Niye iki kere girmiştin kaçıncı haftadan itibaren yapılıyor detaylı ?22.haftayi doldurup gidersen daha iyi olur benim gibi iki kez girmek zorunda kalmazs8n
-19 haftanın başında bir itme hissettim şimdi günlük karıncalanmalar ya da itmeler hissediyorum bunlar sürekli değil nadir ve hafif.. çok hareketli bir gündeysem hiç hissedemiyorum. henüz hafifler belli belirsiz hareketleri :)Benim gibi 19.haftada olanlar ve ilk hamileliği olanlar bebeğinizi ne zaman hissettiniz? Bir de karnınız sabah kalkinca akşama göre daha yumuşak oluyor mu? Düzenli kilo alıyor musunuz az da olsa? Son soru göğüs ucu aciniz geçti mi?
anne kafayı benle bozma bak ben iyiyim diyor heralde sanaİnşallah inşallah sanırım plesanta previa olma sebebim ( internette biraz baktım ) ben üst üste iki ameliyat hemen sonrasında oğlumu da sezeryanla doğurdum ve ameliyatlık sorunlar vardı onlarda yapıldı, ondan bu sefer bu sorun çıktı başıma.
Aman doğsunlarda sağlıklı sorun değil.
Karnıma baktım sabah üste çıkan bişey yok üst bomboş altta duruyor
Şimdi yazarken oynadı ama altta.
Heheanne kafayı benle bozma bak ben iyiyim diyor heralde sana
Evet ben de bunu ve buna benzer bissürü yazı okudum. Normal demişler hep. Aynen doktorumu aricam birazdan. Teşekkür ederim canım cevabın içinVala ben 3
Vala ben 3 aydan sonra gelebilir diye okumuştum bir yerde ama nerde bilmiyorum bak şöyle bir yazı gördüm gene de doktoruna danış tabi
Sen herhalde beni yanlış anladınBiliyorum canım adını, mesajda arkadaş öyle dediği için karışıklık olmaması için öyle söyledim. Ben de oğlumda küçükken pusette dediğin gibi kullandım ama bence olmasa da olur yani:)biz bebeğin altını değiştirirken hazır alt açmaların daha hijyenik olduğundan bahsetmiştik
Hehedoğru dedin valla.
Teyzesi babası çok seviyor, kafası bebekte. Oğlum 8 aylıktı hamile kaldığımda ay eşim geldi bana kıy ona kıyma diyor. Sanki ben doğurmam dedim.
Asıl eşim nasıl bişey olmasın diye aklı gidiyor rengi atıyor.
Doktor araştır başka doktora git birkaç doktora gidelim, tamam senden kim ev işi istiyor kim yemek istiyor dinlen yorulma.
Kizlaaar babalar gününde eşlere ne almayı düşünüyorsunuz:)
Iki haftadir hissediyorum ama cok sık degil ayrica ikiz sadece bir bebegi hissediyorum.Benim gibi 19.haftada olanlar ve ilk hamileliği olanlar bebeğinizi ne zaman hissettiniz? Bir de karnınız sabah kalkinca akşama göre daha yumuşak oluyor mu? Düzenli kilo alıyor musunuz az da olsa? Son soru göğüs ucu aciniz geçti mi?
Benimki de Aynı şekilde yemek temizlik bulasik hep onda 4 sene sonra başarısız tüp bebek denemelerinin üstüne olmasına bağlıyorum ben bir de basında çok hareketliydi kanamam oldu ondan da korktu biraz normalde ben temizlik yapacagimi anlayınca ya arabanın yıkanması gerekir ya alışveriş gerekir bir bakarım kaybolmuşne güzel işte şanslısın bak.kimisi odun gibi oluyor ruhsuz gibi.sağolsun benim eşimde ince düşünür.oturduğum yerden biraz hızlı kalksam.bak gene anı hareket yapıyorsun,niye acele ediyorsun yavaş otur kalk der bizimki tüp bebek tedavisiyle oldu.hamile olduğumu öğrendiğimizden beri elime süpürge almadım.haftada bir evi çok güzel dip köşe süpürür tuvaleti falan yıkar.bende arkasında toz alırım çalıştığım için bazen eve erkende gitsem yemek yapacak durumda olmam.yemek yapamadım derim olsun ben gelince hallederim hiç olmadı kahvaltı tarzı yeriz der.hiç sorun yapmaz sağolsun.şanslıyız bence
Evet hamilelik hormonları çok duygusal yapıyor. Normalde umurda olmayan şeyler ister istemez can sıkıyo. Ne diyolar gereksizler kıskançlık mı yapyolar ama kendin demişsin canım gereksiz işteYok canım ya dünyalık şeyler için kendimi üzmem hayatta
Bu aralar gereksiz insanlardan çok şey duyuyorum normalde olsa hayatta takmam hamileyim diye herhalde iki katı üzülüyorum
Hic birsey alasım yok ama suratını çekemem diye alıcam galiba..Kizlaaar babalar gününde eşlere ne almayı düşünüyorsunuz:)
Bende ilk bir tanesini hissettim şimdi diğerini de hissediyorum iki tane olunca bir değişik oluyor sağlı solluIki haftadir hissediyorum ama cok sık degil ayrica ikiz sadece bir bebegi hissediyorum.
Karnim belirgin sabah aksam ,hamile oldugum anlasiliyor
Gogus uclarim hala aciyor
Malesef hizli kilo aliyorum
benimkide hafta sonu giyinir kuşanırdı tam çıkacakken yardim lazım mı diye sorardı yalandanBenimki de Aynı şekilde yemek temizlik bulasik hep onda 4 sene sonra başarısız tüp bebek denemelerinin üstüne olmasına bağlıyorum ben bir de basında çok hareketliydi kanamam oldu ondan da korktu biraz normalde ben temizlik yapacagimi anlayınca ya arabanın yıkanması gerekir ya alışveriş gerekir bir bakarım kaybolmuş
Maaşallah ne güzel.ne güzel işte şanslısın bak.kimisi odun gibi oluyor ruhsuz gibi.sağolsun benim eşimde ince düşünür.oturduğum yerden biraz hızlı kalksam.bak gene anı hareket yapıyorsun,niye acele ediyorsun yavaş otur kalk der bizimki tüp bebek tedavisiyle oldu.hamile olduğumu öğrendiğimizden beri elime süpürge almadım.haftada bir evi çok güzel dip köşe süpürür tuvaleti falan yıkar.bende arkasında toz alırım çalıştığım için bazen eve erkende gitsem yemek yapacak durumda olmam.yemek yapamadım derim olsun ben gelince hallederim hiç olmadı kahvaltı tarzı yeriz der.hiç sorun yapmaz sağolsun.şanslıyız bence
Allah çirkin bahtı versinEvet hamilelik hormonları çok duygusal yapıyor. Normalde umurda olmayan şeyler ister istemez can sıkıyo. Ne diyolar gereksizler kıskançlık mı yapyolar ama kendin demişsin canım gereksiz işte
İlk hamileliğim .22.haftadayım . Hala hissetmedim . Ayrıntılı usg doktoru 22’den sonra anca dedi. Evet Sabah akşam farkediyorBenim gibi 19.haftada olanlar ve ilk hamileliği olanlar bebeğinizi ne zaman hissettiniz? Bir de karnınız sabah kalkinca akşama göre daha yumuşak oluyor mu? Düzenli kilo alıyor musunuz az da olsa? Son soru göğüs ucu aciniz geçti mi?
Hareketi ayirt etmem zaman aldiHic birsey alasım yok ama suratını çekemem diye alıcam galiba..
Kıyafet alırım büyük ihtimalle aksesuar kullanıyor saat yüzük tarzı onlar pahali oluyor gücüm yetmiyor ucuzlar da çöp oluyor
Bende ilk bir tanesini hissettim şimdi diğerini de hissediyorum iki tane olunca bir değişik oluyor sağlı sollu
Bizim evlilik yıl dönümümüz birdeKizlaaar babalar gününde eşlere ne almayı düşünüyorsunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?