2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende n11 den bulmustum zaten de hangi magazadan aldin acaba uygunda fiyatlar orada

Neden cıkısını istiyorsun 6 ay ücretsiz izinden sonra 2 ay yarım çalısma ödeneği var hepsinden yararlan bence öle cık
ama benim yarı zamanlı çalışma imkanımda yok.yani bebeğime kendim bakmak zorundayım.bi raporumu alayımda sonrasında ne olur ne biter duruma göre karar veririz

Neden cıkısını istiyorsun 6 ay ücretsiz izinden sonra 2 ay yarım çalısma ödeneği var hepsinden yararlan bence öle cık
Kızlar bu rapor ücreti neye göre veriliyor 32.haftadan sonra izine ayrılınca mı özelde geçerli mi

Kızlar bu rapor ücreti neye göre veriliyor 32.haftadan sonra izine ayrılınca mı özelde geçerli mi
Şöyle anlatayım cnm rapor ücreti doğumdan sonra toplu olarak veriliyor 16 haftalık olarak yalnız işyeri sana maaşını verebilir sende rapor ücretini alınca geri iade edebilirsin bu işyerinin insiyatifine kalmıs Bi durum son 3 ayın brüt maaşın toplanır 90a bölünür ordan günlük brüt ücretin bulunur onunda 3de 2si alınır 112 ile çarpılır cıkan ücret sana doğum ücreti olarak yatırılacak olan ücrettir

ama benim yarı zamanlı çalışma imkanımda yok.yani bebeğime kendim bakmak zorundayım.bi raporumu alayımda sonrasında ne olur ne biter duruma göre karar veririz
Yarı zaman da tam maaş alıyırsun maaşın yarısıyla yarım günlük Bi bakıcı olabilir şartlarını bilmiyorum yanlıs anlama fikir olsun diye sölüyorum sosyal haklarımızı söleyim de sonra mağdur olmayın yani yine herkes durumuna göre gerekeni yapacaktır hayrlısı olsun inş

Selam kızlar bgn kontrolüm vardı 22+6 olduk kilosu 460 boyunda 25 cm civarı cıktı.. Kalpteki parlaklık duruyor ama bu önemli bsy değil belki su an bizde bile vardır baksak dedi doktorum. SIVIM HALA ÜST SINIRA yakın yani 200 olması gerekiyorsa benm 180 190 sekerle bağlantı lı olabilir olmayabilirde seker yüklemesi yapalım dersen Bi daha ki kontrole kadar karbongidrat diyeti uygula seker ekmek pirinç makarna yeme dedi nasıl olacaksa bilmiyorum sekeri ölçüp ona göre yapalım dedi önce bende dedm ailede genetik seker hastalığı cok babannen ve teyzem sekerin yarattıgı kalp krizinden öldüler dedim o zmn kesin yapıyoruz dedi bide sürekli pipisine baktı ayy pipşye bak maşallah sünnetlik olmus bu deyip durdu abartmıyorum 3 kere filan dedi tabi ben güldükçe görüntü kayboluyor bide fotosunu cekmiş gercekten büyük heralde anlamadım ben neyse bende iyidir büyük olması cocuk üzülmesin sonra dedim

Maşallah de kız bi yerlerini cimdikle
Benim oğlum minyon tipli pipisi de minyon küçücük

Canim 21+6 mi 22 +6 mi oldun sen doktor erkekmiydi

çok sağol canım.uyardığın ve fikir verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim bakalım durumlar ne gösterecek ona göre bir yol çizeriz artık

Sen şu an kaçıncı haftadasın arkadaşım

Arkadaşlarım benim haftamda olup hareketi hegün hissetmeyen var mı, sanki bugün hissetmedim yada gazla karıştırıyorum ya ben Belki de hissediyorum da işte guburuk guburuk o içimdeki gaz mı anlamıyorum

Teşekkür ederim canım bilmiyordum yeni öğrendim

Böyle kocaları nerden buluyorsunuz masallah Allah daim etsin
Benim eşim sağolsun yapma der ama bardağını kaldırmaz sanki evde hizmetkarlarimiz varmış gibi davranıyor
Allah razi olsun benim kocada öyle 2.5 yıllık evliyim 5 kez ev süpürmedim hamilelikten öncede hep o süpürür viledalar ben toz alırdım simdide öyle sagolsun kol çantamı bile taşıtmaz bazen ayakkabimi giydirir sen eğilme diye hamilelikte de daha düşkün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…