Bende sana sorucaktım düzelme varmı magnezyumdan sonra kollarında diye..Benim hiç gelişme yok anladim magnezyumla ilgisi falan yok bunun ..b12 de kullanıyorum ama hala aynıyım kollarımı sabaha kadar nereye koyacagımi bilmiyorum..sabaha kadar bes dakika saga bes dakika sola yatiyorum hemen uyusuyor diger tarafim..sabah ilk kalkınca çok çok fena akşama doğru az birazcık rahatliyor ama..tek dilegim boyle kalsın da daha fazla artmasın inşallah
alla alla ya neye dayanıyor acaba bu ağrıların başlangıcı benimde kolum öyle oldu elden bi girdi omuzla kadar gitti geziyor galiba bu ağrı bacağımda var şimdi hafif hafif bakalım ne kadar sürecek bu ağrılarımız
Oluşan ödemin bilekteki sinire yaptığı baskıdan olurmuş karpal tünel. Gelinimizin yengesi 3 gebeliginde de yaşamış. Allah'tan kalıcı değil, gebelikle birlikte geçiyormuş. Bir gün iyi bir gün kötü gidiyorum bakalım, sağlıkla kavusana kadar sabır inşallah
1 hafta muz çayını denesene canım inşallah sana da iyi gelir birde çok kötü olunca midem zencefili rendeleyip limon sıkıyorum içine çok iyi geliyor midemin yanmasını alıyor rahatlatıyor.
Çayı mideyi daha çok bulandırmıyo mu. Ben muz da denedim ama o da bulandırıyor midemi yok böyle bişey ya. Zencefil i denemedim ama hiçbişe fayda etmiyo geçmedi bu haftalarda bile anlamıyorum niye böyle ilaç olmazsa kilo alamam bişe yiyemem ben
Çayı mideyi daha çok bulandırmıyo mu. Ben muz da denedim ama o da bulandırıyor midemi yok böyle bişey ya. Zencefil i denemedim ama hiçbişe fayda etmiyo geçmedi bu haftalarda bile anlamıyorum niye böyle ilaç olmazsa kilo alamam bişe yiyemem ben
Benim doktorum mide bulantısı ilaçlarını elinden geldiği kadar önermiyor, bu nedenle (benim bulantımda bayram döneminde geçti çok şükür.) Bana en başından beri bu yöntemi önerdi; zencefili rendeleyip limon sıkıyorum üstüne sıcak su hemen kesiyor.
Benim doktorum mide bulantısı ilaçlarını elinden geldiği kadar önermiyor, bu nedenle (benim bulantımda bayram döneminde geçti çok şükür.) Bana en başından beri bu yöntemi önerdi; zencefili rendeleyip limon sıkıyorum üstüne sıcak su hemen kesiyor.
Ben de mide şikayetlerim ve ödem için zencefil çayı içiyorum.
Naçizane önerim antiasit ilaçların da içilmemesi. Midedeki asiti ekarte edip eksik sindirime neden oluyorlar, bu da besinlerin ve vitamin mineral gibi öğelerin eksikliğine yol açabiliyor. Mide yanma ve ekşime olduğunda biraz soğuk süt içtim rahatlattı, genelde gece oluyor bende.
Güzel hamisler, bir arkadaşım var, pıhtılaşma sorunu nedeniyle 3 kaybı var. Şimdi yeniden hamile Sizden ricam ona da dua ve iyi dileklerimizi gönderelim, hepbirlikte sağlıkla kavusalim kuzucuklarimiza inşallah
Bugün öyle bir gündü ki...
Sabah kahvaltı ettim sonra gazla birlikte bir öğürme tuttu, safraya kadar tüm yediğim geri çıktı. Öğleden sonra da disimle kulağım birlikte tuttu, ağrısı beynimi oydu resmen. Karanfil, karanfil yağı bana mısın demedi, çok zorlanınca parol içtim bir tane Şimdi şimdi biraz iyiyim çok şükür. Ellerim desen surekli uyuşuktu.. Sabır sabır diyorum da bazen gerçekten çok zorlanıyorum..
Kızlar ya benim dün lekelenme şeklinde kanamam oldu bi süre.Sildikçe geldi.Sonra acile gittik baya da ağladım.Doktor bebeğin yerinin güzel olduğunu aşağıda olmadığını iyi olduğunu söyledi.Ama içim rahat değil.İşten gelmiştim.Cinsel ilişki oldu mu?çok yoruldun mu? Dedi hayır dedim.Endişeliyim çok ya ona bir şey olursa
Oluşan ödemin bilekteki sinire yaptığı baskıdan olurmuş karpal tünel. Gelinimizin yengesi 3 gebeliginde de yaşamış. Allah'tan kalıcı değil, gebelikle birlikte geçiyormuş. Bir gün iyi bir gün kötü gidiyorum bakalım, sağlıkla kavusana kadar sabır inşallah
Ben de mide şikayetlerim ve ödem için zencefil çayı içiyorum.
Naçizane önerim antiasit ilaçların da içilmemesi. Midedeki asiti ekarte edip eksik sindirime neden oluyorlar, bu da besinlerin ve vitamin mineral gibi öğelerin eksikliğine yol açabiliyor. Mide yanma ve ekşime olduğunda biraz soğuk süt içtim rahatlattı, genelde gece oluyor bende.