2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Asla doktorlara ve tüm sağlık çalışanlarına yapılan şiddete karşıyım ancak onlarda biraz kendine çeki düzen vermesi gerek benimde kanamam olduğunda gece acile gitmiştim doktor ultrason ile baktı sonra bana kalk dedi gitti ben bebeğim öldü diye korkudan ölürken bana hiç bi açıklama yapmadan gitti o sırada orda yanımızda olan hemşireye bebeğin kalbi atıyor mu diye sormuştum insan bu kadar duyarsız olamaz olmamalı... Şimdi birileri çıkıp vay efendim bu onların mesleği soğuk kanlı davranmaları gerek filan diye edebiyat yapmasın. Yeri geliyor bana vereceği ilaçtan daha çok onun ağzından çıkacak en ufak sevindirici haber daha iyi gelebiliyor ama bunu yapmak onların zoruna gidiyor galiba

Kızlar selam bebeğin hareketlerini daha aşağıda hissediyorum iki gündür sizin de başınıza geldi mi evham yaptım?
Bende bazen kasıkalrsa hissediyorum hatta 5 dk Bi tuvaletim gelmiş gibi olıyo Du idrar torbasını cok ittiryodu galiba bgn de az hissettim 1 haftadır baya hareketliydi bgn 1 2 kere hissettim sadece anlamıyorum cok takılmamak lazım heralde

sevmkee iyi olmana sevindim dr belki de ihmalkarlik etmemen için sert davranmış olabilir sen cok ilgilisin ancak her vatandaş sen ve buradaki arkadaşlar kadar dikkatli davranmayabiliyor.Kendini ferah tut faydalı kısmını kendine al gereksiz laf ve sözleri at geriye gitsin.

Kişiye göre muamele yapsınlar o zmn ihmal edenlerinde kendi bilecekleri iş doktorun cok umrunda oldugunu sanmıyorum onun derdi başkaymış heralde

Kişiye göre muamele yapsınlar o zmn ihmal edenlerinde kendi bilecekleri iş doktorun cok umrunda oldugunu sanmıyorum onun derdi başkaymış heralde
O zaman dr u bulup siz söylersiniz daha iyi olmaz mı? Drun derdi ne olabilir ki ? Amaç buradaki arkadaşın biraz olsun moralini düzeltmek farklı açılardan bakmak değil mi?

O zaman dr u bulup siz söylersiniz daha iyi olmaz mı? Drun derdi ne olabilir ki ? Amaç buradaki arkadaşın biraz olsun moralini düzeltmek farklı açılardan bakmak değil mi?
Bulsam söylerim merak etme senin amacını sorgulamadım zaten bende sinir oldum bu sekilde destek veriyorum ama senn amacın ne onuda anlamadım günlerdir kimseyi kırmayım diyorum ama yok yani Bi gerginsiniz yer arıyorsunuz heralde tartısma yaratmaya yeter ama kim veriyo bu hakkı onu anlamadım ben sana yazarken uslubuma dikkat ederek yazıyorum sende öle yazacaksın o kadar!!

Oo o kadar uzun mu sürüyor bende özel bi muayeneye gidicem kadın doğumcum önerdi bakalım inşallah sonucumuz güzel olur
Benimki çok hareketli idi ondan da biraz uzamış olabilir ama zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın çok güzel duygular

Sağol canım içimi rahatlattın

Aaa ne dedim ki simdi bu kadar tepki verdiniz o kadar falan?Gerçekten cok üzüldüm şimdi. Ben gergin değilim niye bu kadar kızdıniz ki ? Ben cevaplama yapmadım ki tartışma yaratayım.Siz benim mesajimi aldıniz cevap yazdıniz buna binaen benim cevap yazmam sizi gerdi heralde.Kimseyi kırmayıniz ne güzel ama zaten ben uç yorum yapmam neden bana yeter oluyor kaç tane mesajım var sizi mutsuz eden?Benim amacım burada herkes gibi dertlerimizi kafamiza takılanları paylaşmak bilgimizin yettiğince yardımcı olmak bana hak veren yok size de verilmediği gibi.Uslubum çok iyidir merak etme o kadar diyosun ya aynen tatlım o kadar.

Tüm 2020 ekim anneleri başlığinda toplanan arkadaşlar yanlış anlaşılmış yanlis anlatmis olabilirim .yanlış olduğum nokta varsa lutfen beni uyarınız.Buradaki her anne bence çok kutsal gereksiz gerilmelere meydan vermemek isterim.Gerekli bilgi sevinç üzüntü mutluluk paylaşılan güzide bir ortamı bilerek bozmak istemem.Hepinize iyi bayramlar.

Benim ilk bebeğim öldüğünde yüzüme ölmüş bu kalk demişti işini adam gibi yapanlara zaten lafımız yok o televizyonlara çıkan iyilik meleği doktorlar ile bizim bu karşımıza çıkan doktorların alakası yok kaldı ki mesela özelde ki de doktor o neden Güler yüzlü ? O neden işini somurtarak yapmıyor herşeyi en ince detayına kadar açıklıyor ? Ben devlet hastanesine gittiğimde kadın yaşlı bi doktora denk geldim bana bebeğimin ultrason fotosunu bile vermiyordu ben zorla aldım ki almasam daha iyiymiş çünkü bebeğim gözükmüyor du bile neymiş kendisi bilgileri girmiş ya ekrana o görüyormuş ya yetermiş saçmalıktan başka birşey değil bence gizlice hasta kılığına girip teftişe gitmeleri gerek

Bak canım tatlım demişsin bende ona binayen canım diyorum ben seni alıntılarken sana ters olacak bsy demedim sen iyi niyetli yaklasmıssın bende doktorların o kdr da iyi niyetli olmadıgını söylemişim kalkıp bana sen söylersin öyle filan tarzında yorum yapmıssın beni germesi normal değilmi katılmıyorsan katılmıyorum dersin yada aynen sende haklısın dersin yada cvb vermezsin sana kimse öle ukalaca cevap verme hakkını vermez burda ama sana verilmiş anlasılan bilemedim bende neyse kimseyninin huzurunu daha fazla kacırmak istemiyorum o yüzden kusura bakma ukalaca Bi cvb alcagımı bilsem alıntılayıp rahatsız da etmezdim sana iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…