2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Neden oluyor bu yahu bileklik eczanedemi satılıyor canım
Odem yuzunden doktor henuz erken oldugunu soylemisti ilerde Allah yardimcimiz olsun medicallerde satiliyor bilegi sabit tutmak icin birde netten karpal tunel sendromu ic8n fizik tedavi hareketleri var onlarda biraz rahatlatiyor

Çok şükür şu anda herşey yolunda canım doktorumuz çok ilgilendi, teK tek anlatarak baktı. İçimizi rahatlattı. Rabbim hepimize güzel şeyler duymayı nasip etsin
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin kuzum inşallah amin

Canim bende sola yatiyorum da yatarken sıkıntı yok yemek yedikten sonra ve otururken var
Ben de genelde otururken oluyo öyle batıyo ki oturamıyorum oturma yat anne diyo resmen gaz ya da cocuk Bi yere toplanmıs oluyo o an ondan rahatsız oluyoruz bence

Ayrıntılıya girmiş miydin genelde kanama oluyo benim de olmustu 3 4 gün sonra bitti dert etme hiç artık sıkıntılı dönemleri gectik bebiş iyiyse sorun yoktur

2.trimesterda tehlikeliymiş plasenta ayrılmasından dolayı oluyormuşöyle okudum çok korktum
Geçmiş olsun canım. Allah korusun öyle bişey olsaydı gittiğin doktor söylerdi bence çünkü kontrolde plasentaya da bakıyorlar. Benim bi arkadaşın da 7.aya doğru kanama olmuş o da çok korkmuş ama önemsiz bişeymiş geçmiş sonra

Kızlar ben hala dogumu nerde yapacağıma karar veremedim eve uzak tam teşekküllü Bi hastaneyi mi eve yakın ama orta halli Bi hastaneyi mi tercih etmem gerek bilmiyorum acil gitmem gerekirse ne kadar vaktimiz olur Bi bilsem

Kızlar ben hala dogumu nerde yapacağıma karar veremedim eve uzak tam teşekküllü Bi hastaneyi mi eve yakın ama orta halli Bi hastaneyi mi tercih etmem gerek bilmiyorum acil gitmem gerekirse ne kadar vaktimiz olur Bi bilsem
Sezeryan mı normal doğum mu hayırlısıyla canım

Kızlar babalar gününe hediye almam diyordum ama instagramdaki reklamlar aklımı çelmiyor değil almak isteyenlere fikir olur belki

Eklentiler

• 1A1F7324-41D7-449B-AE5E-91EB7158BCB6.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 39
Neden oluyor bu yahu bileklik eczanedemi satılıyor canım
Benim kayinvalidemin iki elinde de var karpal tünel, birinden ameliyat oldu, onda iki bileklik varmış, su an kullanmiyormus onları aldım geldim ben de , arada aklıma geldikçe takıyorum. Rahatlatıyor geçici de olsa..

Benim kayinvalidemin iki elinde de var karpal tünel, birinden ameliyat oldu, onda iki bileklik varmış, su an kullanmiyormus onları aldım geldim ben de , arada aklıma geldikçe takıyorum. Rahatlatıyor geçici de olsa..
Geçmiş olsun allah şifa versin

Çok şükür şu anda herşey yolunda canım doktorumuz çok ilgilendi, teK tek anlatarak baktı. İçimizi rahatlattı. Rabbim hepimize güzel şeyler duymayı nasip etsin
Maşallah darisi benim gibi girmeyenlerin başina 12 haziranda gircem devlet hastanesinde tedirgin oluyor insan hastaneye gidince bakalim hayirlisi olsun

Maşallah darisi benim gibi girmeyenlerin başina 12 haziranda gircem devlet hastanesinde tedirgin oluyor insan hastaneye gidince bakalim hayirlisi olsun
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım devlet hastaneleri gerçekten çok kasvetli, insanı tedirgin ediyor

Gecmiş olsun canım korkma bak doktor da iyi demiş stres yapıp kendini de bebeğini de üzme canım iyi düşün..

Benim bebegim icinde dr plasenta ile bebek asagida rahme baski yapabilir demisti . Wcye ciksamda hep ihtiyacim varmis gibi oluyor. Dr un dedgi gbi baskidan galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…