2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Oluşan ödemin bilekteki sinire yaptığı baskıdan olurmuş karpal tünel. Gelinimizin yengesi 3 gebeliginde de yaşamış. Allah'tan kalıcı değil, gebelikle birlikte geçiyormuş. Bir gün iyi bir gün kötü gidiyorum bakalım, sağlıkla kavusana kadar sabır inşallah

Merhaba arkadaşlar birşey sorucam bebeğin tekmelerini aşağıda hissediyorum normalmi sizde nasıl oluyo

1 hafta muz çayını denesene canım inşallah sana da iyi gelir birde çok kötü olunca midem zencefili rendeleyip limon sıkıyorum içine çok iyi geliyor midemin yanmasını alıyor rahatlatıyor.
Çayı mideyi daha çok bulandırmıyo mu. Ben muz da denedim ama o da bulandırıyor midemi yok böyle bişey ya. Zencefil i denemedim ama hiçbişe fayda etmiyo geçmedi bu haftalarda bile anlamıyorum niye böyle ilaç olmazsa kilo alamam bişe yiyemem ben

Benim doktorum mide bulantısı ilaçlarını elinden geldiği kadar önermiyor, bu nedenle (benim bulantımda bayram döneminde geçti çok şükür.) Bana en başından beri bu yöntemi önerdi; zencefili rendeleyip limon sıkıyorum üstüne sıcak su hemen kesiyor.

Yaa bi deniyim o zaman teşekkürler canım

Ben de mide şikayetlerim ve ödem için zencefil çayı içiyorum.
Naçizane önerim antiasit ilaçların da içilmemesi. Midedeki asiti ekarte edip eksik sindirime neden oluyorlar, bu da besinlerin ve vitamin mineral gibi öğelerin eksikliğine yol açabiliyor. Mide yanma ve ekşime olduğunda biraz soğuk süt içtim rahatlattı, genelde gece oluyor bende.

Bugün öyle bir gündü ki...
Sabah kahvaltı ettim sonra gazla birlikte bir öğürme tuttu, safraya kadar tüm yediğim geri çıktı. Öğleden sonra da disimle kulağım birlikte tuttu, ağrısı beynimi oydu resmen. Karanfil, karanfil yağı bana mısın demedi, çok zorlanınca parol içtim bir tane Şimdi şimdi biraz iyiyim çok şükür. Ellerim desen surekli uyuşuktu.. Sabır sabır diyorum da bazen gerçekten çok zorlanıyorum..

Geçmiş olsun canım iş yerinde yorulmuşmuydun ondan galan olablrmi.. bebeğin iyiymiş çok güzel birşey olmaz Allah’ın izniyle

Ohhh çok şükür ozaman canım kalıcı olmasında dayanırız bir şekilde napalım

Şu an muz çayı ve zencefil limon topladı çok şükür beni Ama süt çok kötü yapıyor. O yüzden içmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…