan ... :) Yaklasik uc aydir ailem yada arkadaslarmdan kimse ile gorusmedim. yuruyuse ise bir kere ciktim. bundan olsa gerek ruhum daraliyor cok cabuk geriliyorum ... Evde hareketsiz kalmaktan sanirim hemen bi yorgunluk falan.ayy ayyy . . . Bi de acayip kafama takiyorum herseyi . Kizdigim yada alindigim birsey oldugunda aglamakli oluyorum aglarim diye de susmayi tercih ediyorum e susunca da gerim gerim geriliyorum . Gebelik hormonlarim tavan mi yapti napti anlamadim ki.
İlk gebeligim olmadigi icin belki ama ben bayaa bayaa hissediyorum cokta hareketli :) esimde hissediyo sadece hissetmek degil karnima bakinca da gorunuyo tekme aninda cikintilar :)
Abartmiyorum sabah ogle aksam gece sıklıkla yani ... vakti zamani yok :) Hatta an itibariyle uyanık sanirim minnos suan kipirdaniyo yanimda olsan sende gorebilirdin :)
Abartmiyorum sabah ogle aksam gece sıklıkla yani ... vakti zamani yok :) Hatta an itibariyle uyanık sanirim minnos suan kipirdaniyo yanimda olsan sende gorebilirdin :)
Benm 2.kutunun ortalarında rahatladım beni defalarca kusturdu midem doluyken yatarken kesinlikle içme ama sonradan vücut alısıyo biraz idare edeceksin cnm ben neler cektim az öğürtmedi beni bide içtikten sonra oturup yatma hareket et mide sindirene kadar