2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
-19 haftanın başında bir itme hissettim şimdi günlük karıncalanmalar ya da itmeler hissediyorum bunlar sürekli değil nadir ve hafif.. çok hareketli bir gündeysem hiç hissedemiyorum. henüz hafifler belli belirsiz hareketleri :)
-akşam karnımın derisi çat diyecek gibi geriliyor sabah daha az şiş ve yumuşak ama sırt üstü yattığımda gerginliğin tam boyutunu ve yerini görüp hissedebiliyorum.
-Kilomun düzenini takip etmiyorum 4 kg almışım şimdiye kadar sadece onu biliyorum
-Göğüs hassasiyetim ve ağrı sızı geçti büyüme var

anne kafayı benle bozma bak ben iyiyim diyor heralde sana

anne kafayı benle bozma bak ben iyiyim diyor heralde sana
Hehe doğru dedin valla.
Teyzesi babası çok seviyor, kafası bebekte. Oğlum 8 aylıktı hamile kaldığımda ay eşim geldi bana kıy ona kıyma diyor. Sanki ben doğurmam dedim.
Asıl eşim nasıl bişey olmasın diye aklı gidiyor rengi atıyor.
Doktor araştır başka doktora git birkaç doktora gidelim, tamam senden kim ev işi istiyor kim yemek istiyor dinlen yorulma.

Vala ben 3

Vala ben 3 aydan sonra gelebilir diye okumuştum bir yerde ama nerde bilmiyorum bak şöyle bir yazı gördüm gene de doktoruna danış tabi
Evet ben de bunu ve buna benzer bissürü yazı okudum. Normal demişler hep. Aynen doktorumu aricam birazdan. Teşekkür ederim canım cevabın için

Sen herhalde beni yanlış anladın
Ben sana katıldığımı anlatmak istemiştim ismini öğretme gibi bir kastım yoktu..
Adı alt açma ama alt açmaya yaramıyor demek istedim sadece.. Senin dediğin gibi tek. Kullanimlik lar daha hijyenik

ne güzel işte şanslısın bak.kimisi odun gibi oluyor ruhsuz gibi.sağolsun benim eşimde ince düşünür.oturduğum yerden biraz hızlı kalksam.bak gene anı hareket yapıyorsun,niye acele ediyorsun yavaş otur kalk der bizimki tüp bebek tedavisiyle oldu.hamile olduğumu öğrendiğimizden beri elime süpürge almadım.haftada bir evi çok güzel dip köşe süpürür tuvaleti falan yıkar.bende arkasında toz alırım çalıştığım için bazen eve erkende gitsem yemek yapacak durumda olmam.yemek yapamadım derim olsun ben gelince hallederim hiç olmadı kahvaltı tarzı yeriz der.hiç sorun yapmaz sağolsun.şanslıyız bence

Iki haftadir hissediyorum ama cok sık degil ayrica ikiz sadece bir bebegi hissediyorum.
Karnim belirgin sabah aksam ,hamile oldugum anlasiliyor
Gogus uclarim hala aciyor
Malesef hizli kilo aliyorum

Benimki de Aynı şekilde yemek temizlik bulasik hep onda 4 sene sonra başarısız tüp bebek denemelerinin üstüne olmasına bağlıyorum ben bir de basında çok hareketliydi kanamam oldu ondan da korktu biraz normalde ben temizlik yapacagimi anlayınca ya arabanın yıkanması gerekir ya alışveriş gerekir bir bakarım kaybolmuş

Yok canım ya dünyalık şeyler için kendimi üzmem hayatta
Bu aralar gereksiz insanlardan çok şey duyuyorum normalde olsa hayatta takmam hamileyim diye herhalde iki katı üzülüyorum
Evet hamilelik hormonları çok duygusal yapıyor. Normalde umurda olmayan şeyler ister istemez can sıkıyo. Ne diyolar gereksizler kıskançlık mı yapyolar ama kendin demişsin canım gereksiz işte

Kizlaaar babalar gününde eşlere ne almayı düşünüyorsunuz:)
Hic birsey alasım yok ama suratını çekemem diye alıcam galiba..
Kıyafet alırım büyük ihtimalle aksesuar kullanıyor saat yüzük tarzı onlar pahali oluyor gücüm yetmiyor ucuzlar da çöp oluyor
Iki haftadir hissediyorum ama cok sık degil ayrica ikiz sadece bir bebegi hissediyorum.
Karnim belirgin sabah aksam ,hamile oldugum anlasiliyor
Gogus uclarim hala aciyor
Malesef hizli kilo aliyorum
Bende ilk bir tanesini hissettim şimdi diğerini de hissediyorum iki tane olunca bir değişik oluyor sağlı sollu

çok teşekkürler cevaplarınız için. ben henuz birşey hissedemedim ya da hissetsem bile anlamıyorum ne olduğunu. düzenli kılomu olcuyorum bir de gobek çevremi büyüme var mı diye. onun dısında en son 12. haftamda kontrolum vardı detaylı ultasonum da 10 gun sonra. arada bir de prenatal genetik test yaptırdık o kadar. bebegi hareketlerinden takip etmeye calısıyorum ama onu da anlamıyorum.

benimkide hafta sonu giyinir kuşanırdı tam çıkacakken yardim lazım mı diye sorardı yalandan e giyinmişsin etmişsin çıkacaksın zaten baştan sorsana.yok der yollardım.şimdi görev edindi.evde kalınca süpürgeyi alıyor hemen eline

Maaşallah ne güzel.
Evet bazı erkekler çok ilgisiz.
Bende tüp bebek denedim tüp bebekler olumsuz oldu. Oğlum, su an ki gebeligim de doğal yolla oldu.
Doğumunu Allah'ım izniyle yap bak gör ikinciye doğal yolla gebe kalırsın. Olmaz diye sakın rahat davranma benim gibi hemen gebe kalırsın.

Evet hamilelik hormonları çok duygusal yapıyor. Normalde umurda olmayan şeyler ister istemez can sıkıyo. Ne diyolar gereksizler kıskançlık mı yapyolar ama kendin demişsin canım gereksiz işte
Allah çirkin bahtı versin
Bu en hafifi gerisini sen düşün

Hani dünya guzeliyim desem değilim ama çirkin de değilim çirkin olsam bu yaşımda bana görücü çıkmaz diye Düşünüyorum evli bir çocuklu anasiyım diyorum da duruyorlar

İlk hamileliğim .22.haftadayım . Hala hissetmedim . Ayrıntılı usg doktoru 22’den sonra anca dedi. Evet Sabah akşam farkediyor . Düzenli olarak 2kilo aldım ama bebek 1hafta önden gidiyor. Göğüs ucumda acı yok ama kaşıntı oluyor arada . Hepsini cevapladım sanırım

Hareketi ayirt etmem zaman aldi ikinciyi de yakinda hissederim ,cok mutlu oluyor insan hissedince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…