- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
Hazır olan her şeyi unutun zatenBen de etli mi etsiz mi dedim her türlü çiğköfte dedi anlamadım. Hazır olan etsiz olsa bile zararlı ya içinde ne var bilmiyoruz onu kast etti heralde
ayy neyse felaket tellalı gibi oldum kusuruma bakmayın ama uzun zamandır beslenme ve sağlık üzerine çabaladığım için dayanamıyorum herkee anlatmak istiyorum bildiğim ve uyguladığım şeyleriHakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım. Ben de daha önce tüp bebek yaptığımda 5 haftadan sonra gelişme durmuştu, yolk sacı, bebeği hiç göremedik, 7. haftada doktorun verdiği ilaçla düşük yaptım. eğer gelişim durmuş, kese 4-5. haftada kalmış ise ilaçla düşük yapma şansın var ama daha büyüyünce kürtajla tahliye edilmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. Benzerini yasadığım için paylaşmak istedim yoksa böyle anlatmak kolay yaşarken hiç de öyle olmuyor, seni çok iyi anlıyorum7+1 im bugün başka bir doktora gittim 3 gün once de gitmiştim.durum aynı kese küçük içi boş görünüyor, gene de bir hafta daha bekleyelim dedi doktor büyük ultrasonla da bakıp kürtaj yapacak durum değişmezse.