2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cok güzeller gule güle kullansin yavrucak.ben evde tavana kadar olan dolaplarri sevdiğimden ikea yi cok begeniyorum.

İlk yıl çarşaf ve alezden başka bir şey kullanılacak mı? 2-3 yaşında kullanabileceği gibi bir şey seçebilirsin belki.
2-3 yaşında normal yatağa geçmez mi beşik devam eder mi ben 1 den sonra montesori yatağa geçiririm diyordum
Aslında beşik için uyku seti bana da gereksiz geliyor biraz süs için gibi de birşey diyemedim

Aynı ben ya bende dayanamıyorum.
Biraz önce tost yaptım olacak gibi değil dayanamıyorum.

İnşallah bende sen gibi olurum, dayanabilir.

Cok güzeller gule güle kullansin yavrucak.ben evde tavana kadar olan dolaplarri sevdiğimden ikea yi cok begeniyorum.
Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım da Bu modelin bayağı büyüğü de var 192 cm aklında olsun hatta ekleyeyim sana

Eklentiler

• A5E31020-638E-4274-BD7C-B061BDEF160D.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 0B28BB2E-C7A3-4A18-A082-3AD4BE2ADE89.webp
    8 KB · Görüntüleme: 23
2-3 yaşında normal yatağa geçmez mi beşik devam eder mi ben 1 den sonra montesori yatağa geçiririm diyordum
Aslında beşik için uyku seti bana da gereksiz geliyor biraz süs için gibi de birşey diyemedim
Ben de onu demek istemiştim. 2-3 yaşlarında kullanacağı yatağa uygun, beşik değil bebek karyolası ebadında bir şey alınabilir.

Ben de yememi kontrol altına alabildim Yemek yiyodum birazdan hiç bişey yememişim gibi aç hissediyodum ve ne yediysem ondan tiksinmiş de oluyodum. Sonra ha bire sandviçe, tosta yükleniyodum baya şişirdiler beni. Artık daha temkinliyim

Az biraz hareketlenince başını falan carpar beşiğe diye korkuluk kismina koruyucu oluyor ya onlarda uyku setinde gördüm.Yegenim 2 yaşını gecti hala beşikte yatıyor.Montesoriyi kullanan anneler bizi bilgilendirir mi acaba?
Eh bide beşik falan anneanneler cok hevesli oluyor. Canim annem bana alisveris listesi bile yapmış.

Canım ben Prenatal life içiyorum karışık herşeyden var içinde yeterli olurmu ki magnezyum olarak

Ben de onu demek istemiştim. 2-3 yaşlarında kullanacağı yatağa uygun, beşik değil bebek karyolası ebadında bir şey alınabilir.
Kızlar ben büyüyen beşik almıştım oğluma aynı zamanda sallanabilen ve yan parmaklık çıkıp anne yanı da olabiliyor. Çekmece ve komidinleri de var. Tepe tepe kullandım. Tam beşikten yatağa dönüştürcektik özelliğini kullanıp ikinci beybi geldi. Oğluma montessori kızılderili yatağı aldım ama henüz kurmadım. Büyüyen beşik tavsiye ederim o dönem çocuğun ve annenin neye ihtiyacı varsa o şekilde kullanılabildiği için

Kaç yaşındasın?
Fetal DNA sadece ikili test haftalarında mı yapılıyor.

İlk yıl çarşaf ve alezden başka bir şey kullanılacak mı? 2-3 yaşında kullanabileceği gibi bir şey seçebilirsin belki.
Kızlar ben o sünger yatakların üzerine çok ince yünden bir ped yaptırdım kv ye süngerle teması kesmek için. Yün yada pamuktan çok ince bi ped yaptırabilirsiniz yatak üstüne. Ben çok sağlıklı ve kullanışlı buluyorum naçizane tavsiye ederim

Ben canım çok ağrım var.
Ağrı girip girip çıkıyor.
Cumartesi doktor rahim ağzı uzunluğu iyi dediği için beklemedeyim. Cumartesi gidicem çağırdı.
Çok zor bu ağrılar. Gerçekten yıldım.

Ben öyle ağlak bişey değilim ama bas bas bağırıyorum zaten gözlerim doluyor.

Aynı ben ya bende dayanamıyorum.
Biraz önce tost yaptım olacak gibi değil dayanamıyorum.

İnşallah bende sen gibi olurum, dayanabilir.
Bu benm elimde olan bsy değil ama 17 haftada normalleştim yani ee tabi smdi önceye göre acıkma saatlerim daha düştü oda var sevdiğim bsy okursa 2 porsiyon yiyorum yoksa normalde nasıl yiyorsam öle kendme frenleme yapmadım yani kilo cok önemli değil benm için

Bende öle ilk zaman böle hamur işi tost sandviç onlara düşmüştüm elimde değildi ama su an normale döndüm 5 ay önce nasılsa öleyim

Benm kv de de yaptı ince yap dedim ama inş ince yapmıstır beşik tasımaz sonra diye yatagı üstüne atıcam Ankara soguk oluyor yünğde severim ben sağlıklı geliyo banada

Kızlar mide yanmasına ben dondurma denedim cok iyi geldi valla hatta 2dir test ettim acaba benmi öle sanıyorum diye ama yok direk kesti bende Bi deneyin derim zaten normal bi mide yanması değil belli acı su boğazıma geliyor bsy yediğim an yada yattığımda ama dondurma kesti inş hep keser böle

Magnezyum sabah aksam bir doz içildiğinde iki dozu birlikte içildiğinde olduğu kadar etkili olmuyor. O yüzden iki dozu birlikte yatmadan 1-2 saat önce alınması öneriliyor. Ben gebelik öncesi de günde 400 mg akşamları iki tablet birlikte alıyordum. Gebelik başlangıcında kesildi, şimdi yeniden eklendi. Zaten günlük magnezyum ihtiyacı diye bakarsanız 350 mg civarında olduğu yazıyor genellikle. O nedenle 400 mg aynı anda devam et derim ben Benim de bağırsaklar iyi çalışır, 400 mg da sorun olmuyor 2 gün 600 kullanınca tepki verdi

Canım ben Prenatal life içiyorum karışık herşeyden var içinde yeterli olurmu ki magnezyum olarak
Şimdi baktım, içinde magnezyum oksit var. Bu onerilmeyen formu. Bu konuda dün paylaşmıştım, Osman Müftüoğlu un bir yazısını. Hangi magnezyum diye Google araması yaparsan hemen karşına çıkar, ona bir gozat derim. Ayrıca kullandığın takviye in içeriğinde hangisinden kaç mg olduğu bilgisine ulaşamadım. İçinde ayçiçek yağı var Ben olsam bu ürünü mg oksit ve ayçiçek yağı nedeniyle kullanmam ama kimseye de kullan kullanma diyemem

Kaç yaşındasın?
Fetal DNA sadece ikili test haftalarında mı yapılıyor.
38 yaşındayım. Bana 11+5 te yapıldı. Ama ne zamana kadar yapılıyor bilmiyorum. Yalnız alınan kandan anne ve bebeğin dnasi ayiklanarak bakıldığı için bir kısıtlama olmasa gerek diye düşünüyorum. Doğru bilgi için doktora sormakta fayda var

benim ki o kadar değil canım ya.senin baya bi ağrın oluyor demekki benimki dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız ediyor.çalışmasam evde olsam belki dinlenirim falan bu kadar rahatsız olmam.eğer hamileliğin getirdiği bi durumsa bebişler için katlanacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…