Allah razi olsun benim kocada öyle 2.5 yıllık evliyim 5 kez ev süpürmedim hamilelikten öncede hep o süpürür viledalar ben toz alırdım simdide öyle sagolsun kol çantamı bile taşıtmaz bazen ayakkabimi giydirir sen eğilme diye hamilelikte de daha düşkün oldu
AAysira46
24.haftada izine çıkınca doğum sonrası izin süresi kısalmış olacak değil mi. normalde 37ye kadar çalışıp doğum sonrasına aktarıyoruz kalan süreyi. şimdi öyle olmayacak demekki. bakalım bizim banka uygulayacak mı
AAysira46
24.haftada izine çıkınca doğum sonrası izin süresi kısalmış olacak değil mi. normalde 37ye kadar çalışıp doğum sonrasına aktarıyoruz kalan süreyi. şimdi öyle olmayacak demekki. bakalım bizim banka uygulayacak mı
Allah çirkin bahtı versin
Bu en hafifi gerisini sen düşün
Hani dünya guzeliyim desem değilim ama çirkin de değilim çirkin olsam bu yaşımda bana görücü çıkmaz diye Düşünüyorum evli bir çocuklu anasiyım diyorum da duruyorlar
Geçen yıl kuzenimin kına gecesinde bana da kısmet çıkmıştı 29 yasindaymis muhendismis oğulları Bizde kına gecesinde ilerleyen saatlerde gelin kız ile birlikte evli akrabaları şalvar giyer. Biz salvarlari giyip gelince evli olduğumu anlayip hüsrana ugramislar Hoş verdiğim 26 kilodan sonra beni tanıyanlar bile tanımamış, taydin nerde yine mi hasta acaba diye merak etmişlerdi Ben de vayy be 37 yaşında 29 Luk talip çıkıyor ben daha olmemisim diye havaya girmiştim
Kızlar yasağın kalkmasıyla çok şükür bugün kardeşim ve eşi geldiler Gelincigimle gobis tokusturduk, alışverişler ihtiyaçlar vs vs sohbet ettik durduk Annem de 9 yıldan sonra aynı anda hem anneanne hem babaanne olmanın keyfini sürüyor, gözlerinin içi gülüyordu Yazık kadincagiz babanne olacağını duyduğunda doğru düzgün sevinememisti. 5 hafta sonra benim de hamile oldugumu öğrenince sevinci tamamlanmıştı. Bunca yasaklı , ıssız sessiz günden sonra çok iyi geldi bana da.
Kızlar bacak ağrısı kol ağrısı uyuşukluğu gibi diyim oluyor mu sizde ? Bende iki gündür bacakta vardı huzursuz bacak ağrısı diye geçiyor galiba ondan bide koluma geçti oda karpal tünel sendromu olablrmiş hamilelikte oluyormuş sinir etti beni koluma geçti kolum elim uyuşuyor gibi nereye koycamı şaşırdım kolumu sabah bacağımdaydı
Benim plasentam asagıda 10 dk ayakta kalsam bel sırt agrısı bastırıyor ben 22. Hafta icindeyim 2 hafta izin Alıcam 24 e kdr izinlerim bitecek inşallah sonradan bu genelge kalkmaz işe baslamak zorunda kalırsam iznim kalmicak cünkü
Kizlar alisverise basladiniz mi. 14. Haftada yuzde 99 kiz 16. Haftada hala kiz dedi alisveris icin ayrintiliyi bekle dedi ama sabredemiyorum biraz biraz bisiler alsam degisir mi acaba cinsiyet