- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Canım benim de 59.2 aynen önemli olan o değer ve değerin gayet iyi yaşın da küçük kilo etkilemiş olabilir o zaman ikili de pap a ya da hcg miydi yüksek olan zaten tarama testi bence sıkma canını gelişimi de iyi detaylıda rahatlayacaksınİkili düşük risk gelmişti canım ama kan değerlerinden biri hafif yüksek diye istediler burun kemiği ense kalınlığı her şey normaldi. Afp kaç çıkmıştı sizin 61 gelmiş benim internette 150 ye kadar normal diyor Zaten önemli olan da o diye biliyorumBenim oranlarım kilodan da yüksek çıkıyor olabilir diye düşünüyorum. Şimdiye kadar gelişimi de çok iyiydi inşAllah detaylı da her şey çok daha güzel gelir
Senin iznin var 9 senenin hıcını al.Şaka bir yana bende 25 er kg aldım her iki hamileliğimdede ama yaşına girmeden veriyosun uykusuzluk emzirme koşturma .Açıkçası kiloya takılmıyorumda son aylarda nefes ve uyku çok zorluyo o biraz sıkıntılı yoksa sağlıkla gelsin kilo bu işin nazarı.Kızlar bugün eşimle disardaydik, kayinvalideme uğradık ordan ofise geçtik. Dönüşte de evde yemek yok diye yemeğe bir yere girdik. Kapıda dezenfektan ve ateş olcerle karşılandık. Girer girmez de yaklaşık 9-10 personel karsiladi biziEşim böyle karsilanacagimizi bilseydim daha önce gelirdik dedi koca mekanda tek masada 2 kişi vardı, biz oturduktan kısa süre sonra kalktılar, biz kalkmaya yakın da bir çift geldi. Yani o mekanda hiç böyle yemek yememistim Canınız birşey istiyorsa millet sokağa çıkmadan gidin şimdi yiyin
Kilo aldık diyorsunuz ama 3-5 kilodan bahsediyorsunuz. Ben baştan beri 10 kilonun üstünde aldım. Ama ben zerre gluten ve şeker tuketmiyordum, çok düşük karbonhidratla besleniyordum. Evdekal süreci bütün modumu düşürdü, psikolojik olarak bosverdim ve herşeyi yemeye başladımBen 50 Gr börek , ekmek yesem ertesi gün +1 kg tartıda gorebilen bir bünyeye sahibim. Aldığım kilonun %90 i da Karbonhidrattan kaynaklanan ödem olduğunu biliyorum. Artık yavaş yavaş yeni normale dönmeye basladigimiza göre ben de yürüyüşe başlayıp eski normalime döneyim diyorum. Yoksa ben bu gidişle bu gebeliği +30 kilo ile kapatacağım
Ooo sen daha benim başladığım kiloya yeni gelmişsin.50 51 civarıydım normal olmam gereken kilolara geldm ben boyum 165
Ben de 4 kg aldım zayıf olduğum için almaya çalışıyorum aslında Fırsat bu fırsat50 51 civarıydım normal olmam gereken kilolara geldm ben boyum 165
Çok teşekkür ederimGözün aydın olsun. Sağlıkla gelsin inşallah.
Canım zaten kaç kilo aldığım hiç umrumda değil, gebelik öncesi 26 kilo verdim, şimdi aldığımı da yine veririm. Ama dediğin gibi son zamanlar zaten sıcaklara denk gelecek, fazladan her kilo zorlayacak o nedenle destekli gitmem lazımSenin iznin var 9 senenin hıcını al.Şaka bir yana bende 25 er kg aldım her iki hamileliğimdede ama yaşına girmeden veriyosun uykusuzluk emzirme koşturma .Açıkçası kiloya takılmıyorumda son aylarda nefes ve uyku çok zorluyo o biraz sıkıntılı yoksa sağlıkla gelsin kilo bu işin nazarı.
Canım birşey soracağım sana magnezyumu ayrı kullanıyor musun bu konularda bayağı bilgilisin ara ara kasılmalarım oluyordu genelde bebek hareket edince oluyor dr magnezyum yazdı magnesium diasporal granül şaseCanım zaten kaç kilo aldığım hiç umrumda değil, gebelik öncesi 26 kilo verdim, şimdi aldığımı da yine veririm. Ama dediğin gibi son zamanlar zaten sıcaklara denk gelecek, fazladan her kilo zorlayacak o nedenle destekli gitmem lazımYoksa öncelikli ve tek hedef minnak kuzuma sağlıkla kavuşmak Allah'ın izniyle
İkeanın ürünlerini bende beğeniyorum.heleki sallanan sandalyesi hayatımı kurtardı oğlumda.Ama verfim sonra kardeşime geride istenmez bi tane almam lazım.Kızlar ben de bugün ikeaya gittim mobilyalarını aldık bulunduğum yerde sadece teslim noktası olduğu için haftaya ancak gelir kurulumu yapınca atarım buradan fotolarını
Aslında erken gibi de geliyor ama zamlar ve şehirlerarası yolun açılması korkuttu beni netten de sipariş vermek istemedim kargoda çok zarar görüyormuş en azından görüp almış oluruz Dedim iyiki de netten vermemişim ürenleri görünce fikir değiştirdim
Bir de 8 hazirandan önce arabayı alırsam büyük parçalar bitmiş olacak sanırım zam gelecek diye kampanyada yapılmıyor hiç
Benmde öle yıllardır 50 kilo nedir bilmedim evlenince aldım 2 kilo sonra 6 aldım 57 oldum 57 olmak benm için Bi mucize ama su an benmde göbeğim ve kalcam cıktıBen de 4 kg aldım zayıf olduğum için almaya çalışıyorum aslında Fırsat bu fırsatgece dilim dilim ekmek yiyorum ama biraz bünye meselesi sanırım metabolizmam hızlı benim sadece göbek var şimdilik hedefim almak ve en azından bir kuşamını vermemek
Kacinci haftadasin peki o da onemli tabi ben 2 haftada 1 kilo aliyorum resmen:)Ben 6 kilo
21+5 oldum ama ben son 1 aydır 1 kilo aldım onun öncesi cok aldım cok yiyordum ilk basta midemden dolayı aç kalamıyorum bayılmalık oldum kaç kere su an öle değil acıkınca bekleyebiliyorum o yüzdende fazla yemiyorumKacinci haftadasin peki o da onemli tabi ben 2 haftada 1 kilo aliyorum resmen:)
Selam kızlarayrıntılı iyi geçti cinsiyetimizde belli oldu oğlusum olcakmış yine zaten hiç kız gecmiyodu icimden
Magnesium diasporal benim de kullandığım sitrat formunda. Ama içerik ve fiyat baktım şimdi 1 şase 250 mg magnezyum içeriyor, fiyatı da 74-89 TL arası. Ben günde 400-600 mg kullanıyorum. Bu durumda 2 şase kullanmam lazım ki bu da dehşet pahalıya gelir. Venatura magnezyum sitrat 34.90 TL. 200 mg magnezyum sitrat ,10 mg B6 içeriyor. Yani 1 aylık kullanım içeriyor. Magnezyum kullanımında doz ishal yapıp yapmadığı. Eğer aldığın doz ishal yapmıyorsa arttirabilirsin. 1 gün 400 mg aldım sorun yok, 2 gün 600 aldım , 2. Gün ishal çıktım ve o gün 400 e indirdim. Vücudun ihtiyacını bu şekilde belirleyebilirsin.Canım birşey soracağım sana magnezyumu ayrı kullanıyor musun bu konularda bayağı bilgilisin ara ara kasılmalarım oluyordu genelde bebek hareket edince oluyor dr magnezyum yazdı magnesium diasporal granül şase
Magnezyumun da formları var mı bilgin var mı
Hala kullanmiyorlarsa iste bence. Ben kilo verince bazı kıyafetlerimi komşuma vermiştim. Sonra hicbirsey olmayınca benim sana verdiğim taytlar duruyor mu , giyiyor musun dedimİkeanın ürünlerini bende beğeniyorum.heleki sallanan sandalyesi hayatımı kurtardı oğlumda.Ama verfim sonra kardeşime geride istenmez bi tane almam lazım.
Çok teşekkür ederim doktor bi hafta sabah akşam iç sonra tek doza düşür dediMagnesium diasporal benim de kullandığım sitrat formunda. Ama içerik ve fiyat baktım şimdi 1 şase 250 mg magnezyum içeriyor, fiyatı da 74-89 TL arası. Ben günde 400-600 mg kullanıyorum. Bu durumda 2 şase kullanmam lazım ki bu da dehşet pahalıya gelir. Venatura magnezyum sitrat 34.90 TL. 200 mg magnezyum sitrat ,10 mg B6 içeriyor. Yani 1 aylık kullanım içeriyor. Magnezyum kullanımında doz ishal yapıp yapmadığı. Eğer aldığın doz ishal yapmıyorsa arttirabilirsin. 1 gün 400 mg aldım sorun yok, 2 gün 600 aldım , 2. Gün ishal çıktım ve o gün 400 e indirdim. Vücudun ihtiyacını bu şekilde belirleyebilirsin.
Hala kullanmiyorlarsa iste bence. Ben kilo verince bazı kıyafetlerimi komşuma vermiştim. Sonra hicbirsey olmayınca benim sana verdiğim taytlar duruyor mu , giyiyor musun dedimO da hiç giyemedim, daha içine giremedim deyince , havalar guzellesene kadar alayım ben onları dedim Bugünlerde onları giyiyorum vallahi , yoksa bı tarafim açıkta kalmıştı
Hangi modeli beğendin.Bende dolap alicam ama bebek icinnolandan değil 100 cmlik pax dolap beğendim içine raf falan planladim sepete attik bayramda almadık kargo falan düşünürken hemen fiyatı artti.Kızlar ben de bugün ikeaya gittim mobilyalarını aldık bulunduğum yerde sadece teslim noktası olduğu için haftaya ancak gelir kurulumu yapınca atarım buradan fotolarını
Aslında erken gibi de geliyor ama zamlar ve şehirlerarası yolun açılması korkuttu beni netten de sipariş vermek istemedim kargoda çok zarar görüyormuş en azından görüp almış oluruz Dedim iyiki de netten vermemişim ürenleri görünce fikir değiştirdim
Bir de 8 hazirandan önce arabayı alırsam büyük parçalar bitmiş olacak sanırım zam gelecek diye kampanyada yapılmıyor hiç
Ben babymall de funnababy den beğendim diğer markaları bilmiyorum.1 tanede yedek nevresim diktirecem kendim.Ama taç falan hep iyi markalar.Burada hiç uyku seti alan oldu mu netten bakayım dedim pek model göremedim çilek mobilyanın tekstil ürünlerini kullanan var mı taç ve Karaca home bakımdım boyutları benim beşiğe göre bayağı büyük Pierre cardin de çok görüyorum
Bilen var mi acaba bir tanıdık hediye alacakmış sağolsun düşünceli sen seç dediben uyku seti düşünmüyordum sadece nevresim alırım diyordum sonuçta yorgan falan kullanamayacak diye ama öyle bir şey almak isteyince birşey diyemedim
İlk yıl çarşaf ve alezden başka bir şey kullanılacak mı? 2-3 yaşında kullanabileceği gibi bir şey seçebilirsin belki.Burada hiç uyku seti alan oldu mu netten bakayım dedim pek model göremedim çilek mobilyanın tekstil ürünlerini kullanan var mı taç ve Karaca home bakımdım boyutları benim beşiğe göre bayağı büyük Pierre cardin de çok görüyorum
Bilen var mi acaba bir tanıdık hediye alacakmış sağolsun düşünceli sen seç dediben uyku seti düşünmüyordum sadece nevresim alırım diyordum sonuçta yorgan falan kullanamayacak diye ama öyle bir şey almak isteyince birşey diyemedim
Hangi modeli beğendin.Bende dolap alicam ama bebek icinnolandan değil 100 cmlik pax dolap beğendim içine raf falan planladim sepete attik bayramda almadık kargo falan düşünürken hemen fiyatı artti.
Evet maalesef fiyatlar arttı açılış öncesi zam yaptılarHangi modeli beğendin.Bende dolap alicam ama bebek icinnolandan değil 100 cmlik pax dolap beğendim içine raf falan planladim sepete attik bayramda almadık kargo falan düşünürken hemen fiyatı artti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?