2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kendiniz diktirecekseniz yıkanmış keten kumaşı da bir düşünün.
Hazır olarak ben h&m den takım almıştım çocuklara . Özellikle terleyen çocuklar için çok büyük rahatlık .
Ben poplin tarzı düşünmüştüm yikanmis keten nasıl oluyor.Birde muslinler aklimi karıştırdı bambu olanlar sert oluyor %100pamuk olanlari tercih edin diyorlar.Gecen bi yerde baktım yumuşucacaikti fiyati 45 tl nette gördüm 100 tl ye var su meşhur markalar .Ben orta kalite birşey arıyorum hemde kullanışlı olsun kumascidan kestirip alırım diyorum ama kaliteyi nasıl tutturacam bilemedim.

Evde olunca sikinti olmuyo da dışarıdayken biraz kötü oluyo durumlar depend i bu zamanlarda mi kullanmaya baslicaz nolcak acaba

Kızlar kamuda çalışanlar için idari izin gelmiş ama 24. Haftadan sonra olduğu yazıyor o zamana kadar da izin rapor alabilirsiniz az kaldı

Eklentiler

• 43F092A6-BFDB-463C-BC53-5350945C3161.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar kamuda çalışanlar için idari izin gelmiş ama 24. Haftadan sonra olduğu yazıyor o zamana kadar da izin rapor alabilirsiniz az kaldı
Çok güzel ama daha 1 ay var 24'e O zamana kadar da bu genelge de kaldırılır... Şimdi izin alsam bile hem evden çalışmaya devam ettirirler hem de temmuzda işe gelmek zorunda kalırım. Buruk bir sevinç yaşadım yani :)

Evet banada az geldi direk magnezyum değil sadece magnezyum almam lazım herlde kaçıncı haftada kullanılması gerekiyordu geç kalmadım inşAllah
Haftasini bilmiyorum, ama genellikle kasılmalar kramplar başlayınca veriliyor 2. 3 ayda.

nereye gittiniz benimde gidersem aklımda sarıhan ve saraylı var gerçi başakşehirde çoğu mekan çok büyük ama sarıhan özellikle bayaa yüksek tavanlı fln
Bizim evin aşereni eşimin canı etli ekmek istemiş kuzubeyinin yanındaki boran a gittik

Evet bizim için uygun değil ağil daha ileri gebeler sevinebilir bu habere

Acaba 24 e girince mi oluyor 24 bitince mi 1 hafta ordan kar ederdik :)

Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir Eğer benim gibi biberonları kaynatmayı düşünüyorsanız sizde, Joker baby de boon kaktüs biberon kurutucu indirimde Birde benim ilk aldığım uyku arkadaşlı emzikler indirime girmiş OİOİ marka Belki bakmak istersiniz diye yazdım

inşallah en kısa zamanda bu sorunun ortadan kalkarda daha rahat geçer hamileliğin canım kolay değil içimizde bir can büyüyor bir takım zorlukları olacak.yeterki sağlıkla kucağımıza alalım
İnşallah inşallah sanırım plesanta previa olma sebebim ( internette biraz baktım ) ben üst üste iki ameliyat hemen sonrasında oğlumu da sezeryanla doğurdum ve ameliyatlık sorunlar vardı onlarda yapıldı, ondan bu sefer bu sorun çıktı başıma.
Aman doğsunlarda sağlıklı sorun değil.
Karnıma baktım sabah üste çıkan bişey yok üst bomboş altta duruyor
Şimdi yazarken oynadı ama altta.

Benim gibi 19.haftada olanlar ve ilk hamileliği olanlar bebeğinizi ne zaman hissettiniz? Bir de karnınız sabah kalkinca akşama göre daha yumuşak oluyor mu? Düzenli kilo alıyor musunuz az da olsa? Son soru göğüs ucu aciniz geçti mi ?

Bnm de işe baslamadan önce agrım yoktu plasenta durumumuzdan dolayı heralde belimden uyuyamadım dün
Benim belim acayip ağrıyor kaç haftadır. Hiç yoktu ama daha öncesinde.
Acaba bu durumdan dolayımı bak şimdi bende düşünmeye başladım.

Ay yukarı çıkması için valla amuda kalk deseler kalkarım çok tuhaf insanı rahatsız eden bisey.

Bnm de işe baslamadan önce agrım yoktu plasenta durumumuzdan dolayı heralde belimden uyuyamadım dün
Cumartesi ben kendi doktoruma gidicem çağırdı, hemde ayrıntılı için farklı bı doktora gidicem.
Özel olarak bişey söylerlerss şöyle böyle yap yazicam sana hemen, ama yapilcak bişey yok galiba doktorum bı tek ilişki yasak dedi.

avm ler açıldı h&m Home olan bir avm de bakabilirsin yıkanmış keten nasıl . Tiril tiril oluyor tüylenme yapmıyor . Toz çıkarmıyor

Var yine aramızda ama ilk hamileliğim benimde ben 19.haftanın içindeyken geceleri çok az pıt pıt hissettim yani dikkat etmesem anlamam bile. Akşam gazdan sanırım çok gergin ve sert oluyor karın sabah yumuşak oluyor. Toplam 5 kilo almışım bugün tartıldım Son bir kilosunu üç haftada alsamda almamayı tercih ederim benim göğüs uçlarımda acı yoktu sadece arada kaşınma oluyor ağrılar 14.haftada azalmıştı zaten

Haftasini bilmiyorum, ama genellikle kasılmalar kramplar başlayınca veriliyor 2. 3 ayda.

Bizim evin aşereni eşimin canı etli ekmek istemiş kuzubeyinin yanındaki boran a gittik
Anladım canım bende bir sorayım. Bu kasılma kramp nasıl oluyor Nasıl ayırt edicez olan ağrılarla acep

Biliyorum canım adını, mesajda arkadaş öyle dediği için karışıklık olmaması için öyle söyledim. Ben de oğlumda küçükken pusette dediğin gibi kullandım ama bence olmasa da olur yani:)biz bebeğin altını değiştirirken hazır alt açmaların daha hijyenik olduğundan bahsetmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…