2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Arkadaş orda doktora sitem etmiş aslında, sende ona o zaman doktoru bulup sen söyle deyince ortam gerildi. Sorduğun için yanıtladım, yanlış anlaşılma olmasın. :))) Aslında sende diğer arkadaşa moral vermek için bişeyler yazmıştın ama, diğer arkadaşa o şekilde söyleyince yanlış anlaşılmalara sebep oldu.

Hem hormonlar, hemde sıkıntılı bi süreçten geçtiğimiz için biraz daha farklı algılayabiliyoruz. Ben burda kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hepimiz aynı durumdayız çünkü. Bence gerilmeye gerek yok, bebeklerimizi düşünüp daha güzel şeylere yer verelim.

Hay ağzını öpeyim bide uç yorum yapmam diyenden korkacaksın

Teşekkürler canim evet üşüttüm galiba böyle olunca sıcak duş iyi gelir bana hamileyken sıcak duşta iyi değil
Sıcak suyla limonsuyunu karıştırıp içsen hem mideye iyi gelir derler hemde c vitamini ayağına sıcak su torbası faydalı olur mu ki?yanlış birşey de söylemek istemem.

Sıcak suyla limonsuyunu karıştırıp içsen hem mideye iyi gelir derler hemde c vitamini ayağına sıcak su torbası faydalı olur mu ki?yanlış birşey de söylemek istemem.
limonlu suyu deneyeceğim canım teşekkürler sıcak su torbası bel kısmına iyi değil hamileyken..

Okuyup üfleyecem Ekim analarini
Hep evde olunca fazlasıyla hassas olduk hepimiz.. En zor dönemde hamile kaldık gurur duyalım kendimize kolay degil
Ya buna çok katılıyorum. Arf arda gelen yasaklar eve kapılmak pek insan görmemek. Hepsi etmen.
Ben de tüm gün gaz sancıları var karın bölgemde sürekli kaygı halindeyim ya rahim kasılması ise diye, vücudumdaki ağrılara odaklanıp duruyorum. Eşimin de kafasının etini yedim gerdim valla.

Kızlar benim sağ kasıkta iğne batması gibi ağrılar ve belimede vuruyor sabahtan beri üstüne bide gaz sancım var napıyım geçmesi için

Kızlar benim sağ kasıkta iğne batması gibi ağrılar ve belimede vuruyor sabahtan beri üstüne bide gaz sancım var napıyım geçmesi için
Canım ayak altına sıcak su torbası koyabilirsin. Gaz sancısı için de ılık duş ve hareket. Evde yürü squat yap

Aslında çok normal ağrılar bunlar dediğin gibi hep evde olmaktan kaynaklanıyor ben bile artık kendimi dinliyorum
normalde herşeye pozitif bakıyorum hep iyi düşünen biriyim, ben bu haldeysem ilk gebelik yaşayanlara normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…