2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşallah Canım kendimi kastım düşerken belki ondan kramp girdi .ama inşallah geçer çok teşekkür ederim ilginiz için

çok geçmiş olsun . Banyo evin en korktuğum , en tehlikeli yerlerinden biri yerde paspas Kullan mutlaka , abdest alırken diğer kuru ayağı yıkarken kayma çok sık oluyor . İnşallah bebeğede birşey olmamıştır. 39. Haftamda Florya’da yabancı uyruklu çocukta değil 13-15 yaşlarında biri arkamdan çarpıp bana boylu boyunca devirmişti . Elbise vardı üzerimde , elbisemi yırtıp, bacağımı morartacak şiddette birde . şimdi sen psikolojik hareketini hissedemiyorsundur. Zaten hareketleri çok hareketli ve kuvvetli değil , pıtır pıtır
Kasılmayı, krampları gel şuan bende gör sen . Bugün kendimi çok çok yordum karnım Top gibi oldu

Teşekkür ederim canım evet gerçekten Benimde korktuğum yer nasıl oldu birden anlamadım zaten .ve benim bel fitigim var diye çok dikkat eder ve gayet alıyordum.demek olacağı varmış .düşünce cok korktum Ve kastım kendimi .yarın doktoruma ulaşmaya çalışırım inşallah ona göre ordaysa giderim inşallah yada diger gün giderim yasak bitince

Cok gecmis olsun arkadasim. Insallah bisey olmamistir. Donus yapti mi dr? Bi gorunsen nobetci kadin dogum vardir illaki

Canım demir bana da yan etki yaptı doktorum çekirdekli kuru üzüm yememi söyledi bir de kırmızı et. Ben et yiyemiyorum gebeliğimin başından beri malesef ama kuru üzümü yiyorum geçen gün aile hekimliğinde baya yüksek çıktı inşAllah sana da fayda eder

Canim cok gecmis olsun dikkat et insallah birsey olmamistir bebisine ama sen yinede bir doktora git ne olur ne olmaz ihmal etme rabbim korusun sizi

Çok geçmiş olsun. Karnınız darbe almadıysa birşey olmaz diye düşünüyorum. İşk çocuğumda ben yolda takılıp öne doğru düşmüştüm karnım da yere çarpmıştı ama hiçbirşey olmadı. Amniyon sıvısı koruyor onları ki şu an çok daha küçükler ve rahimde bolbol yerleri var. O hissetmemiştir bile diye düşünüyorum.

O gyno sanolu 10gundur filan kullaniyprum affedersiniz beni kabiz etti . Zaten sorunlu bi sindirimim var mahvoldum iyce
Ben vegaferon fort kullaniyorum ama hicbir yan etkim olmadi diskilama rengimin degismesi disinda sabah ac karnina kullaniyorum cok sukur kabiz bile olmadim daha

Evet ilaci aldigimdan beri simsiyah tuvaletim gidince doktoruma sorucam yine de hergun ayni cunku
Aynı durum bende de oldu, aynı ilacı kullanıyorum ve başladığımdan beri dediğin biri rengi. Doktora sorunca bana da haber verir misin peki?

Fiyat ve görüntü iyi bence , inşallah kalitesi ve kullanışı da iyidir. Gelince paylaşırsın izlenimlerini. Ben kısa vadede almayı düşünmüyorum ama aklımda olsun , eninde sonunda alınacak
İnşAllah tamam canım gelsin paylaşıcam sizinle eleştirilerimi
Evet eninde sonunda alınacak ve piyasanın durumu belirsiz diye alayım içim rahatlasın dedim. Geç gelicekmiş zaten kargo savaşları var dedi ilgilenen kişi

Aynı sorun bende de var. Hiçbir şekilde bağırsaklarım demir kabul etmiyor. İçinde probiyotik olan vitaminde bile sorun yaşadım. Demir eksikliğim var mı bilmiyorum, ilk ay ölçülmüştü eksik değildi ama çok yüksek de değildi. Ben de damardan alacağım galiba. İnşallah bir çözüm bulabiliriz.

Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun?
Korkma bebeğe bişe olmamıştır inşAllah artık büyüdü bebişler
Allah korusun bişe olsa çok ağrı olur kanama olur. Bebeğin hareketlerini de sürekli hissetmiyoruz ki canım hatta ben odaklanınca hiç hareket olmuyo dikkat ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…