kendiniz diktirecekseniz yıkanmış keten kumaşı da bir düşünün.
Hazır olarak ben h&m den takım almıştım çocuklara . Özellikle terleyen çocuklar için çok büyük rahatlık .
Ben poplin tarzı düşünmüştüm yikanmis keten nasıl oluyor.Birde muslinler aklimi karıştırdı bambu olanlar sert oluyor %100pamuk olanlari tercih edin diyorlar.Gecen bi yerde baktım yumuşucacaikti fiyati 45 tl nette gördüm 100 tl ye var su meşhur markalar .Ben orta kalite birşey arıyorum hemde kullanışlı olsun kumascidan kestirip alırım diyorum ama kaliteyi nasıl tutturacam bilemedim.
Çok güzel ama daha 1 ay var 24'e O zamana kadar da bu genelge de kaldırılır... Şimdi izin alsam bile hem evden çalışmaya devam ettirirler hem de temmuzda işe gelmek zorunda kalırım. Buruk bir sevinç yaşadım yani :)
Çok güzel ama daha 1 ay var 24'e O zamana kadar da bu genelge de kaldırılır... Şimdi izin alsam bile hem evden çalışmaya devam ettirirler hem de temmuzda işe gelmek zorunda kalırım. Buruk bir sevinç yaşadım yani :)
Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir Eğer benim gibi biberonları kaynatmayı düşünüyorsanız sizde, Joker baby de boon kaktüs biberon kurutucu indirimde Birde benim ilk aldığım uyku arkadaşlı emzikler indirime girmiş OİOİ marka Belki bakmak istersiniz diye yazdım
inşallah en kısa zamanda bu sorunun ortadan kalkarda daha rahat geçer hamileliğin canım kolay değil içimizde bir can büyüyor bir takım zorlukları olacak.yeterki sağlıkla kucağımıza alalım
İnşallah inşallah sanırım plesanta previa olma sebebim ( internette biraz baktım ) ben üst üste iki ameliyat hemen sonrasında oğlumu da sezeryanla doğurdum ve ameliyatlık sorunlar vardı onlarda yapıldı, ondan bu sefer bu sorun çıktı başıma.
Aman doğsunlarda sağlıklı sorun değil.
Karnıma baktım sabah üste çıkan bişey yok üst bomboş altta duruyor
Şimdi yazarken oynadı ama altta.
Benim gibi 19.haftada olanlar ve ilk hamileliği olanlar bebeğinizi ne zaman hissettiniz? Bir de karnınız sabah kalkinca akşama göre daha yumuşak oluyor mu? Düzenli kilo alıyor musunuz az da olsa? Son soru göğüs ucu aciniz geçti mi ?
Cumartesi ben kendi doktoruma gidicem çağırdı, hemde ayrıntılı için farklı bı doktora gidicem.
Özel olarak bişey söylerlerss şöyle böyle yap yazicam sana hemen, ama yapilcak bişey yok galiba doktorum bı tek ilişki yasak dedi.
Ben poplin tarzı düşünmüştüm yikanmis keten nasıl oluyor.Birde muslinler aklimi karıştırdı bambu olanlar sert oluyor %100pamuk olanlari tercih edin diyorlar.Gecen bi yerde baktım yumuşucacaikti fiyati 45 tl nette gördüm 100 tl ye var su meşhur markalar .Ben orta kalite birşey arıyorum hemde kullanışlı olsun kumascidan kestirip alırım diyorum ama kaliteyi nasıl tutturacam bilemedim.
Benim gibi 19.haftada olanlar ve ilk hamileliği olanlar bebeğinizi ne zaman hissettiniz? Bir de karnınız sabah kalkinca akşama göre daha yumuşak oluyor mu? Düzenli kilo alıyor musunuz az da olsa? Son soru göğüs ucu aciniz geçti mi ?
Var yine aramızda ama ilk hamileliğim benimde ben 19.haftanın içindeyken geceleri çok az pıt pıt hissettim yani dikkat etmesem anlamam bile. Akşam gazdan sanırım çok gergin ve sert oluyor karın sabah yumuşak oluyor. Toplam 5 kilo almışım bugün tartıldım Son bir kilosunu üç haftada alsamda almamayı tercih ederim benim göğüs uçlarımda acı yoktu sadece arada kaşınma oluyor ağrılar 14.haftada azalmıştı zaten
Onların adı alt açma ama alt acma için kullanışlı değil bebeği değiştirdiğin anda işeseler her yer batti
Ben pusetin içine kullanıyordum bir yere gidince bebeği onun üstüne yaptırıyordum yani hijyen amaçlı kullandım ben
Biliyorum canım adını, mesajda arkadaş öyle dediği için karışıklık olmaması için öyle söyledim. Ben de oğlumda küçükken pusette dediğin gibi kullandım ama bence olmasa da olur yani:)biz bebeğin altını değiştirirken hazır alt açmaların daha hijyenik olduğundan bahsetmiştik