2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
idar izin işi iyi olmuş ama 24haftamıza zaten virüs baya biter
bende özel sektördeyim ama kurumsal bir bankadayım. genelde hükünet kararlarını bizimkiler de uyguluyor. inş öyle olur. bende 15inde işbaşı yapıcam.

Kizlar alisverise basladiniz mi. 14. Haftada yuzde 99 kiz 16. Haftada hala kiz dedi alisveris icin ayrintiliyi bekle dedi ama sabredemiyorum biraz biraz bisiler alsam degisir mi acaba cinsiyet
Canım benim de dün 19+3 de anca kesinleşti detaylı ultrasonda. Bebek çantası, banyo ihtiyaçları vs gibi şeyleri almak istersen alabilirsin bence özeniyosan ben sadece bebek çantası almıştım kendi zevkime göre bu hf ya kadar cinsiyet bekledim çünkü. Hoşuna giden o tarz şeyler olursa al bence hormonlarımızın olumlu etkilendiğini düşünüyorum bebeğe hazırlık yapmak çok güzel

Ben günlük ped alıcam bugün hapşırmayagöreyim çok fena. İlkinde olmamıştım böyle ama bu yumoşta oldum böyle sidikli
Evet bende ilkinde olmadım bunda felaket.
Geçen gün dışarı çıkarken oldu.
Valla kıyafette alamadım sokağa çıkma yasağından dolayı.
Bı taytım vardı aklıma geldi aradım taradım buldum üstümü değiştirip çıktım.

ben de hamile kalmama bu mu engel diye biraz araştırmıştım,direk engel olan bir durum değil ama düşüğe ve bebekte problemlere sebep oluyor gibi bir şeyler yazıyordu.keşke rahim filmi çekeceklerine direk bunu çekselermiş. rahim filminde bi sorun yok dediler onun üstüne 5 aşılama yaptırdım.gerçi vardır her işte bir hayır...ne bileyim ya o zaman doktor yumurtan az demişti.yaşı ufak olanlar vardı biri diyo 15 yumurta biri diyor 19 benimki devede kulak dedim benimkiler 3.gün embriyosuydu.birinci kalite demişlerdi.yumurta az olunca riske atmamak için beşinci güne gitmiyorlar genelde.

Ama perde engel canım, bak perdeni almışlar hamile kalmışsın.
Hatta ameliyatımı yapan doktor çok sorunlarım vardı ameliyattan sonra konuştuğumuzda bı perden yoktu dedi güldük felan
Yok yok yumurtan az değil.
Ay ben 50 yumurtaya şahidim.
Ve kızla konuştum.
Çok yumurta alınınca bişey oluyor su topluyor felan hastanede yatıyor adını unuttum.
Kızın başına oda gelmişti.
50 yumurta ya.

Ama tabi en önemli kalite bak kk da bı kadın var 0.01 amh ile ikinci bebeğini doğurdu
3. olsun 5. gün fark etmez embriyon kaliteliymis ve 1. Kalite maaşallah.

50 yumurta ne demek yaaa hay maşallah.ama işte herşeyin fazlasıda zarar aynen onun bi adı vardı bende hatırlamadım.hatta ameliyat olduğumda aynı odada yattığım bi kız vardı oda ondan dolayı tedavi oluyordu.valla senle konuşunca daha birinciyi doğurmadan ikinciye heveslendim Allahım hayırlısını versin.

Ohss mi öyle biseydi galiba.
İnşallah canım inşallah olacak.
Evlatlarımızla hayırlı olarak şenlensin evlerimiz.

Öyle ben demeden yapan Bi kocam olsa yardımcı sürekli ben 3. De yaparım wallahi

O gaz muhabbetine bizde gülüyoruz artık alıştı valla napım her defasında kalkamazsın ki bende hala aşırı gaz var allahtan cıkan cinsten

Öyle ben demeden yapan Bi kocam olsa yardımcı sürekli ben 3. De yaparım wallahi
dur bakalım bide bebek doğunca nasıl olacak onuda görmem lazım gece uykusundan feragat edecek mi yoksa devirip totoyu uyuyacak mı

Neden cıkısını istiyorsun 6 ay ücretsiz izinden sonra 2 ay yarım çalısma ödeneği var hepsinden yararlan bence öle cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…