2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sende oluyormu canim benim sol göğsümun altinda bir agri bir batma var beni sıkıştırıyor acaba bebismi orda surekli agriyor orasi tecrubesizlilten anlamiyorumda bebis surekli aynitarafta ayni yerdemi durur
O kadar yukarda olacağını sanmıyorum şuan için canım ama organları ittiriyor alttan onlar yukarı çıkıp sıkıştırıyor olabilir

Kızlar ya benim dün lekelenme şeklinde kanamam oldu bi süre.Sildikçe geldi.Sonra acile gittik baya da ağladım.Doktor bebeğin yerinin güzel olduğunu aşağıda olmadığını iyi olduğunu söyledi.Ama içim rahat değil.İşten gelmiştim.Cinsel ilişki oldu mu?çok yoruldun mu? Dedi hayır dedim.Endişeliyim çok ya ona bir şey olursa

Ben 1 aydan fazladir kolumun agrisindan uyuyamiyorum gunduzleride uyusuk bileklik aldim bugun denemeye basladim iyi geliyor diyorlar bakalim

çok geçmiş olsun bakmış dr bebeğin yeride güzelmiş üzme kendini inşallah birşey olmaz

Maşallah çok güzeller güle güle giysin inşallah

çok geçmiş olsun, doktor bakmış eğer kaygılanman gereken birşey olsa söylerdi. Canını hiç sıkma bazen öyle lekelenmeler olabiliyormuş.

Doktor iyi dediyse hiç kendini üzme kuzum. Bazen ufak tefek şeyler olabiliyormuş.

Yok kuzum sürekli dönüyodur o ama senin pozisyonuna göre yer değiştiriodur ben genelde sola yatmaya calısıyorum arada batma oluyo ama gaz mı neden anlayamıyorum
Canim bende sola yatiyorum da yatarken sıkıntı yok yemek yedikten sonra ve otururken var

O kadar yukarda olacağını sanmıyorum şuan için canım ama organları ittiriyor alttan onlar yukarı çıkıp sıkıştırıyor olabilir
Olabilir canim bilmiyorum ama sadece sol tarafta ağrı var ozellikle yemekten sonra ve oturunca oluyor yatarken ve ayaktayken çok agri yok

Gecmis olsun canim inşalla h bisey yoktur doktorunda iyi demis biraz daha dikkat et cok yorulma

2.trimesterda tehlikeliymiş plasenta ayrılmasından dolayı oluyormuşöyle okudum çok korktum
Canım panik olma plasenta nerede birşey dedi mi doktor bebek hareketleri nasıl bebek çok hareketli olunca da olabiliyor sen içini rahatlatmak adına en yakın zamanda kendi doktoruna git internetten de bakma her türlü yazı var

Hareketli evet.Valla plasenta demedi ama yeri güzel dedi yarın kendi doktoruma gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…