2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne bilim valla şaştım kaldım.
Beni çok zorluyor.
Plesanta yukarı çıksın diye bekliyorum.
Bide bebeğin ayaklari assada hareket ettikce vallahi çıkacak sanıyorum.

Bebek dönse plesenta yukarı çıksa düzelir diye umud ediyorum.

Çok sevindim benim gibi olmamana Allah yaşatmasın.

Bunu balık yağı var diye birşeyden ötürü vermişti ama hatırlayamadım 60,3 mg yazıyor canım gittiğimde sorcam magnezyumu dediğin yerleşe bakayım bir

Bunu balık yağı var diye birşeyden ötürü vermişti ama hatırlayamadım 60,3 mg yazıyor canım gittiğimde sorcam magnezyumu dediğin yerleşe bakayım bir ❤
60.3 mg zaten magnezyum için çok düşük bir doz. Multivitaminler genellikle hepsinden az az içerirler. Ben de buna benzer icerikte omepa VM kullanıyorum. Şu an kullandiklarim
Omepa VM
Venatura demir
calcimax
venatura magnezyum sitrat

Evet banada az geldi direk magnezyum değil sadece magnezyum almam lazım herlde kaçıncı haftada kullanılması gerekiyordu geç kalmadım inşAllah

Hım walla beniö gittiğim babymall cok. Üyğktğ asırı çeşit vardı o yüzden orayı daha cok begendm e bebeğin büyük mağazasına gitmekte fayda var heralde küçğk olunca modelde az oluyor
Gideceğimiz babymallin karşında sanki ebebek te varmış yorumlarda yazıyordu bakalım öyleyse ikisine de gideriz..

Benim annem de yapmıştı oğluma çok rahattı

Tabiki canım hayırlısi ile bir gidelim

Benim simdiden eşimi tembihlemem lazım gittiğimiz gün şikayet etmeden peşimde dolasacaksin diye
Hic gelemiyor alışverişe

Bence o yastık ped şeklinde dediğine hiç gerek yok. Bu kullan at şeklinde olanlar çok mantıklı, bana daha hijyenik geliyor
Onların adı alt açma ama alt acma için kullanışlı değil bebeği değiştirdiğin anda işeseler her yer batti
Ben pusetin içine kullanıyordum bir yere gidince bebeği onun üstüne yaptırıyordum yani hijyen amaçlı kullandım ben

Altina kacirma olayi da baya baya canimi sikmaya basladi. Ozellikle hapsurunca. Bazen wc ye yetiseyim derken yolda da kaza oluyo
Geçen aynısı başıma geldi üstümü değiştirirken eşim gördü noldu yeni değiştirmiştin üstünü dedi hapsurdum dedim eee nolmuş dedi eee nolsun altıma kaçırdım dedi gülme krizine girdi
Bak güldürme birdaha kaçıracam dedim

Tedbir aldik canim almasınada gelenlerde alsa o tedbiri vatandaş hic uymuyor kurallara onu gectim saatlerce masa başı oturmaktan sırtım agriyor arada yürüdüm ama cok fayda etmedi bir mucize izin bekliyorum tekrardan
Allah yardımcıniz olsun sizi korusun Rabbim

Bende ınternetten alayım diyorum sonra acaba diyip vazgeçiyorum huyum kurusun.

Halbuki birçok ihtiyacımı ınternetten alan birisiyim konu bebek olunca duruyorum..

Kızlar günaydın seher vakti uykum kaçtı ya
Dün sabah uyandığımda geceliğimde göğüs ucumda bi leke gördüm önemsemedim çok. Duştan dolayı saçımdan felan oldu heralde dedim. Ama az önce uyandığımda sol göğsümde ıslaklık hissettim baktım ki gene gelmiş. Göğsünden sıvı gelen var mı ? Normal mi bu ? Nette erken doğumla ilişkilendirilir ama alakası yok diyo tabi ama o efsaneyse eğer yine de korkmama yetti Allah korusun

Ben bu dönemden itibaren oluyormuş diye duydum ama tabi bilmiyorum bence kaldigin yerden uykuna devam et bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…