2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım stres yapma, bende hiç belirti yoktu. Hala da belirti sayılacak bir şey yok. Ara sıra mide yanması gibi hissediyorum, ara sıra da çok ince kasıklarda sızı gibi bişey.
Tamam canım yapmamaya çalışıyorum aynen stres yok ve tevekkül

Evet yaptim adetime 4 5 gün kala pazartesi gunu 64 cikti hcg cuma cağirdi kan aldi 301 cikti hcg cok güzel katlanarak gidiyor dedi herşey yolunda
maşallah canım ben dün idrar testini öğrendim kan verdim ama katlanıyor mu bilmiyorum inşallah yarın gözükür de dua edelim benim bi kimyasalım var korkuyorum

maşallah canım ben dün idrar testini öğrendim kan verdim ama katlanıyor mu bilmiyorum inşallah yarın gözükür de dua edelim benim bi kimyasalım var korkuyorum
Korkma canim benim başima neler geldi neler ben korkmazsam kimee korkmasin valla hcg kac cikti senin hayirli olsun rabbim kucağina almayi nasip etsin

Merhaba kızlar bende 5+2 gebeyim henüz kalp atışları duyulmdı haftaya inşallah gidicem Dr a sizler duydunuz mu kalp atışı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…