2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benim eşimden de Allah razı olsun. dediğim şeyleri yapar hep. yani bence böyle olmalı yani. hayat müşterek. ikimizde çalışıyoruz.

A Aysira46 24.haftada izine çıkınca doğum sonrası izin süresi kısalmış olacak değil mi. normalde 37ye kadar çalışıp doğum sonrasına aktarıyoruz kalan süreyi. şimdi öyle olmayacak demekki. bakalım bizim banka uygulayacak mı

Yok canim sanırım o devam çünkü 24 32 haftalar arasi idari izinliler diyor 37 demiyorki

Maşallah de kız bi yerlerini cimdikle
Benim oğlum minyon tipli pipisi de minyon küçücük
Hadi ya erkekler için önemli Bi mevzu ya bu doktor da valla söyleyip durdu fotosu bile var atayım da bakın

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-02-15-54-02-733_com.samsungmedison.sonic.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 45
Doppler yaptıran var mı nerde yaptırdınız ne kadar İstanbul’da oturuyorum ve zeynep kamilde randevu hep dolu almak imkansız

Geçen yıl kuzenimin kına gecesinde bana da kısmet çıkmıştı 29 yasindaymis muhendismis oğulları Bizde kına gecesinde ilerleyen saatlerde gelin kız ile birlikte evli akrabaları şalvar giyer. Biz salvarlari giyip gelince evli olduğumu anlayip hüsrana ugramislar Hoş verdiğim 26 kilodan sonra beni tanıyanlar bile tanımamış, taydin nerde yine mi hasta acaba diye merak etmişlerdi Ben de vayy be 37 yaşında 29 Luk talip çıkıyor ben daha olmemisim diye havaya girmiştim

Kızlar yasağın kalkmasıyla çok şükür bugün kardeşim ve eşi geldiler Gelincigimle gobis tokusturduk, alışverişler ihtiyaçlar vs vs sohbet ettik durduk Annem de 9 yıldan sonra aynı anda hem anneanne hem babaanne olmanın keyfini sürüyor, gözlerinin içi gülüyordu Yazık kadincagiz babanne olacağını duyduğunda doğru düzgün sevinememisti. 5 hafta sonra benim de hamile oldugumu öğrenince sevinci tamamlanmıştı. Bunca yasaklı , ıssız sessiz günden sonra çok iyi geldi bana da.

Kızlar bacak ağrısı kol ağrısı uyuşukluğu gibi diyim oluyor mu sizde ? Bende iki gündür bacakta vardı huzursuz bacak ağrısı diye geçiyor galiba ondan bide koluma geçti oda karpal tünel sendromu olablrmiş hamilelikte oluyormuş sinir etti beni koluma geçti kolum elim uyuşuyor gibi nereye koycamı şaşırdım kolumu sabah bacağımdaydı

Canim benimde sırt agrim var uzun süre oturdugum icin oluyor galiba sen kacinci haftadasin 24 haftaya izin cıktı ya benim daha 3 haftam var
Benim plasentam asagıda 10 dk ayakta kalsam bel sırt agrısı bastırıyor ben 22. Hafta icindeyim 2 hafta izin Alıcam 24 e kdr izinlerim bitecek inşallah sonradan bu genelge kalkmaz işe baslamak zorunda kalırsam iznim kalmicak cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…