2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gerçekten öyle ben de bu duruma takıyorum gebeliği zehir ediyorlar. Allah a şükür son gittiğim doktor iyi dedi canım Nöral tüp defekti gibi bir şey olsa görürdüm dedi çok şükür ama içim rahat etsin diye ayrıntılıya gideceğim 15 gün sonra inşAllah o da iyi çıkar

Canim 2 hafta öndesin bende o zamana kadar bende almazsam bu 2.5 kiloyuda bir anda aldim nasil oldu anlamadim bende cok zayif hamile kalmadigim icin korkuyorum ama insallah 15 kilodan fazla almayiz

Atlantissa ikili sonuçların nasıldı canım ense kalınlığı ve burun kemiği varlığı
Ayrıntılı da da detaylı bakıyor sıkma canımı benim doktor üçlü ya da dörtlü istemedi ikili yeterli dedi ayrıntılı da da sıkıntı yoktu şükür sende öyle haberlerle geleceksin eminim ikili dışında AFP değerine baktı sadece gerçekten üçlüyü çoğu doktor önermiyor neden ısrar etti acaba yok yere strese sokmuş seni ne desem boş gelecek belki ama düşünmemeye çalış

İkili düşük risk gelmişti canım ama kan değerlerinden biri hafif yüksek diye istediler burun kemiği ense kalınlığı her şey normaldi. Afp kaç çıkmıştı sizin 61 gelmiş benim internette 150 ye kadar normal diyor Zaten önemli olan da o diye biliyorum Benim oranlarım kilodan da yüksek çıkıyor olabilir diye düşünüyorum. Şimdiye kadar gelişimi de çok iyiydi inşAllah detaylı da her şey çok daha güzel gelir

hoş buldum canım beni ta ordan hatırlamama çok sevindim.Duaların içinde çok teşekkür ederim hepimiz tanımadığımız insanlara bu konuda çok dualar ettik.ve ne zamandır bebişi hissetmiyordum şu an buraya yazarken minik minik hareketlenme var karnımda ağrılar beni çok tedirgin ediyordu.şimdi rahatladım biraz olsun.Allah nasip ederse kızım olacak inşallah

Bastan zayif basladiysan cok degil canim ben 170 boyum 72.5 kiloyla basladim kiloluydum yani suan 75 kiloyum aynada bile garip garip bakiyorum kendime göbeğim cok cikmadi ama ben irilestim kacla Hamile kaldin
Ooo sen o boyla bunu diyosan.1.65 benim hobitle org karışımı geziyorum.Allahtan bizde ritüel hiç değişmiyo eşimde benle birlikte alıuo kiloları sataşamıyo o yüzden.

Yaş ve sigara kullanımıda yükseltiyor kan sonuçlarını özellikle 35 yaş üstü çok anlamlı yükseltiyor.

Bastan zayif basladiysan cok degil canim ben 170 boyum 72.5 kiloyla basladim kiloluydum yani suan 75 kiloyum aynada bile garip garip bakiyorum kendime göbeğim cok cikmadi ama ben irilestim kacla Hamile kaldin
Bende şuan ayna karşısına geçmek istemiyorum aşırı iri görüyorum kendimi bu defa göbeğimde hemen fırladı gibi geliyor sanki diğer hamileliklerimde 7 -8 aylıkken bu kadar göbeğim vardı

Yaş ve sigara kullanımıda yükseltiyor kan sonuçlarını özellikle 35 yaş üstü çok anlamlı yükseltiyor.
24 yaşındayım canım sigara da yok ama dediğim gibi kilom çok fazla ondan da olabilir Sonucu iyi olsun sağlıklı olsun da oranlar testler hiç önemli değil Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin

Canım için rahatlayacaksa fetal DNA yaptır, aklında kalmasın. Benim en başta kaybolan ikiz ve yaş faktörü olduğu için hiç ikili yapılmadan fetal DNA yapıldı, hem cinsiyeti erken ogrendik hem sağlığını çok şükür. 3500 TL ödedim ama bence değdi.

Tedbir aldik canim almasınada gelenlerde alsa o tedbiri vatandaş hic uymuyor kurallara onu gectim saatlerce masa başı oturmaktan sırtım agriyor arada yürüdüm ama cok fayda etmedi bir mucize izin bekliyorum tekrardan
Maalesef biz de bugün disardaydik, maskesiz durakta bekleyenleri gördüm arabayla geçerken otobüse nasıl binecekler bunlar dedim kendi kendime. Birkaç ihtiyaç için AVM ye girdim Bakırköy'de orada vatandaş da gayet tedbirliydi. Rafta birşey bakarken yaklasmayip sıra bekleyen, yol verenler vs hoşuma gitti. Hepi topu 2500 adım atmışım bütün gün eve geldim çayı koyup battaniye altına girdim hemen Evde tutulmusuz resmen

Kızlar bugün eşimle disardaydik, kayinvalideme uğradık ordan ofise geçtik. Dönüşte de evde yemek yok diye yemeğe bir yere girdik. Kapıda dezenfektan ve ateş olcerle karşılandık. Girer girmez de yaklaşık 9-10 personel karsiladi bizi Eşim böyle karsilanacagimizi bilseydim daha önce gelirdik dedi koca mekanda tek masada 2 kişi vardı, biz oturduktan kısa süre sonra kalktılar, biz kalkmaya yakın da bir çift geldi. Yani o mekanda hiç böyle yemek yememistim Canınız birşey istiyorsa millet sokağa çıkmadan gidin şimdi yiyin
Kilo aldık diyorsunuz ama 3-5 kilodan bahsediyorsunuz. Ben baştan beri 10 kilonun üstünde aldım. Ama ben zerre gluten ve şeker tuketmiyordum, çok düşük karbonhidratla besleniyordum. Evdekal süreci bütün modumu düşürdü, psikolojik olarak bosverdim ve herşeyi yemeye başladım Ben 50 Gr börek , ekmek yesem ertesi gün +1 kg tartıda gorebilen bir bünyeye sahibim. Aldığım kilonun %90 i da Karbonhidrattan kaynaklanan ödem olduğunu biliyorum. Artık yavaş yavaş yeni normale dönmeye basladigimiza göre ben de yürüyüşe başlayıp eski normalime döneyim diyorum. Yoksa ben bu gidişle bu gebeliği +30 kilo ile kapatacağım

50 51 civarıydım normal olmam gereken kilolara geldm ben boyum 165

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…