Merhabalar bende allah izin verirse ekim annesi olcam pazartesi günü Hcg 64 cuma günü 301 cikti doktor artiş cok güzel dedi pazartesi gitcem inşallah kese cikar hayirlisi olsun sat 16 ocak benim inşallah bir sikinti cikmaz sizce hcg artişi nasil cevap verirseniz cokcok Mutlu olurum
Canım korkma sağol hepimize gelmiş geçmiş olsun. Acilde ki doktora da çok takılma teyzem ilk gebeliğinde acilde ki doktora göre kürtaj olmalıydı hatırlıyorum o günleri nasıl ağlyordu şimdi oğlu 19 yaşında bol bol dua et canım
Benim kendi doktorum da aynı şeyi söylemişti birkaç gün önce. Kendi doktorum keseyi hiç göremedi. Aynı gün yine başka doktora gitmiştim o görmüştü. Toplam üç doktor gördü yani beni
Benim kendi doktorum da aynı şeyi söylemişti birkaç gün önce. Kendi doktorum keseyi hiç göremedi. Aynı gün yine başka doktora gitmiştim o görmüştü. Toplam üç doktor gördü yani beni
Hiç endişe etmeyin, vajinal muayene bebeğe zarar verecek bir uygulama değil. Daha önce tüp bebek denemesi yaptığımda iki günde bir vajinal ultrason yapıldı. Gelişim durmuş olduğu için ilaçla düşük yaparak tahliye edildi. Şimdi de 5+3 te karnimdan gorundu kese ama doktorum detay görmek için beklemeyelim dedi vajinal baktı yine. Epey güzel detayli göründü kese bu şekilde.
Gittiğim hastane özel bir kadın doğum ve çocuk hastanesi canım. Hepsi tecrübeli doktorlar. Ama tatbiki kendi hastası olmayanlara daha rahat bir şekilde konuşma yapabiliyorlar. Az da olsa içim rahatladı canım ama 14 haftalık olana kadar bana rahat yok..
Evet bende tüp bebek yaptırdım ve vajinal bakıldı Hem kanama olduğu gece hem de ertesi gün doktorum kendisi dedi korkma sakın zarar verecek birşey değil diye endişe etme o yüzden tüp bebek doktorları hep vajinal muayene edip öyle kalp atışı dinletiyor
Hiç endişe etmeyin, vajinal muayene bebeğe zarar verecek bir uygulama değil. Daha önce tüp bebek denemesi yaptığımda iki günde bir vajinal ultrason yapıldı. Gelişim durmuş olduğu için ilaçla düşük yaparak tahliye edildi. Şimdi de 5+3 te karnimdan gorundu kese ama doktorum detay görmek için beklemeyelim dedi vajinal baktı yine. Epey güzel detayli göründü kese bu şekilde.
Ben de 9 yıldır bekliyorum endişe etme canım. 5+1 de 2213 çıktı değerim, aile hekimim 1000 üzerinde olunca saglikli katlamış diyoruz bu hafta için dedi ve tekrar etmeye gerek görmedi 5+3 te de keseyi gördük
Bunla geçmiş olsun umarım yarın sabah kendi doktorun daha güzel şeyler söyleyecek içini ferah tut benimde ilk hamileliğimde öyle olmuştu 1 hafta sonra geçmişti
Ben de 9 yıldır bekliyorum endişe etme canım. 5+1 de 2213 çıktı değerim, aile hekimim 1000 üzerinde olunca saglikli katlamış diyoruz bu hafta için dedi ve tekrar etmeye gerek görmedi 5+3 te de keseyi gördük