2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet var ama hergun oluyor ve simsiyah ilacin yan etkisi oldugunu biliyorum da yine de sorucam bakalim
Benmde öle bende demir ve vitamin aldıgımdan beri tuhaf Bi rengi var simsiyah ama oluyo Bi cok kişide korkulacak bsy oldugunu sanmıyorum sormak aklıma bile gelmedi benim

Cok gecmis olsun cok şükür bebegin iyi

Dün gece seni korkutmak istemedim canım ama doktorun haklı hani bir şey oldu diye de değil içini kemiren kötü düşünceleri yok etmek için mutlaka gitmen lazım neyseki bebegin iyi çok şükür

Zaten sokaga cıkma yasagı olmasa beklemezdik deseydin elimiz kolumuz bağlı napalım insan çıkayım mı cıkmayım mı karsrsızlıgında kalıyor geçmiş olsun sanada cnm

Gözün aydın canım için rahatlamıştır şükür bebiş iyiymiş

Zaten sokaga cıkma yasagı olmasa beklemezdik deseydin elimiz kolumuz bağlı napalım insan çıkayım mı cıkmayım mı karsrsızlıgında kalıyor geçmiş olsun sanada cnm
Aynen sokağa çıkma yasağı Ve bu virüs yüzünden gelmek istemedim yoksa bende gelirdim dedim .dün gelmeyip bugun geldiysen gezmeye geldin diyor bana birde nasıl kızdım var ya.devlet hastanesine gittim mecbur doktorum izinliydi gelemezmiş .ama bu doktor çok değişikti neyse eşim boşver bırak dedi değmez diyip kalkıp geldik eve Canım

Sokağa çıkma yasağı verdi diye gitmek istemedim Canım yoksa sabaha kadar stresten uyumadım sagolun komşum polisti onlar aldı götürdü eşimle

Çok şükür bebek iyi ya, bence de takma kafana ne dediyse dedi
Ben de dün söylemedim ama annem de beni ikaz edip duruyor, halası hamileyken karyolayi ittirmis, bebek karnında ölmüş. Aman kızım elleme birşey dikkat et diyor . Hepimiz Allah'a emanetiz ama attığımız adıma dahi çok dikkat edelim

Soylemeyi unuttum dr.a gaviskon icilebiliyor mu ? Surup mu pastil mu?
Şurup kuzum doktor baban yazdı ben onun sayesinde fazla hissetmiyorum yanmaları yemekten önce ve sonra içiyorum salçalı bişey yiyince zaten işkence oluyor bana oyuzden hemen şurup içiyorum

Canım çok geçmiş olsun devlet hastanelerinde ki doktorların ben zaman alaycı tavrı olmadı ki şimdi olmasın sonra da biz haklıyız biz Can kurtarıyoruz diye böbürlensinler zorda kalmadıkça allah devlet hastanesinin eline düşürtmesin

Teşekkür ederim canım amin inşallah gerçekten sanki zorla bakt çok kızdım ama Ne yapayım özel hastanede doktorum yoktu mecbur bir şey demedim sonra bakınca kızacaktım ona elim boşver dedi .neyse çok şükür iyiyim gerisi rabbime havale ettim

Iyi bari canim cok şükür bebis iyi ya rabbim bir daha yasatmasin

Terbiyesize bak ay ben olsam kavga cıkardı kesin orda o ne demek be millet manyak Müge anlı haklı walla kadını harcamaya çalıltılar ama haklı yani

Kızlar selam bebeğin hareketlerini daha aşağıda hissediyorum iki gündür sizin de başınıza geldi mi evham yaptım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…