2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
O gyno sanolu 10gundur filan kullaniyprum affedersiniz beni kabiz etti . Zaten sorunlu bi sindirimim var mahvoldum iyce

Hayırlı akşamlar arkadaşlar gündüz abdest alırken ayağım biri kaydı sonra bir kolum üzerine düştü arkadan çok şükür kanamam gelmedi ama karnıma küçük kramplar girdi ve karnım sanki biraz agrıyor .bebişin hareketlerini takip ettim ama sanki az hareketli stresten dikkat edemiyorum doktora sordum oda dönmedi .bende öyle kaldım bilmem ne yapsam

biliyorum o hesabı. ilk gebeliğimde bakıyordum.

Geçmiş olsun acili arasan belki bir yol gösterirler.

O gyno sanolu 10gundur filan kullaniyprum affedersiniz beni kabiz etti . Zaten sorunlu bi sindirimim var mahvoldum iyce
ben kolay kolay kabız olmam benide kabız yaptı gyno ferro.
çok geçmiş olsun canım yeni mi oldu? hastaneye gidip bebeği görseydin keşke için rahat ederdi inşallah bebegin iyidir..

ben kolay kolay kabız olmam benide kabız yaptı gyno ferro.
çok geçmiş olsun canım yeni mi oldu? hastaneye gidip bebeği görseydin keşke için rahat ederdi inşallah bebegin iyidir..
Teşekkür ederim canım öğlen oldu malesef .doktordan haber bekledim ama oda dönmedi

Kızlar ben arabayı sipariş ettim. Şu seti aldım. İnşAllah iyi çıkar.
Canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın bebişinle inşallah rengine bayıldım tam sevdiğim renkler
Fakat ben böyle önemli şeyleri asla görmeden dokunmadan alamam ya napıcam bilmiyorum sen gelince kalitesini filan yaz bize de fikir olsun

İnşallah Canım teşekkür ederim.cok stres yapıyorum bilmiyorum nasıl olacak
Yapılmaz mı canım elimiz karnımızda hep Allahtan gelen bir şey işte yürürken bile düşebiliriz ne kadar dikkat etsek de sıkma canını kan gelmemiş en önemlisi bu sancına dikkat et inşallah o da azalır belki krampa sebep oldu sadece. Hareketi şuan zaten hepimiz sürekli hissetmiyoruz ya çok odaklanma derim iyice dinlen

İnşallah Canım kendimi kastım düşerken belki ondan kramp girdi .ama inşallah geçer çok teşekkür ederim ilginiz için

Ben kullanıyorum canım oğlumda sabun ve şampuanı umarım sen de memnun kalırsın ♥
Bence annelerin geneli dalin kullanıyor zaten. İnşAllah canım teşekkürler
Amin canım inşAllah çok teşekkürler. Ben baktım dokunup alma meselesi daha da uzayabilir hem de daha önce beğendiğim bi araba tükenmiş onu tükenmiş görünce alayım dedim. Görme dokunma kısmı için de tüm işlevini ve kullanımını anlatan videoları var instada. Görevliler özelliklerini anlatmış onları izleyince çok beğendik ve karar verdik. Görmüş gibi olduk yani. Tamam canım gelsin yazarım

Kozlar hepinizin bayramını kutlarım. Dün doktora gittim 3 lü test için ve cinsiyeti öğrendim sonunda bir kızım olacakmış
Gelsin bakalım minik prenses

Kızlar ben arabayı sipariş ettim. Şu seti aldım. İnşAllah iyi çıkar.
Fiyat ve görüntü iyi bence , inşallah kalitesi ve kullanışı da iyidir. Gelince paylaşırsın izlenimlerini. Ben kısa vadede almayı düşünmüyorum ama aklımda olsun , eninde sonunda alınacak

Çok geçmiş olsun canim, umarım herşey yolundadır. Çok dikkat etmeliyiz her hareketimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…