2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım benim de 59.2 aynen önemli olan o değer ve değerin gayet iyi yaşın da küçük kilo etkilemiş olabilir o zaman ikili de pap a ya da hcg miydi yüksek olan zaten tarama testi bence sıkma canını gelişimi de iyi detaylıda rahatlayacaksın

Senin iznin var 9 senenin hıcını al.Şaka bir yana bende 25 er kg aldım her iki hamileliğimdede ama yaşına girmeden veriyosun uykusuzluk emzirme koşturma .Açıkçası kiloya takılmıyorumda son aylarda nefes ve uyku çok zorluyo o biraz sıkıntılı yoksa sağlıkla gelsin kilo bu işin nazarı.

50 51 civarıydım normal olmam gereken kilolara geldm ben boyum 165
Ooo sen daha benim başladığım kiloya yeni gelmişsin.

50 51 civarıydım normal olmam gereken kilolara geldm ben boyum 165
Ben de 4 kg aldım zayıf olduğum için almaya çalışıyorum aslında Fırsat bu fırsat gece dilim dilim ekmek yiyorum ama biraz bünye meselesi sanırım metabolizmam hızlı benim sadece göbek var şimdilik hedefim almak ve en azından bir kuşamını vermemek

Kızlar ben de bugün ikeaya gittim mobilyalarını aldık bulunduğum yerde sadece teslim noktası olduğu için haftaya ancak gelir kurulumu yapınca atarım buradan fotolarını
Aslında erken gibi de geliyor ama zamlar ve şehirlerarası yolun açılması korkuttu beni netten de sipariş vermek istemedim kargoda çok zarar görüyormuş en azından görüp almış oluruz Dedim iyiki de netten vermemişim ürenleri görünce fikir değiştirdim
Bir de 8 hazirandan önce arabayı alırsam büyük parçalar bitmiş olacak sanırım zam gelecek diye kampanyada yapılmıyor hiç

Canım zaten kaç kilo aldığım hiç umrumda değil, gebelik öncesi 26 kilo verdim, şimdi aldığımı da yine veririm. Ama dediğin gibi son zamanlar zaten sıcaklara denk gelecek, fazladan her kilo zorlayacak o nedenle destekli gitmem lazım Yoksa öncelikli ve tek hedef minnak kuzuma sağlıkla kavuşmak Allah'ın izniyle

Canım birşey soracağım sana magnezyumu ayrı kullanıyor musun bu konularda bayağı bilgilisin ara ara kasılmalarım oluyordu genelde bebek hareket edince oluyor dr magnezyum yazdı magnesium diasporal granül şase
Magnezyumun da formları var mı bilgin var mı

İkeanın ürünlerini bende beğeniyorum.heleki sallanan sandalyesi hayatımı kurtardı oğlumda.Ama verfim sonra kardeşime geride istenmez bi tane almam lazım.

Benmde öle yıllardır 50 kilo nedir bilmedim evlenince aldım 2 kilo sonra 6 aldım 57 oldum 57 olmak benm için Bi mucize ama su an benmde göbeğim ve kalcam cıktı her gören erkekmi diyo o kdr top gibiki

Kacinci haftadasin peki o da onemli tabi ben 2 haftada 1 kilo aliyorum resmen:)
21+5 oldum ama ben son 1 aydır 1 kilo aldım onun öncesi cok aldım cok yiyordum ilk basta midemden dolayı aç kalamıyorum bayılmalık oldum kaç kere su an öle değil acıkınca bekleyebiliyorum o yüzdende fazla yemiyorum

Magnesium diasporal benim de kullandığım sitrat formunda. Ama içerik ve fiyat baktım şimdi 1 şase 250 mg magnezyum içeriyor, fiyatı da 74-89 TL arası. Ben günde 400-600 mg kullanıyorum. Bu durumda 2 şase kullanmam lazım ki bu da dehşet pahalıya gelir. Venatura magnezyum sitrat 34.90 TL. 200 mg magnezyum sitrat ,10 mg B6 içeriyor. Yani 1 aylık kullanım içeriyor. Magnezyum kullanımında doz ishal yapıp yapmadığı. Eğer aldığın doz ishal yapmıyorsa arttirabilirsin. 1 gün 400 mg aldım sorun yok, 2 gün 600 aldım , 2. Gün ishal çıktım ve o gün 400 e indirdim. Vücudun ihtiyacını bu şekilde belirleyebilirsin.

İkeanın ürünlerini bende beğeniyorum.heleki sallanan sandalyesi hayatımı kurtardı oğlumda.Ama verfim sonra kardeşime geride istenmez bi tane almam lazım.
Hala kullanmiyorlarsa iste bence. Ben kilo verince bazı kıyafetlerimi komşuma vermiştim. Sonra hicbirsey olmayınca benim sana verdiğim taytlar duruyor mu , giyiyor musun dedim O da hiç giyemedim, daha içine giremedim deyince , havalar guzellesene kadar alayım ben onları dedim Bugünlerde onları giyiyorum vallahi , yoksa bı tarafim açıkta kalmıştı

Çok teşekkür ederim doktor bi hafta sabah akşam iç sonra tek doza düşür dedi ama dikkat edeyim ishal durumuna zaten bağırsaklarım hızlı çalışıyor temelli tuvalete taşınmayayım eşim bir kutu almış sonrasında senin söylediğini deneyeyim bakalım hamilelik öncesi regl sancısı için de doktorum vermişti ama o zaman regle 1 hafta kala içiyordum tek doz ishal olmamıştım bakalım şimdi nasıl tepki verecek vücudum

Burada hiç uyku seti alan oldu mu netten bakayım dedim pek model göremedim çilek mobilyanın tekstil ürünlerini kullanan var mı taç ve Karaca home bakımdım boyutları benim beşiğe göre bayağı büyük Pierre cardin de çok görüyorum
Bilen var mi acaba bir tanıdık hediye alacakmış sağolsun düşünceli sen seç dedi ben uyku seti düşünmüyordum sadece nevresim alırım diyordum sonuçta yorgan falan kullanamayacak diye ama öyle bir şey almak isteyince birşey diyemedim

Hangi modeli beğendin.Bende dolap alicam ama bebek icinnolandan değil 100 cmlik pax dolap beğendim içine raf falan planladim sepete attik bayramda almadık kargo falan düşünürken hemen fiyatı artti.

Ben babymall de funnababy den beğendim diğer markaları bilmiyorum.1 tanede yedek nevresim diktirecem kendim.Ama taç falan hep iyi markalar.

Ben bugün işe gittim, çalışanların yarısı maske takmıyordu. Bir toplantıya çağırdılar girdim ki dört kişiden üçü maskesiz. İkinci gereksiz toplantıdan benlik bir şey yoksa gideyim diyerek çıktım artık. Yeni normal diye bir şey yok, sanki hiç salgın yokmuş gibi eski normale dönme çabası var. Böyle nasıl olacak bilmiyorum.

İlk yıl çarşaf ve alezden başka bir şey kullanılacak mı? 2-3 yaşında kullanabileceği gibi bir şey seçebilirsin belki.

Hangi modeli beğendin.Bende dolap alicam ama bebek icinnolandan değil 100 cmlik pax dolap beğendim içine raf falan planladim sepete attik bayramda almadık kargo falan düşünürken hemen fiyatı artti.
Evet maalesef fiyatlar arttı açılış öncesi zam yaptılar
Ben bebek için olanı aldım 2-3 yaşına geldiğinde kendisi uyanabilsin diye yeğenim öyle yapıyor çok iyi oluyor ama sen de haklısın çok küçük duruyorlar şifonyer almayacaktım ama dolap o kadar küçük ki eşim onu da alalım dedi stuva model aldım resim ekledim sonradan bebek büyüdükçe diğer parçalarını da alabiliyorsun oyuncak falan olunca ilerde tamamlarız belki dedik

Eklentiler

• 88F7459D-6F66-48A2-ADEE-18AFD49CD004.webp
    23 KB · Görüntüleme: 35
  • CE52D549-D705-4030-A5B8-9DE30B75E1BE.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…