2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim bi kaç kere oldu canım su geliyor mideden ağıza dimi

Selam kızlar bende uzun zamandır giremedim, yasaklar kalkınca annemlerde buldum kendimi hasret giderdik, gobüşümü de ilk kez gördüler, kardeşlerim yiğenlerinin tekmelerini hissetti çok güzeldi . Nasılsınız ? Nasıl gidiyor benim yeni yeni bel ağrılarım başladı ayakta fazla kalınca ama genel olarak iyiyim çok şükür, 8 haziran'da detaylı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım.

Birde bir kac yorumda kavuşmak için sabırsız olanları okudum, ben tuhafım herhalde hamileliğim rahat geçtiğinden olsa gerek keşke hep böyle koca göbüşlü kalsam diyorum.

Benim bi kaç kere oldu canım su geliyor mideden ağıza dimi
keşke sadece su gelse canım.boğazımdan mideye kadar olan yer yanıyor.sanki midemde köpük var köpürüp duruyor gibi.hamilelik öncesi sadece baharatlı, acı ya da dışarda satılan poğaçalardan yediğimde olurdu.şimdi hep var

göbüşümüzden memmun olup sevdiğimiz tek an hamilelik galiba normalde aman kilo aldım aman şunu giydim göbeğim belli oluyor diye rahatsız olurken şimdi o göbüş büyüdükçe mutlu oluyoruz

şansına havalar serin hamilelik ilerlediğinde esas göbek çıktığında soracağım bu soruyu

bebek yukarı çıktıkça oluyor herlde mideye baskı yapıyor canım süt iyi geliyor diyorlardı bi dene istersen

göbüşümüzden memmun olup sevdiğimiz tek an hamilelik galiba normalde aman kilo aldım aman şunu giydim göbeğim belli oluyor diye rahatsız olurken şimdi o göbüş büyüdükçe mutlu oluyoruz

Hemde nasıl her sabah aynanın karşısina geçip büyümüş mü diye bakıyorum sanki bir günde büyüyor da eşime diyorum hamile olduğum belli mi dışarıdan öyle bir delilik Rabbim her isteyene yaşatsın bu duyguları

şansına havalar serin hamilelik ilerlediğinde esas göbek çıktığında soracağım bu soruyu

Kız fransada havalar sıcak klima aldık evden çıkmıyorum ama haklısın vallahi daha da ağırlaşınca yazın zor olur belki o zamana fikrim değişir

Cnm muz iyi geliyor deniliyor beni biraz rahatlattı ben ilk aylarda dayanamiyordum gastrit var bende de .Dr az ve sık yemek ye diye uyardı birde iki kolunu yukarı kaldir sag elini sol kol dirseğinden tutarak esneme hareketi yap ve tabi sol el sağ dirsekte aynı.yemek borusu rahatliyormus.Bende işe yaradı denersen belki sanada faydası olur.Geçmiş olsun.

Tetanozun ucuncu gunu kolum hala kalip gibi ve agriyor sizinde boyle mi oldu..

muzu bende biliyorum canım işe bile yanımda getiriyorum ama çok faydası yok bana.ama dediğin hareketleri daha önce duymadım deneyeceğim hemen.inşallah bende de işe yarar

Selam kızlar Bayadır yazmıyorum buraya okadar başım kalabalık ki eşim işe başladı şükür bir kişi azaldı gündüz evde bne en son 17+2 de gittim 187 gramdı oğluş.... Ayrıntılı içşn 2 haftam var inşallah doğum tarihim Kasım gözüksede ben Ekim annesiyim kızlar malum sezeryan olunca bu arada idrar kaçırma muhabbeti olmuş ne güldüm,,,, şimdi sizi okurken sırt üstü yatarken hapşurdum ve şırrr mide problemleri başladı bendede gaviskon la aşk yaşıyorum geceleri baş ucumda

muzu bende biliyorum canım işe bile yanımda getiriyorum ama çok faydası yok bana.ama dediğin hareketleri daha önce duymadım deneyeceğim hemen.inşallah bende de işe yarar
Muz beni düşmanım mesela sen ni dene herkeste aynı etkiyi vermiyo bazen inş sana iyi gelir

Tetanozun ucuncu gunu kolum hala kalip gibi ve agriyor sizinde boyle mi oldu..
Bu hafta gittim aşı için taaa ağustosa gün vermiş bana aslında daha önce olmalıydı diyorum şimdi sen yazınca emin oldum canım Bi arayıp sorayım ağrıyan yere kolonya bas çok ağrı yapıyor bazı insanlarda alkol de olur bas inşallah yumuşar

ben de öyleyim hamile kalmadan önce aynanın karşısında göbeğimi şişirip acaba nasıl olurum diye hayal ederdim.şimdi çok şükür hayallerimin dahada ötesinde çok güzel bir duygu❤ Allahım herkese nasip etsin.ve bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…