- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
evet bir bebeğin kipirdamasi iki emzirmek beni çok mutlu ediyorduHareketi ayirt etmem zaman aldiikinciyi de yakinda hissederim ,cok mutlu oluyor insan hissedince
Ayy ayi ailesi fikri şahane bende bakayim:)Bizim evlilik yıl dönümümüz birdeköstekli cep saati almayı düşünüyorum inşallah isimlerimizi yazdırdığımız. Birde pasta yaptırıcam inşallah ayı Ailesi
Haftasonu bebek için nevresim takımı diktirmeye annemle kumaş bakıyoruz kadının biri de doktor kızı evlenecekmiş nevresim takimi bakiyor ben secemedim siz fikir verin bahanesiyle geldi yanımıza benim de parmaklar şiş alyans takamıyorum sohbet ilerledi baktım kadın beni soruyor anneme oğullarına kız bakıyormuş annem dedi biz de bebek alışverişi yapıyoruzAllah çirkin bahtı versin
Bu en hafifi gerisini sen düşün
Hani dünya guzeliyim desem değilim ama çirkin de değilim çirkin olsam bu yaşımda bana görücü çıkmaz diye Düşünüyorum evli bir çocuklu anasiyım diyorum da duruyorlar
HahahAllah çirkin bahtı versin
Bu en hafifi gerisini sen düşün
Hani dünya guzeliyim desem değilim ama çirkin de değilim çirkin olsam bu yaşımda bana görücü çıkmaz diye Düşünüyorum evli bir çocuklu anasiyım diyorum da duruyorlar
Böyle kocaları nerden buluyorsunuz masallah Allah daim etsinne güzel işte şanslısın bak.kimisi odun gibi oluyor ruhsuz gibi.sağolsun benim eşimde ince düşünür.oturduğum yerden biraz hızlı kalksam.bak gene anı hareket yapıyorsun,niye acele ediyorsun yavaş otur kalk der bizimki tüp bebek tedavisiyle oldu.hamile olduğumu öğrendiğimizden beri elime süpürge almadım.haftada bir evi çok güzel dip köşe süpürür tuvaleti falan yıkar.bende arkasında toz alırım çalıştığım için bazen eve erkende gitsem yemek yapacak durumda olmam.yemek yapamadım derim olsun ben gelince hallederim hiç olmadı kahvaltı tarzı yeriz der.hiç sorun yapmaz sağolsun.şanslıyız bence
valla denk geldi heralde bende şaşkınım nasıl bana denk geldi.Böyle kocaları nerden buluyorsunuz masallah Allah daim etsin
Benim eşim sağolsun yapma der ama bardağını kaldırmaz sanki evde hizmetkarlarimiz varmış gibi davranıyor
ne kadar güzel, mutluluğunuz daim olsun. benim eşim de ev süpürür siler, tuvaleti banyoyu yıkar, yemekleri birlikte yaparız, alısverisi o yapar tasır. bır taraftanda calışıyor ama sımdı pandemıden dolayı evde calısıyor. ben ise gitmiyorum, izinliyim son 3 yıldır ama evde tez yazıyordum son bir aya kadar. hamilelikten dolayı otur iş yapma dediği olmadı ama, her zamanki gibi çoğu seyi ortak hallediyoruz evliliğin basından beri. benim de zor bir hamileliğim geçmedi sükür ki. ama oyle ektra ilgi ve ev işleri yapan koca süper olurdu tabi :)))ne güzel işte şanslısın bak.kimisi odun gibi oluyor ruhsuz gibi.sağolsun benim eşimde ince düşünür.oturduğum yerden biraz hızlı kalksam.bak gene anı hareket yapıyorsun,niye acele ediyorsun yavaş otur kalk der bizimki tüp bebek tedavisiyle oldu.hamile olduğumu öğrendiğimizden beri elime süpürge almadım.haftada bir evi çok güzel dip köşe süpürür tuvaleti falan yıkar.bende arkasında toz alırım çalıştığım için bazen eve erkende gitsem yemek yapacak durumda olmam.yemek yapamadım derim olsun ben gelince hallederim hiç olmadı kahvaltı tarzı yeriz der.hiç sorun yapmaz sağolsun.şanslıyız bence
Benim parmağımda yüzük te vardı birde kaynanama söylemişler hastanedeydik bir akrabam birde eltilerim vardı eltilerim değilde akrabam gülüyor noldu dedim rengarenk bak şu bayan seni çok beğenmiş oğluna dedi aboooow dedim kocam duymasın yüzüğü gösterip birde oğlum var dedim kadın bir üzüldü ki sormaHaftasonu bebek için nevresim takımı diktirmeye annemle kumaş bakıyoruz kadının biri de doktor kızı evlenecekmiş nevresim takimi bakiyor ben secemedim siz fikir verin bahanesiyle geldi yanımıza benim de parmaklar şiş alyans takamıyorum sohbet ilerledi baktım kadın beni soruyor anneme oğullarına kız bakıyormuş annem dedi biz de bebek alışverişi yapıyoruzgüzeli çirkini yok ki kıskançlığın bazı insanlar varlık içinde gene de bir başkasının yediği kuru ekmeği kıskanıyor aslında tek sebebi bu insanların mutsuz olması mutlu insan kimseyle uğraşmaz
valla herkes aynısını diyor.sonrasında kendiliğinden hamile kalırsın diye.yaşım 37 oldu.doğal yolla bir tane daha olursada hemen isterim yalan yok.kardeşi olur ne güzel.evet bana zor olur ama kardeş çok güzel bir şeyMaaşallah ne güzel.
Evet bazı erkekler çok ilgisiz.
Bende tüp bebek denedim tüp bebekler olumsuz oldu. Oğlum, su an ki gebeligim de doğal yolla oldu.
Doğumunu Allah'ım izniyle yap bak gör ikinciye doğal yolla gebe kalırsın. Olmaz diye sakın rahat davranma benim gibi hemen gebe kalırsın.
Aman aman benzemesin ben halimden memnunum deseydinvalla denk geldi heralde bende şaşkınım nasıl bana denk geldi.çünkü bizim ailede kimsede yok böylesi.babam bile gülüyor o nasıl damat hiç mi kayınbabasını örnek almıyor diye dedim anlatmayacağım artık nazar edeceksiniz
Ayy alemler ya yüzüğü nasıl görmüyorlar hayret nasıl bir hırsBenim parmağımda yüzük te vardı birde kaynanama söylemişler hastanedeydik bir akrabam birde eltilerim vardı eltilerim değilde akrabam gülüyor noldu dedim rengarenk bak şu bayan seni çok beğenmiş oğluna dedi aboooow dedim kocam duymasın yüzüğü gösterip birde oğlum var dedim kadın bir üzüldü ki sorma
Ayni şekilde ablamın eşinin akrabası yanımda oğlum var ablama soruyor x senin bu kardeşin bekarım diye ablamda oğlumu gösterdi bak bu oğlu dedi
Yok kız bunu söyleyen çirkin değil haddinden fazla güzel Allah var ama içi kötüHahahAllah size de versin çirkinler olarak de geç bak bunları kim sana söylediyse nerden duyduysan onlara de ki çirkin şansıysa bendeki onlar çirkin ama onlara neden vermemiş Allah
DimiAyy ayi ailesi fikri şahane bende bakayim:)
aminn Allahım herkesin mutluluğunu daim etsin.bizimde öyledir çoğu şeyi birlikte hallederiz.buda büyük bir nimet bence.hiç bir şeye karışmayıp öyle köşede oturan tek görevini işe gelip gitmek sanan kocalar var.bence sizde şanslısınızne kadar güzel, mutluluğunuz daim olsun. benim eşim de ev süpürür siler, tuvaleti banyoyu yıkar, yemekleri birlikte yaparız, alısverisi o yapar tasır. bır taraftanda calışıyor ama sımdı pandemıden dolayı evde calısıyor. ben ise gitmiyorum, izinliyim son 3 yıldır ama evde tez yazıyordum son bir aya kadar. hamilelikten dolayı otur iş yapma dediği olmadı ama, her zamanki gibi çoğu seyi ortak hallediyoruz evliliğin basından beri. benim de zor bir hamileliğim geçmedi sükür ki. ama oyle ektra ilgi ve ev işleri yapan koca süper olurdu tabi :)))
aynen yaa bide kendilerini örnek gösteriyorlar.amaaann kalsınAman aman benzemesin ben halimden memnunum deseydin
Aaaa benden 36 da hamile kaldım 37 de doğurdum. Şu an 38 yaşındayım. Hiç de zorlanmadım gebe kalmak için.valla herkes aynısını diyor.sonrasında kendiliğinden hamile kalırsın diye.yaşım 37 oldu.doğal yolla bir tane daha olursada hemen isterim yalan yok.kardeşi olur ne güzel.evet bana zor olur ama kardeş çok güzel bir şey
Canım ben 19. Haftadayım hareketleri 4 gündür hissediyorum ama benim ufak hareketler hiç olmadı sadece kasıklarıma yakın yerde damar atması gibi pıt pıt hissettim 2 hafta kadar 4 gündür de bariz el ayak parmaklarıyla resmen dokunuyor oynuyor çok net hissediyorumBenim gibi 19.haftada olanlar ve ilk hamileliği olanlar bebeğinizi ne zaman hissettiniz? Bir de karnınız sabah kalkinca akşama göre daha yumuşak oluyor mu? Düzenli kilo alıyor musunuz az da olsa? Son soru göğüs ucu aciniz geçti mi?
Ya evet bir ay var dahaEvet bizim için uygun değil ağil daha ileri gebeler sevinebilir bu habere
Ben ayrıntılı da inşAllah yüzünü görebilirsek ikisini çerçeve yaptırmak istiyorum içinde baba yazan fotoğraflardan oluşan bakalım inşAllahKizlaaar babalar gününde eşlere ne almayı düşünüyorsunuz:)
ben hiç kendiliğimden hamile kalamadım.3,5 yıl sonra tüp bebekle nasip oldu işte.görünürde bir problemde yok demişti doktorlar.en son tüp bebeğe karar verince histereskopi de rahimde perde olduğu anlaşıldı.ondan ufak bi ameliyat oldum.ameliyattan 2 ay sonrada tedaviye başladım.çok şükür ilkinde tuttu.ama yumurta rezervim azdı.6 tane yumurtam oluşmuştu.bunların 3 tanesi döllendi. 1 tanesi bölünmeye devam etmedi onu sonlandırdılar.2 tane transfer edildi.bir tane kuzucuk bana tutundu şükürler olsunAaaa benden 36 da hamile kaldım 37 de doğurdum. Şu an 38 yaşındayım. Hiç de zorlanmadım gebe kalmak için.
Evlendim ilk yılda kaldım ama sorunlardan düştü hemen. Sonrası hikaye uzun. Tüp bebeğinde biri tuttu ama hemen sonlandı.
Doğur doğur.
Yumurtan kaliteli ise hemen kalırsın ki bence kalırsın hemen hamile.
Yumurtan kaliteli olmasa tüp bebekle de gebe kalamazdın.
Annen kaç yasinda menapoza girdi.
On sene gerisine git o yaşa kadar rahat rahat dogurursun.
Bende çok akraba var kadın dogumcu biraz bilgim var.
Bide biliyormusun perinatoloji doktoru ve kendi doktorum bana neden tüp yaptım diye kızdı. Ameliyatlarını olmuşsun bekleseydin biraz hemen gebe kalırsın dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?