2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlaaar babalar gününde eşlere ne almayı düşünüyorsunuz:)
Bu bizim ilk bebeğimiz olacak o yüzden sadece şaka yollu kutlarım diye düşünüyorum. Benin anneler günümü kutlayanlar oldu ben garipsedim biraz. O da garipser diye düşünüyorum.

Ooo sen o boyla bunu diyosan.1.65 benim hobitle org karışımı geziyorum.Allahtan bizde ritüel hiç değişmiyo eşimde benle birlikte alıuo kiloları sataşamıyo o yüzden.
Benim eşim arada takılıyor ama cektigim sıkıntıları hatırlayınca bisey diyemiyor sende kısa degilsin canim

Bende şuan ayna karşısına geçmek istemiyorum aşırı iri görüyorum kendimi bu defa göbeğimde hemen fırladı gibi geliyor sanki diğer hamileliklerimde 7 -8 aylıkken bu kadar göbeğim vardı
Canim benim ilk gebeligim göbeğim cok cikmadi ama ben irilestim omuzlarim genisledi sırtım genisledi

Ben hala eksi 4 kilodayım 2 aydır kusmam bitti ama kilo alamadım bnde Bi sorun mu var az mı yemek yiyorum acaba
sende problem yok tatlım bende problem var erken aldım.Zaten son 3 ay kg alınıyo merak etme istediğin kilo olsun alacksın
Kizlaaar babalar gününde eşlere ne almayı düşünüyorsunuz:)
sen yazınca hatırladım aklımda yoktu.Valla benim zaten 1 kızım 1 oğlum var.tutturdu bunlar 5 sene sonra üniversite iş giderler bi tane daha yapalım beni dertlere saldı en büyük hediye çoçuğu zaten mikrop kaparım diye evden adım attırmıyo daha çocuğa bir iğne alamadım.

Canım benim de akşamları çok sertleşiyordu gazın büyük etkisi var tek sıkıntım gaz doktor da farketti kontrolde magnezyum yazdı bakalım bir iki gün gözlemleyip yazayım sana sen kullanıyor musun magnezyum belki sertliğe iyi gelir doktor bebek hareket ettikçe rahim kasılıyor o yüzden sertlik oluşuyor dedi tam kontrolde oldu allahtan rahim kasılması için de mg ve bol su dedi

Allahım tek işeyen ben degilmisin sormaya bile utaniyodum buraya..hapşurmaya öksürmeye gulmeye korkuyom artik

Arkadaşlar bakanlıktan çalışan hamile anneler icin açıklama geldi Doğum izni 24 haftalıktan başlıyor

Eklentiler

• FA6953AE-D847-4A4E-BCD6-18352BA394E3.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 25

Eklentiler

• 8B6CC7E8-9A8D-4B0C-B29E-499C2AD880D5.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 23
Allahım tek işeyen ben degilmisin sormaya bile utaniyodum buraya..hapşurmaya öksürmeye gulmeye korkuyom artik
Niye utanıyorsun canım hamileliğin her anı çok tatlı eşim kaçırmami bile çok tatlı buluyor
Oğlumda da gaz kaçırma problemi vardı eşim bir gülüyordu ki sormayın ben senin bir yerlerde neden kalmak istemediğini anladım diyordu bana hele şükür ısrarla kalmak istemezsin artik dedim

Kizlar alisverise basladiniz mi. 14. Haftada yuzde 99 kiz 16. Haftada hala kiz dedi alisveris icin ayrintiliyi bekle dedi ama sabredemiyorum biraz biraz bisiler alsam degisir mi acaba cinsiyet

Eki Görüntüle 2643440
Kamuda çalışan anneler hadi gözümüz aydın ben çok mutlu oldum Allah razı olsun
sizler adınıza bende sevindim iyi olmuş ben özeldeyim 32.haftayı bekleyeceğim mecbur.zaten işi bırakacaktım.ama bi 16 haftalık rapor hakkımız varmış.32.haftada o raporu alcam en azından rapor parası alırım.sonrada çıkışımı isteyeceğim

Eki Görüntüle 2643440
Kamuda çalışan anneler hadi gözümüz aydın ben çok mutlu oldum Allah razı olsun
Ben bu işi anlamadım. Bu salgın nedeniyle alınmış bir karar mı? Genelgede öyle yazıyor. O zaman bütün gebelere izin olsaydı. Ben bir ay şu ortamda nasıl çalışayım? Yarın başka bir kuruma göreve gideceğim mesela. Nasıl koruyacağım kendimi?

Yok öylesine verilmiş bir kararsa bir ay sonra genelgeyi kaldırmazlar inşallah. Bir belirlilik olsa ona göre hareket edebileceğim, yıllık izin alacağım. Ama bir ay sonra bitmiş izinlerle yine kalabalığın ortasında daha büyük bir göbekle bulmaktan korkuyorum kendimi.

Selam bende buyuyen besik istiyorum da hangi marka model ya da nereden aldin
N11 den almıştım 4 sene oldu. Markalı bişey değil ama iyi çıktı mağaza puanına ve yorumlara dikkat ederek almıştım. Oğlum 3.5 yaşında hala kullanıyo, yeni bebeğim de bunda yatacak. çekmeceleri ve şifonyeri de ilk başta baya yetiyo derin oluyo çünkü. Sonra büyüyen yatağa çevirip abisinin odasına koyarım iki yaştan sonra. Büyüyen beşik diye aratabilirsin n11 gibi mağazalardan. Ama sallanabilir olmasına dikkat et ilk başlarda baya kullandığımız bir özellik çünkü

Rahimde perde varmış nasıl kalacaksın ki...
Bu senin yumurtan olmayıp hamile kalmadığın bı sorun değil ki.
Perde gitti gelsin bebekler, gördüğün gibi de gelmiş meleğin
6 yumurta az mı canım benim aaaa sende...
Gayet iyi bı sayı benden de en son deneme 36 yaşında yaptım 9 yumurtanın 6 sı 5. Güne gitti. Gerçi bana tüp bebek boşuna denetmişler ameliyattan sonra beklesem olacakmış telaş işte insan değişik bı psikoloji de oluyor.
Hala 4 dondurulmuş var yazı verdik imha edilecek ama koronadan dolayı devlet yetkilisi gelmeden imha edemiyorlar gelecek ve imha olacak.

Benim annem 57 / 58 yaşında girmis.
47 ye kadar yolu var 40 dan sonra kalırsam bı tane daha doğurur.

Rahim görevini anlayınca ikinci hemen oluyor. Doktorlarda der görevini biliyor artık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…