Bacaklarımdan değil ama ellerimden kollarımdan çekiyorum. Kalsiyum ve magnezyum da kullanmaya başladım ama bir gün iyi bir kotu.. sabahın köründe uyuşukluk ve ağrı ile uyanıyorum, gün içinde de çoğu zaman ellerim uyuşukKızlar bacak ağrısı kol ağrısı uyuşukluğu gibi diyim oluyor mu sizde ? Bende iki gündür bacakta vardı huzursuz bacak ağrısı diye geçiyor galiba ondan bide koluma geçti oda karpal tünel sendromu olablrmiş hamilelikte oluyormuş sinir etti beni koluma geçti kolum elim uyuşuyor gibi nereye koycamı şaşırdım kolumu sabah bacağımdaydı
Biriyle oturup sohbet etmeyi Okadar özledim ki balkondan balkona kesmiyor artık bizi o yüzden çok iyi anlıyorum iyi gelmiştir..Kızlar yasağın kalkmasıyla çok şükür bugün kardeşim ve eşi geldilerGelincigimle gobis tokusturduk, alışverişler ihtiyaçlar vs vs sohbet ettik durduk Annem de 9 yıldan sonra aynı anda hem anneanne hem babaanne olmanın keyfini sürüyor, gözlerinin içi gülüyordu Yazık kadincagiz babanne olacağını duyduğunda doğru düzgün sevinememisti. 5 hafta sonra benim de hamile oldugumu öğrenince sevinci tamamlanmıştı. Bunca yasaklı , ıssız sessiz günden sonra çok iyi geldi bana da.
Valla annem evdekal sürecinde harıl harıl yelek hırka ördü bebislere, babam da altınları hazırlayalım deyip duruyormuşBiriyle oturup sohbet etmeyi Okadar özledim ki balkondan balkona kesmiyor artık bizi o yüzden çok iyi anlıyorum iyi gelmiştir..Anneciğinizin mutluluğunu da içimde hissettim resmen allah sevmesinide nasip etsin artık takıları düşünsün Çifter Çifter
Ayyy çok fena bşy ya delirtecek insanı bacakla kaşığın birleştiği yerden bi başladı aşağıya kadar bacağımı napcamı bilemedim ilk sağ bacaktan başladı sola geçti sonra kola geçtiBacaklarımdan değil ama ellerimden kollarımdan çekiyorum. Kalsiyum ve magnezyum da kullanmaya başladım ama bir gün iyi bir kotu.. sabahın köründe uyuşukluk ve ağrı ile uyanıyorum, gün içinde de çoğu zaman ellerim uyuşukDoktorum ortopedi uzmanının botoks yaptığını söyledi rahatlama için ama henüz bir ortopedi uzmanı yola da görüşmedim.
Ah bu teyzeler yokmu teyzelerGeçen yıl kuzenimin kına gecesinde bana da kısmet çıkmıştı29 yasindaymis muhendismis oğulları Bizde kına gecesinde ilerleyen saatlerde gelin kız ile birlikte evli akrabaları şalvar giyer. Biz salvarlari giyip gelince evli olduğumu anlayip hüsrana ugramislar Hoş verdiğim 26 kilodan sonra beni tanıyanlar bile tanımamış, taydin nerde yine mi hasta acaba diye merak etmişlerdi Ben de vayy be 37 yaşında 29 Luk talip çıkıyor ben daha olmemisim diye havaya girmiştim
Ayy ne güzel olmuş iki sevinç bir aradaKızlar yasağın kalkmasıyla çok şükür bugün kardeşim ve eşi geldilerGelincigimle gobis tokusturduk, alışverişler ihtiyaçlar vs vs sohbet ettik durduk Annem de 9 yıldan sonra aynı anda hem anneanne hem babaanne olmanın keyfini sürüyor, gözlerinin içi gülüyordu Yazık kadincagiz babanne olacağını duyduğunda doğru düzgün sevinememisti. 5 hafta sonra benim de hamile oldugumu öğrenince sevinci tamamlanmıştı. Bunca yasaklı , ıssız sessiz günden sonra çok iyi geldi bana da.
Bacaklar için magnezyum ise yarayabilir ama bilek ,kol ve ellerde pek bir değişiklik olmadı bendeAyyy çok fena bşy ya delirtecek insanı bacakla kaşığın birleştiği yerden bi başladı aşağıya kadar bacağımı napcamı bilemedim ilk sağ bacaktan başladı sola geçti sonra kola geçtisabahtan beri şimdi azaldı.. neden oluyormuş acaba bende magnezyum alayım iyi gelir belki 2.tremester da başlıyormuş bu tarz ağırlar önceden de olurdu arada ama bu kdr değildi kollar bacaklar çekiliyor sanki uyuşuyor tuhaf birşey
Bende sana sorucaktım düzelme varmı magnezyumdan sonra kollarında diye..Benim hiç gelişme yok anladim magnezyumla ilgisi falan yok bunun ..b12 de kullanıyorum ama hala aynıyım kollarımı sabaha kadar nereye koyacagımi bilmiyorum..sabaha kadar bes dakika saga bes dakika sola yatiyorum hemen uyusuyor diger tarafim..sabah ilk kalkınca çok çok fena akşama doğru az birazcık rahatliyor ama..tek dilegim boyle kalsın da daha fazla artmasın inşallahBacaklar için magnezyum ise yarayabilir ama bilek ,kol ve ellerde pek bir değişiklik olmadı bendeNasıl tarif etsem ellerimde orta parmaktan bileğe ordan da omuza kadar bir damarı kopartacak gibi çekiyorlar sanki. Bazen ağrıdan inleyerek uyaniyorum, bazen uyumaya korkuyorum ağrıyla uyanicam diye
Bacaklar için magnezyum ise yarayabilir ama bilek ,kol ve ellerde pek bir değişiklik olmadı bendeNasıl tarif etsem ellerimde orta parmaktan bileğe ordan da omuza kadar bir damarı kopartacak gibi çekiyorlar sanki. Bazen ağrıdan inleyerek uyaniyorum, bazen uyumaya korkuyorum ağrıyla uyanicam diye
agrı değilde huzursuz bacak sendromu dıye bırsey cıktı bende son bır aydır var. gece uyanıyorum 2 saat uyutmuyor. karıncalanma oluyor nereye koyacagımı sasırıyorum bacagımı. boyle bırsey yasamadım daha onceden. kolumda henuz bırsey yok. ama sag ve soluma yatıgımda kalça agrısıyla uyanıyorumKızlar bacak ağrısı kol ağrısı uyuşukluğu gibi diyim oluyor mu sizde ? Bende iki gündür bacakta vardı huzursuz bacak ağrısı diye geçiyor galiba ondan bide koluma geçti oda karpal tünel sendromu olablrmiş hamilelikte oluyormuş sinir etti beni koluma geçti kolum elim uyuşuyor gibi nereye koycamı şaşırdım kolumu sabah bacağımdaydı
Evet ya bende baktım o galiba olan şey belirtileri de aynı ona benziyor. Magnezyum, kalsiyum kullanıyormusun canım ? Bacaktan kasıktan başlayarak girdi iki gün korkuttu beniagrı değilde huzursuz bacak sendromu dıye bırsey cıktı bende son bır aydır var. gece uyanıyorum 2 saat uyutmuyor. karıncalanma oluyor nereye koyacagımı sasırıyorum bacagımı. boyle bırsey yasamadım daha onceden. kolumda henuz bırsey yok. ama sag ve soluma yatıgımda kalça agrısıyla uyanıyorum
Kasıklarımda girmiyor o ağrı. Ben de daha çok ayak altı yanması gibi başlıyor. Dizime kadar karıncalanma oluyor. Gece de sanki bacaklarım kosmaya hazır gibi. Gün içi o kadar yürüyorum halbuki. Enerjimi birikiyor anlamıyorum. Ben Pregnacare Max diye bir vitamin kullanıyorum. 500 mg kalsiyum, 150mg magnezyum var içinde baktım şimdi..OMEGA 3 balık yağı da alıyorum.Evet ya bende baktım o galiba olan şey belirtileri de aynı ona benziyor. Magnezyum, kalsiyum kullanıyormusun canım ? Bacaktan kasıktan başlayarak girdi iki gün korkuttu beniHani küçükken boy uzarken bir ağrı olur bacaklarda aynı ona benziyor
Doktora sordun mı hiç ne dediKasıklarımda girmiyor o ağrı. Ben de daha çok ayak altı yanması gibi başlıyor. Dizime kadar karıncalanma oluyor. Gece de sanki bacaklarım kosmaya hazır gibi. Gün içi o kadar yürüyorum halbuki. Enerjimi birikiyor anlamıyorum. Ben Pregnacare Max diye bir vitamin kullanıyorum. 500 mg kalsiyum, 150mg magnezyum var içinde baktım şimdi..OMEGA 3 balık yağı da alıyorum.
Neyden kaynaklandığını hiç anlamadım ama uyku kalitem sıfır.
Ben çok heyecanlıyımKızlar nasılsınız bakalım
Detaylı ultrason için gideceğim haftaya, o zaman sormayı düşünüyorum. Kan testimde eksik bişey çıkmamıştı ama belli olmaz tabi hamilelik ilerliyor.Doktora sordun mı hiç ne dediben gittiğimde sorcam bakalım eksiklikten mi oluyor neden oluyorsa benim de kullandığım balık yağı içinde az bişey magnezyum var hepsinden azar azar var yetmedi herlde Magnezyumda geçirmiyorsa hamileliğin bi etkisi galiba
Son ayda şiddetlense de reflü sıkıntılarının bu aylarda başlıyor canım rahim yukarı çıktıkça mideyi baskılıyorkızlar sizin mide şikayetleriniz ne durumda? benim hamilelikten önce reflüm vardı ama yediklerime dikkat ettiğim sürece bi sıkıntım olmuyordu.şimdi zaten dikkat ediyorum ama genede reflüm fena azıyoracaba bebek büyüdükçe mideye baskı artıyor ondan dolayımı oluyor
Güzel haberlerle gel canımBen çok heyecanlıyım2 de detaylı ultrason için randevumuz var. Saatler geçmek bilmiyor inşallah hayırlı haberler duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?