2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
muzu bende biliyorum canım işe bile yanımda getiriyorum ama çok faydası yok bana.ama dediğin hareketleri daha önce duymadım deneyeceğim hemen.inşallah bende de işe yarar
Benim doktorum kramplar için 1 muzu kabuğuyla kaynatıp, ılık şekilde iç dedi. Muz yemekten çok daha faydalıymış Ben yapıyorum hergün 1 defa akşam yatmadan önce, gerçekten hem mide bulantılarıma çok iyi geldi hem kramplarıma uykuya geçişini de çok kolaylaştırıyor tavsiye ederim kesinlikle

muzu kaynattigin suyunu mu içiyorsun içini mi ilk defa duydum ilginçmiş
Bende fazla kramp yok ama faydaliysa bende öyle yaparım..

Bende mide rahatsızlığı hiç geçmedi. Şimdiye kadar bulantı tam bulantı hafifledi dedim şimdi de mide yanması bulantı ilacım ve gaviscon canlarım aşklarım benim de

Dondurma dene cnm dondurma bende hemen kesiyor o yanmayı Bi dene derim
sağolun kızlar valla denerim hepsinide.yoksa bu şekilde gerçekten çok zor oluyor.

muzu kaynattigin suyunu mu içiyorsun içini mi ilk defa duydum ilginçmiş
Bende fazla kramp yok ama faydaliysa bende öyle yaparım..
Tam magnezyum deposuymuş. immun sistem içinde önerdi ve gerçekten mide bulantım, sezeryan dikişinin yerinde ki ağrı kalmadı. Muzu yıkayıp suya atıyorum kaynıyor 5 dk sonra kapatıyorum altını ılınınca içiyorum.

Bende mide rahatsızlığı hiç geçmedi. Şimdiye kadar bulantı tam bulantı hafifledi dedim şimdi de mide yanması bulantı ilacım ve gaviscon canlarım aşklarım benim de
1 hafta muz çayını denesene canım inşallah sana da iyi gelir birde çok kötü olunca midem zencefili rendeleyip limon sıkıyorum içine çok iyi geliyor midemin yanmasını alıyor rahatlatıyor.

Suyunu içiyoruz muzuda yiyormuyuz

Merhaba kızlar uzun zamandır magazaya gidemiyorum bugün çıktım h&m e ugrardım sadece indirimden birsürü şey aldım kimsede gitmediği için tüm bedenleri duruyordu. Çok uygundu gerçekten. İmkanı olan bir baksın derim indirim bölümüne hepsi yazlık tabi ama olsun.

Eklentiler

• IMG_20200603_175145.webp
    88,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200603_174858.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20200603_174803.webp
    97 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200603_174727.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 33
Cok tatlılar güzel günlerde giyinin
O pabuclardan oğluma da almıştım bebekken geçen çıkarıp baktım çok tatlılar ya

Bende rapor alıcam galiba dayanamıyorum artik eve gelince pert oluyorum

Bence de al dinlen vücudumuzu en iyi biz anlarız yorulmaya ne gerek var
Sende oluyormu canim benim sol göğsümun altinda bir agri bir batma var beni sıkıştırıyor acaba bebismi orda surekli agriyor orasi tecrubesizlilten anlamiyorumda bebis surekli aynitarafta ayni yerdemi durur

Sende oluyormu canim benim sol göğsümun altinda bir agri bir batma var beni sıkıştırıyor acaba bebismi orda surekli agriyor orasi tecrubesizlilten anlamiyorumda bebis surekli aynitarafta ayni yerdemi durur
Yok kuzum sürekli dönüyodur o ama senin pozisyonuna göre yer değiştiriodur ben genelde sola yatmaya calısıyorum arada batma oluyo ama gaz mı neden anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…