2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben bu dönemden itibaren oluyormuş diye duydum ama tabi bilmiyorum bence kaldigin yerden uykuna devam et bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Kaçtı canım maalesef uyku felan kalmadı valla. Bu dönemde mi olurmuş çok erken değil mi yahu son aylarda olur da daha 5 aylığız

Detaylı ultrason için ortalama 20 dk sürer yazıyor nette benim on dk bile sürmedi birde dr hiç gösterdi yada görebildim göremedim birşey demedi hemen tık tık birşeyler söyledi sonra tmm dedi eline bir kağıt verdiler fotoğraf ta yok sadece bir takım bulgular normal diyen bir kağıt o kadar yani cinsiyet söylemiyorlarmış kapıya yazmışlar sormayın diye şaka gibi

Devlet hastanesi mi ?
Eğer değilse şikayetini dile getirebilirsin. Az para vermiyıruz sonuçta. Benim 50 dk dan biraz fazla sürdü. Ve tek tek anlata anlata baktı doktor.

Kaçtı canım maalesef uyku felan kalmadı valla. Bu dönemde mi olurmuş çok erken değil mi yahu son aylarda olur da daha 5 aylığız
Vala ben 3
Vala ben 3 aydan sonra gelebilir diye okumuştum bir yerde ama nerde bilmiyorum bak şöyle bir yazı gördüm gene de doktoruna danış tabi

Eklentiler

• Screenshot_20200602-082420_Chrome.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 23

Selam bende buyuyen besik istiyorum da hangi marka model ya da nereden aldin

nereye gittiniz benimde gidersem aklımda sarıhan ve saraylı var gerçi başakşehirde çoğu mekan çok büyük ama sarıhan özellikle bayaa yüksek tavanlı fln

Ben hala eksi 4 kilodayım 2 aydır kusmam bitti ama kilo alamadım bnde Bi sorun mu var az mı yemek yiyorum acaba

Hangi modeli beğendin.Bende dolap alicam ama bebek icinnolandan değil 100 cmlik pax dolap beğendim içine raf falan planladim sepete attik bayramda almadık kargo falan düşünürken hemen fiyatı artti.

kendiniz diktirecekseniz yıkanmış keten kumaşı da bir düşünün.
Hazır olarak ben h&m den takım almıştım çocuklara . Özellikle terleyen çocuklar için çok büyük rahatlık .

2-3 yaşında normal yatağa geçmez mi beşik devam eder mi ben 1 den sonra montesori yatağa geçiririm diyordum
Aslında beşik için uyku seti bana da gereksiz geliyor biraz süs için gibi de birşey diyemedim

sende ileriki yaşta kullanılacak birşey aldır. Dediğin. Gibi iki buçuk yaşında normal yatağa geçiriyorum ben. Yataklarının eni 120 cm , yorgan battaniye ..olarak kullandığım eşyalarıda çift kişilik alıyorum döne döne yatıyorlar

bende ilk defa duydum babymall I netten baktım marka çeşitliliği az gibi geldi bana joker ve ebebekte daha kullandığım markalar var

Yok canım ya dünyalık şeyler için kendimi üzmem hayatta
Bu aralar gereksiz insanlardan çok şey duyuyorum normalde olsa hayatta takmam hamileyim diye herhalde iki katı üzülüyorum

insanlara gereksiz diyorsan dediklerine neden değer veriyorsun , Duyma takma kafana

Günaydın herkese. İstanbul Avrupa Yakasında ayrıntılı ultrason yaptıran oldu mu. Devlet hastanelerine randevu bulamadım. Önerebileceğiniz yer var mı? 20+5 oldum.
22.haftayi doldurup gidersen daha iyi olur benim gibi iki kez girmek zorunda kalmazs8n

inşallah en kısa zamanda bu sorunun ortadan kalkarda daha rahat geçer hamileliğin canım kolay değil içimizde bir can büyüyor bir takım zorlukları olacak.yeterki sağlıkla kucağımıza alalım

insanlara gereksiz diyorsan dediklerine neden değer veriyorsun , Duyma takma kafana
Canım değer vermiyorum zaten bu kişiler ile görüşmüyorum bile arkamdan olur olmaz söylentilere gelemiyorum yüzüme karşı olsa cevap verip hıncımı alırım böyle fitnelik yapmalari ve hakkımda yalan yanlış konuşmaları beni çok üzüyor..

Bnm de işe baslamadan önce agrım yoktu plasenta durumumuzdan dolayı heralde belimden uyuyamadım dün

arkandan konuşuyorlarsa hepten zarardalar. Seni tanıyan tanıyor, bilen biliyor diye düşün . Onların dediklerine cevap veremiyorum diye düşünme cevap versen arkandan konuşacak şahsiyette biri yüzüne kimbilir nasıl seviyesiz konuşur , daha da sinir eder seni . Unut onları güzel şeyleri düşün . Alış veriş düşün , hatta git harca biraz aklında hiçbirşey kalmaz

İşte bende tam olarak böyle biriyim hayatta umursamam bu hormonlar beni ziyadesi ile hassas yaptı yıllardır bunlar böyle takmamışim bugün niye takiyorsam çık aklımdan çık
Dün gece konuşacak kimse yoktu gece gece ablamı arayıp içimi dökesim geldi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…