- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Kaçtı canım maalesef uyku felan kalmadı valla. Bu dönemde mi olurmuş çok erken değil mi yahuBen bu dönemden itibaren oluyormuş diye duydum ama tabi bilmiyorum bence kaldigin yerden uykuna devam et bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Detaylı ultrason için ortalama 20 dk sürer yazıyor nette benim on dk bile sürmedi birde dr hiç gösterdi yada görebildim göremedim birşey demedi hemen tık tık birşeyler söyledi sonra tmm dedi eline bir kağıt verdiler fotoğraf ta yok sadece bir takım bulgular normal diyen bir kağıt o kadar yani cinsiyet söylemiyorlarmış kapıya yazmışlar sormayın diye şaka gibiSelam herkese,
Detaylı usg iyi geçti şükür ki her şey yolunda. Fakat bizim nazlı hanım asla yüzünü dönmedio kadar çok uğraştı ki doktor bizimkinin umru bile olmadı
darısı tüm detaylı ultrasona girecek annelere olsun. Şimdi sırada şeker yüklemesi var onu da atlattık mı sessizce doğumu bekleyebiliriz
Devlet hastanesi mi ?Detaylı ultrason için ortalama 20 dk sürer yazıyor nette benim on dk bile sürmedi birde dr hiç gösterdi yada görebildim göremedim birşey demedi hemen tık tık birşeyler söyledi sonra tmm dedi eline bir kağıt verdiler fotoğraf ta yok sadece bir takım bulgular normal diyen bir kağıt o kadar yani cinsiyet söylemiyorlarmış kapıya yazmışlar sormayın diye şaka gibi
Vala ben 3Kaçtı canım maalesef uyku felan kalmadı valla. Bu dönemde mi olurmuş çok erken değil mi yahuson aylarda olur da daha 5 aylığız
Vala ben 3 aydan sonra gelebilir diye okumuştum bir yerde ama nerde bilmiyorum bak şöyle bir yazı gördüm gene de doktoruna danış tabiKaçtı canım maalesef uyku felan kalmadı valla. Bu dönemde mi olurmuş çok erken değil mi yahuson aylarda olur da daha 5 aylığız
Canım benim de 59.2 aynen önemli olan o değer ve değerin gayet iyi yaşın da küçük kilo etkilemiş olabilir o zaman ikili de pap a ya da hcg miydi yüksek olan zaten tarama testi bence sıkma canını gelişimi de iyi detaylıda rahatlayacaksın
Evet canım hcg ydi o da çok yüksek değildi düşük risk gelmişti. Sanırım kilo etkiliyor çok teşekkür ederim inşAllah o da çok güzel gelir hepimizin
Selam bende buyuyen besik istiyorum da hangi marka model ya da nereden aldinKızlar ben büyüyen beşik almıştım oğluma aynı zamanda sallanabilen ve yan parmaklık çıkıp anne yanı da olabiliyor. Çekmece ve komidinleri de var. Tepe tepe kullandım. Tam beşikten yatağa dönüştürcektik özelliğini kullanıp ikinci beybi geldi. Oğluma montessori kızılderili yatağı aldım ama henüz kurmadım. Büyüyen beşik tavsiye ederim o dönem çocuğun ve annenin neye ihtiyacı varsa o şekilde kullanılabildiği için
Kızlar bugün eşimle disardaydik, kayinvalideme uğradık ordan ofise geçtik. Dönüşte de evde yemek yok diye yemeğe bir yere girdik. Kapıda dezenfektan ve ateş olcerle karşılandık. Girer girmez de yaklaşık 9-10 personel karsiladi biziEşim böyle karsilanacagimizi bilseydim daha önce gelirdik dedi koca mekanda tek masada 2 kişi vardı, biz oturduktan kısa süre sonra kalktılar, biz kalkmaya yakın da bir çift geldi. Yani o mekanda hiç böyle yemek yememistim Canınız birşey istiyorsa millet sokağa çıkmadan gidin şimdi yiyin
Kilo aldık diyorsunuz ama 3-5 kilodan bahsediyorsunuz. Ben baştan beri 10 kilonun üstünde aldım. Ama ben zerre gluten ve şeker tuketmiyordum, çok düşük karbonhidratla besleniyordum. Evdekal süreci bütün modumu düşürdü, psikolojik olarak bosverdim ve herşeyi yemeye başladımBen 50 Gr börek , ekmek yesem ertesi gün +1 kg tartıda gorebilen bir bünyeye sahibim. Aldığım kilonun %90 i da Karbonhidrattan kaynaklanan ödem olduğunu biliyorum. Artık yavaş yavaş yeni normale dönmeye basladigimiza göre ben de yürüyüşe başlayıp eski normalime döneyim diyorum. Yoksa ben bu gidişle bu gebeliği +30 kilo ile kapatacağım
Ben hala eksi 4 kilodayım 2 aydır kusmam bitti ama kilo alamadım bnde Bi sorun mu var az mı yemek yiyorum acabaRekor bende o zaman 5 kg aldım.diğer iki hamileleiğimdede 25 kg almıştım bundada durum değişmeyecek sanırım ama onlarda çok zayıftım hamile kaldığımda buna zaten kilolu hamile kaldım Allah sonumu hayretsin.
Ben basladım işe gece bel agrısından uyuyamadım evde olmak ne güzelmişBende başladım canim zor gecen bir günün ardından geldim geleli yatiyorum
Burada hiç uyku seti alan oldu mu netten bakayım dedim pek model göremedim çilek mobilyanın tekstil ürünlerini kullanan var mı taç ve Karaca home bakımdım boyutları benim beşiğe göre bayağı büyük Pierre cardin de çok görüyorum
Bilen var mi acaba bir tanıdık hediye alacakmış sağolsun düşünceli sen seç dediben uyku seti düşünmüyordum sadece nevresim alırım diyordum sonuçta yorgan falan kullanamayacak diye ama öyle bir şey almak isteyince birşey diyemedim
Hangi modeli beğendin.Bende dolap alicam ama bebek icinnolandan değil 100 cmlik pax dolap beğendim içine raf falan planladim sepete attik bayramda almadık kargo falan düşünürken hemen fiyatı artti.
2-3 yaşında normal yatağa geçmez mibeşik devam eder mi ben 1 den sonra montesori yatağa geçiririm diyordum
Aslında beşik için uyku seti bana da gereksiz geliyor biraz süs için gibi de birşey diyemedim
Yok canım ya dünyalık şeyler için kendimi üzmem hayattaMoralin neden bozuk canım piyasadan mı
E bebek çok büyük Haramidere de ki bende yakınım orayakarşıda babymall biraz ilerisinde ama oraya hiç gitmedim. Dışarıdan büyük gözüküyor orasıda, fikrini gittikten sonra yazarsan çok sevinirim ☺
Yok canım ya dünyalık şeyler için kendimi üzmem hayatta
Bu aralar gereksiz insanlardan çok şey duyuyorum normalde olsa hayatta takmam hamileyim diye herhalde iki katı üzülüyorum
22.haftayi doldurup gidersen daha iyi olur benim gibi iki kez girmek zorunda kalmazs8nGünaydın herkese. İstanbul Avrupa Yakasında ayrıntılı ultrason yaptıran oldu mu. Devlet hastanelerine randevu bulamadım. Önerebileceğiniz yer var mı? 20+5 oldum.
inşallah en kısa zamanda bu sorunun ortadan kalkarda daha rahat geçer hamileliğin canımNe bilim valla şaştım kaldım.
Beni çok zorluyor.
Plesanta yukarı çıksın diye bekliyorum.
Bide bebeğin ayaklari assada hareket ettikce vallahi çıkacak sanıyorum.
Bebek dönse plesenta yukarı çıksa düzelir diye umud ediyorum.
Çok sevindim benim gibi olmamana Allah yaşatmasın.
Canım değer vermiyorum zaten bu kişiler ile görüşmüyorum bile arkamdan olur olmaz söylentilere gelemiyorum yüzüme karşı olsa cevap verip hıncımı alırım böyle fitnelik yapmalari ve hakkımda yalan yanlış konuşmaları beni çok üzüyor..insanlara gereksiz diyorsan dediklerine neden değer veriyorsun, Duyma takma kafana
Bnm de işe baslamadan önce agrım yoktu plasenta durumumuzdan dolayı heralde belimden uyuyamadım dünNe bilim valla şaştım kaldım.
Beni çok zorluyor.
Plesanta yukarı çıksın diye bekliyorum.
Bide bebeğin ayaklari assada hareket ettikce vallahi çıkacak sanıyorum.
Bebek dönse plesenta yukarı çıksa düzelir diye umud ediyorum.
Çok sevindim benim gibi olmamana Allah yaşatmasın.
Canım değer vermiyorum zaten bu kişiler ile görüşmüyorum bile arkamdan olur olmaz söylentilere gelemiyorum yüzüme karşı olsa cevap verip hıncımı alırım böyle fitnelik yapmalari ve hakkımda yalan yanlış konuşmaları beni çok üzüyor..
İşte bende tam olarak böyle biriyim hayatta umursamam bu hormonlar beni ziyadesi ile hassas yaptı yıllardır bunlar böyle takmamışim bugün niye takiyorsam çık aklımdan çıkarkandan konuşuyorlarsa hepten zarardalar. Seni tanıyan tanıyor, bilen biliyor diye düşün . Onların dediklerine cevap veremiyorum diye düşünme cevap versen arkandan konuşacak şahsiyette biri yüzüne kimbilir nasıl seviyesiz konuşur , daha da sinir eder seni. Unut onları güzel şeyleri düşün . Alış veriş düşün , hatta git harca biraz aklında hiçbirşey kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?