2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bacaklarımdan değil ama ellerimden kollarımdan çekiyorum. Kalsiyum ve magnezyum da kullanmaya başladım ama bir gün iyi bir kotu.. sabahın köründe uyuşukluk ve ağrı ile uyanıyorum, gün içinde de çoğu zaman ellerim uyuşuk Doktorum ortopedi uzmanının botoks yaptığını söyledi rahatlama için ama henüz bir ortopedi uzmanı yola da görüşmedim.

Biriyle oturup sohbet etmeyi Okadar özledim ki balkondan balkona kesmiyor artık bizi o yüzden çok iyi anlıyorum iyi gelmiştir.. Anneciğinizin mutluluğunu da içimde hissettim resmen allah sevmesinide nasip etsin artık takıları düşünsün Çifter Çifter

Valla annem evdekal sürecinde harıl harıl yelek hırka ördü bebislere, babam da altınları hazırlayalım deyip duruyormuş Ama benim için en büyük hediye sağlıklı sıhhatli olsunlar, torunlarını dünya gözüyle görsünler, sevsinler

Ayyy çok fena bşy ya delirtecek insanı bacakla kaşığın birleştiği yerden bi başladı aşağıya kadar bacağımı napcamı bilemedim ilk sağ bacaktan başladı sola geçti sonra kola geçti sabahtan beri şimdi azaldı.. neden oluyormuş acaba bende magnezyum alayım iyi gelir belki 2.tremester da başlıyormuş bu tarz ağırlar önceden de olurdu arada ama bu kdr değildi kollar bacaklar çekiliyor sanki uyuşuyor tuhaf birşey

Ah bu teyzeler yokmu teyzeler her yerde oğullarına kız arayisindalar

Ayy ne güzel olmuş iki sevinç bir arada
Ailede çocuk hasreti yaşayan varken biri hamile kalınca olur olmaz burukluk oluyor neyseki sizinki de uzun sürmemiş hemen olmus

Bacaklar için magnezyum ise yarayabilir ama bilek ,kol ve ellerde pek bir değişiklik olmadı bende Nasıl tarif etsem ellerimde orta parmaktan bileğe ordan da omuza kadar bir damarı kopartacak gibi çekiyorlar sanki. Bazen ağrıdan inleyerek uyaniyorum, bazen uyumaya korkuyorum ağrıyla uyanicam diye

Bende sana sorucaktım düzelme varmı magnezyumdan sonra kollarında diye..Benim hiç gelişme yok anladim magnezyumla ilgisi falan yok bunun ..b12 de kullanıyorum ama hala aynıyım kollarımı sabaha kadar nereye koyacagımi bilmiyorum..sabaha kadar bes dakika saga bes dakika sola yatiyorum hemen uyusuyor diger tarafim..sabah ilk kalkınca çok çok fena akşama doğru az birazcık rahatliyor ama..tek dilegim boyle kalsın da daha fazla artmasın inşallah

alla alla ya neye dayanıyor acaba bu ağrıların başlangıcı benimde kolum öyle oldu elden bi girdi omuzla kadar gitti geziyor galiba bu ağrı bacağımda var şimdi hafif hafif bakalım ne kadar sürecek bu ağrılarımız

agrı değilde huzursuz bacak sendromu dıye bırsey cıktı bende son bır aydır var. gece uyanıyorum 2 saat uyutmuyor. karıncalanma oluyor nereye koyacagımı sasırıyorum bacagımı. boyle bırsey yasamadım daha onceden. kolumda henuz bırsey yok. ama sag ve soluma yatıgımda kalça agrısıyla uyanıyorum

Evet ya bende baktım o galiba olan şey belirtileri de aynı ona benziyor. Magnezyum, kalsiyum kullanıyormusun canım ? Bacaktan kasıktan başlayarak girdi iki gün korkuttu beni Hani küçükken boy uzarken bir ağrı olur bacaklarda aynı ona benziyor

Kasıklarımda girmiyor o ağrı. Ben de daha çok ayak altı yanması gibi başlıyor. Dizime kadar karıncalanma oluyor. Gece de sanki bacaklarım kosmaya hazır gibi. Gün içi o kadar yürüyorum halbuki. Enerjimi birikiyor anlamıyorum. Ben Pregnacare Max diye bir vitamin kullanıyorum. 500 mg kalsiyum, 150mg magnezyum var içinde baktım şimdi..OMEGA 3 balık yağı da alıyorum.
Neyden kaynaklandığını hiç anlamadım ama uyku kalitem sıfır.

Doktora sordun mı hiç ne dedi ben gittiğimde sorcam bakalım eksiklikten mi oluyor neden oluyorsa benim de kullandığım balık yağı içinde az bişey magnezyum var hepsinden azar azar var yetmedi herlde Magnezyumda geçirmiyorsa hamileliğin bi etkisi galiba

Detaylı ultrason için gideceğim haftaya, o zaman sormayı düşünüyorum. Kan testimde eksik bişey çıkmamıştı ama belli olmaz tabi hamilelik ilerliyor.

kızlar sizin mide şikayetleriniz ne durumda? benim hamilelikten önce reflüm vardı ama yediklerime dikkat ettiğim sürece bi sıkıntım olmuyordu.şimdi zaten dikkat ediyorum ama genede reflüm fena azıyor acaba bebek büyüdükçe mideye baskı artıyor ondan dolayımı oluyor

Son ayda şiddetlense de reflü sıkıntılarının bu aylarda başlıyor canım rahim yukarı çıktıkça mideyi baskılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…