2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayırlı olsun

Benim kendi doktorum da aynı şeyi söylemişti birkaç gün önce. Kendi doktorum keseyi hiç göremedi. Aynı gün yine başka doktora gitmiştim o görmüştü. Toplam üç doktor gördü yani beni

Benim kendi doktorum da aynı şeyi söylemişti birkaç gün önce. Kendi doktorum keseyi hiç göremedi. Aynı gün yine başka doktora gitmiştim o görmüştü. Toplam üç doktor gördü yani beni
Ultrasona göre değişiyor alttan bakilsaydi net görürdü acilde görmuş işte doktor içini ferah tut

Ultrason farkı da olabilir canım çok her söylenene takılma sen bebeğin seninle inşallah yarın hayırlı haberlerle geleceksin

Evet vajinadan bakinca daha kolay gozukuyor ama insan bişey olur mu diye tedirgin oluyor ginede
Hiç endişe etmeyin, vajinal muayene bebeğe zarar verecek bir uygulama değil. Daha önce tüp bebek denemesi yaptığımda iki günde bir vajinal ultrason yapıldı. Gelişim durmuş olduğu için ilaçla düşük yaparak tahliye edildi. Şimdi de 5+3 te karnimdan gorundu kese ama doktorum detay görmek için beklemeyelim dedi vajinal baktı yine. Epey güzel detayli göründü kese bu şekilde.

iyi yapmışsın için biraz daha rahatlamıştır canım. acil doktoru sonuçta direk uzmanı değildir muhtemelen. kese duruyor bak.. kanaman nasıl durdu mu?
Gittiğim hastane özel bir kadın doğum ve çocuk hastanesi canım. Hepsi tecrübeli doktorlar. Ama tatbiki kendi hastası olmayanlara daha rahat bir şekilde konuşma yapabiliyorlar. Az da olsa içim rahatladı canım ama 14 haftalık olana kadar bana rahat yok..

iyi yapmışsın için biraz daha rahatlamıştır canım. acil doktoru sonuçta direk uzmanı değildir muhtemelen. kese duruyor bak.. kanaman nasıl durdu mu?
Kanama şimdilik durdu. Yani rengi açığa döndü. İki iğne yaptılar ve progestan dozunu yükseltti doktor

Evet bende tüp bebek yaptırdım ve vajinal bakıldı Hem kanama olduğu gece hem de ertesi gün doktorum kendisi dedi korkma sakın zarar verecek birşey değil diye endişe etme o yüzden tüp bebek doktorları hep vajinal muayene edip öyle kalp atışı dinletiyor

Aslinda kişiden kişiye değişiyor mesela benim eltimin 4 haftada cikmişti döllenme zamanina göre hcg ve ultrasonda geç yada erken cikabiliyor

Kızlar merhaba bende dün öğrendim sat 15 ocak sanırım 4+5 oluyor bugün dün kan testinde 1356 çıktı sizce normal mi yüksek çıkması
Ben de 9 yıldır bekliyorum endişe etme canım. 5+1 de 2213 çıktı değerim, aile hekimim 1000 üzerinde olunca saglikli katlamış diyoruz bu hafta için dedi ve tekrar etmeye gerek görmedi 5+3 te de keseyi gördük

Ne güzel işte bebek iyi kese var onemli olan bu kendi doktoruna görün yarin olanlari doktorun soylediğini anlat ona geçmiş olsun canim
Çok teşekkür ederim canım rabbim kısmet etmişse kalacak benimle.. inşallah kalır hep dua edeceğim..

Ne güzel hayirli olsun rabbim kucağina almayida nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…