- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
Gerçekten öyle ben de bu duruma takıyorum gebeliği zehir ediyorlar. Allah a şükür son gittiğim doktor iyi dedi canım3 lü ve 4 lü testi yaptırıpta riski düşük çıkanada hiç rastlamadım.Ne çıktı oran canım.Takma diycem ama insan takıyo haklısın benim ikili teste 1:896 gibi bişiy çıktı ama detaylıyı yapan doktor burun kemiği ense ölçümü ikili test haftasında yapılan ve detaylı usg iyi çok rahatlamak istetsen fetal dna yaptır ama bence ondada bişiy çıkmaz dedi rahatlattı.valla bu testlerin biri 550 biri 650 her muayneye veriyoruz 350 bilsem en başta fetal dna yı 2500 e yaptırır rahatlardım.Sen yinede tevekkül et rabbimin izniyle hiç bişi çıkmayacak bunlar tanı değil tarama testi.
Canim 2 hafta öndesin bende o zamana kadar bende almazsam bu 2.5 kiloyuda bir anda aldim nasil oldu anlamadim bende cok zayif hamile kalmadigim icin korkuyorum ama insallah 15 kilodan fazla almayizRekor bende o zaman 5 kg aldım.diğer iki hamileleiğimdede 25 kg almıştım bundada durum değişmeyecek sanırım ama onlarda çok zayıftım hamile kaldığımda buna zaten kilolu hamile kaldım Allah sonumu hayretsin.
Bende başladım canim zor gecen bir günün ardından geldim geleli yatiyorumBenim dışımda işe başlayan yok mu
İkili düşük risk gelmişti canım ama kan değerlerinden biri hafif yüksek diye istediler burun kemiği ense kalınlığı her şey normaldi. Afp kaç çıkmıştı sizin 61 gelmiş benim internette 150 ye kadar normal diyor Zaten önemli olan da o diye biliyorumAtlantissa ikili sonuçların nasıldı canım ense kalınlığı ve burun kemiği varlığı
Ayrıntılı da da detaylı bakıyor sıkma canımı benim doktor üçlü ya da dörtlü istemedi ikili yeterli dedi ayrıntılı da da sıkıntı yoktu şükür sende öyle haberlerle geleceksin eminim ikili dışında AFP değerine baktı sadece gerçekten üçlüyü çoğu doktor önermiyor neden ısrar etti acaba yok yere strese sokmuş seni ne desem boş gelecek belki ama düşünmemeye çalış
Ben 6 kilo2.5 kiloda ben aldim bu aylardan sonra cok hızlı alınıyormuş dikkat etmek lazim
Bastan zayif basladiysan cok degil canim ben 170 boyum 72.5 kiloyla basladim kiloluydum yani suan 75 kiloyum aynada bile garip garip bakiyorum kendime göbeğim cok cikmadi ama ben irilestim kacla Hamile kaldinBen 6 kilo
hoş buldum canımHilalciğim topiğe hoş geldin.Ateş ölçme topiğinde yazmadan 1 yıl takip ettim seni çok duamı aldın söyliyimO ağrı hepimizde mevcut.Çatı kemiklerin artıkyavaş yavaş kendini doğuma hazırlayacak bu haftalardan sonra bazen vajinada bile hissedebilirsin.Cinsiyeti bellimi bebeğin.
Ooo sen o boyla bunu diyosan.1.65 benim hobitle org karışımı geziyorum.Allahtan bizde ritüel hiç değişmiyo eşimde benle birlikte alıuo kiloları sataşamıyo o yüzden.Bastan zayif basladiysan cok degil canim ben 170 boyum 72.5 kiloyla basladim kiloluydum yani suan 75 kiloyum aynada bile garip garip bakiyorum kendime göbeğim cok cikmadi ama ben irilestim kacla Hamile kaldin
Yaş ve sigara kullanımıda yükseltiyor kan sonuçlarını özellikle 35 yaş üstü çok anlamlı yükseltiyor.İkili düşük risk gelmişti canım ama kan değerlerinden biri hafif yüksek diye istediler burun kemiği ense kalınlığı her şey normaldi. Afp kaç çıkmıştı sizin 61 gelmiş benim internette 150 ye kadar normal diyor Zaten önemli olan da o diye biliyorumBenim oranlarım kilodan da yüksek çıkıyor olabilir diye düşünüyorum. Şimdiye kadar gelişimi de çok iyiydi inşAllah detaylı da her şey çok daha güzel gelir ❤
Bende şuan ayna karşısına geçmek istemiyorum aşırı iri görüyorum kendimiBastan zayif basladiysan cok degil canim ben 170 boyum 72.5 kiloyla basladim kiloluydum yani suan 75 kiloyum aynada bile garip garip bakiyorum kendime göbeğim cok cikmadi ama ben irilestim kacla Hamile kaldin
24 yaşındayım canım sigara da yok ama dediğim gibi kilom çok fazla ondan da olabilirYaş ve sigara kullanımıda yükseltiyor kan sonuçlarını özellikle 35 yaş üstü çok anlamlı yükseltiyor.
Hayırlı olsun oğluşunSelam kızlarayrıntılı iyi geçti cinsiyetimizde belli oldu oğlusum olcakmış yine zaten hiç kız gecmiyodu icimden
Gözün aydın olsun. Sağlıkla gelsin inşallah.Selam kızlarayrıntılı iyi geçti cinsiyetimizde belli oldu oğlusum olcakmış yine zaten hiç kız gecmiyodu icimden
Arkadaşlar bugün ben de işe başlıyordum rapor için gittim ama vermedi doktor kendı doktorum yoktu zaten. Ben de yıllık iznimi aldım. Üçlü testi başından beri yaptırmak istemiyodum ama doktor isteyince yaptırdım riskli geldi çok kötüyüm. Amniyosentez ve ayrıntılı usg önerdi ayrıntılıya zaten 17 haziran da gideceğim aminiyosentezi yaptırmayı düşünmüyorum. Şimdi özel hastaneye geldim buradaki usg cihazları baya iyi neredeyse detaylı gibi inşAllah iyi gelir sonuçlarım dua edin
Maalesef biz de bugün disardaydik, maskesiz durakta bekleyenleri gördüm arabayla geçerken otobüse nasıl binecekler bunlar dedim kendi kendime. Birkaç ihtiyaç için AVM ye girdim Bakırköy'de orada vatandaş da gayet tedbirliydi. Rafta birşey bakarken yaklasmayip sıra bekleyen, yol verenler vs hoşuma gitti. Hepi topu 2500 adım atmışım bütün gün eve geldim çayı koyup battaniye altına girdim hemenTedbir aldik canim almasınada gelenlerde alsa o tedbiri vatandaş hic uymuyor kurallara onu gectim saatlerce masa başı oturmaktan sırtım agriyor arada yürüdüm ama cok fayda etmedi bir mucize izin bekliyorum tekrardan
Sağol canımHayırlı olsun oğluşunNecla34 tahmin yapmışmıydı sana
50 51 civarıydım normal olmam gereken kilolara geldm ben boyum 165Bastan zayif basladiysan cok degil canim ben 170 boyum 72.5 kiloyla basladim kiloluydum yani suan 75 kiloyum aynada bile garip garip bakiyorum kendime göbeğim cok cikmadi ama ben irilestim kacla Hamile kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?