2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sezeryanda gece boyu yetiyor. O da ilk hafta biraz yoğun oluyor kanama sonra normale dönüyor

İyi bayramlar kızlar,
yavaş yavaş eşyaları almaya başladık biberonlar için ne öneririrsiniz, philips, chicco vs. miktarları nasıl olmalıdır.
Ben Philipsçiyim oğlumda da çok kullanışlı bulmuştum. Şimdi bebeğimde de almaya başlıyorum

Cok guzel bir bayram suprizi olmustur onlarada ne guzel yapmisiniz

Bayram gezmelerindeyiz kizlar mutfak, salon, bi daha mutfak, bi daha salon , ....falan ... :) Yaklasik uc aydir ailem yada arkadaslarmdan kimse ile gorusmedim. yuruyuse ise bir kere ciktim. bundan olsa gerek ruhum daraliyor cok cabuk geriliyorum ... Evde hareketsiz kalmaktan sanirim hemen bi yorgunluk falan.ayy ayyy . . . Bi de acayip kafama takiyorum herseyi . Kizdigim yada alindigim birsey oldugunda aglamakli oluyorum aglarim diye de susmayi tercih ediyorum e susunca da gerim gerim geriliyorum . Gebelik hormonlarim tavan mi yapti napti anlamadim ki.

Kızlar regenesis max (multivitamin) kullanıp mide bulantısı yaşayan oldu mu?
Ben ilk kez bugün içtim ve çok bulandırdı

Çok geçmiş olsun canım Ben aydır kullanıyorum. Hiç öyle etki yapmadı ama zaten midem her şeye bulanıyordu.

Peki ne akklıkla hissediyosun canım, ben de hissediyorum ama 3 günde 1 fln

Abartmiyorum sabah ogle aksam gece sıklıkla yani ... vakti zamani yok :) Hatta an itibariyle uyanık sanirim minnos suan kipirdaniyo yanimda olsan sende gorebilirdin :)

Abartmiyorum sabah ogle aksam gece sıklıkla yani ... vakti zamani yok :) Hatta an itibariyle uyanık sanirim minnos suan kipirdaniyo yanimda olsan sende gorebilirdin :)
Maşallah benimde 2. Gebeliğim ama daha 1 gündür çok nadir ufacık hisseder gibiyim

Maşallah benimde 2. Gebeliğim ama daha 1 gündür çok nadir ufacık hisseder gibiyim

İyi birssy mi kotu birsey mi bilemedim dogdugunda bu kadar hareketli olursa da ne bileyim :) digeri de buyuk degil uc yasina girecek .

Multivitamini açken içince çok mide bulantısı yapıyo onu farkettim artık tıka basa doyunca içiyorum bulanmıyo

sabah aç karınla alınca hangisi olursa olsun bulantı yapıyor ben gece yatarken alıyorum

Benm 2.kutunun ortalarında rahatladım beni defalarca kusturdu midem doluyken yatarken kesinlikle içme ama sonradan vücut alısıyo biraz idare edeceksin cnm ben neler cektim az öğürtmedi beni bide içtikten sonra oturup yatma hareket et mide sindirene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…