• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Insallah dualarinizi eksik etmeyin sagolun 🙏🏼
Çok çok geçmiş olsun💐. İyi ki gitmişsin ve fark edilmiş hemen. Daha önce bir kanaman var mıydı peki rutin kontrol için gitmiştin dimi? İnşallah hayırlısıyla herşey normale dönecek. Şuan olabileceğiniz en güvenli yerdesiniz bebeğinle. Çok çok dua et ki için ferahlasın ve bebeğini kucağına alacağın güzel günleri hayal et hormonların yükselsin❤️ iyi haberlerini bekliyoruz 🍀

Çok çok geçmiş olsun💐. İyi ki gitmişsin ve fark edilmiş hemen. Daha önce bir kanaman var mıydı peki rutin kontrol için gitmiştin dimi? İnşallah hayırlısıyla herşey normale dönecek. Şuan olabileceğiniz en güvenli yerdesiniz bebeğinle. Çok çok dua et ki için ferahlasın ve bebeğini kucağına alacağın güzel günleri hayal et hormonların yükselsin❤️ iyi haberlerini bekliyoruz 🍀
Kalp atisini dinlemek icin gitmistik rutindi doktor farketti. Insallah guzel seyler olacak sagolun 😊

Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Geçmiş olsun canım en kısa sürede atlatırsınız bunu inşAllah. Rabbim Şafii ismiyle şifa versin hemencik iyileşin

Kızlar merhaba herkese 💕Kese ve kalp atışı kaç haftalıkken gördünüz? Hcg kaçtı ?
Ben 4+6 iken keseyi gördüm kalp atışı da 6+6 idi. Hcg ye sadece bir kere baktırdım 563 dü o zaman sonrasını bilmiyorum

Kızlar merhaba herkese 💕Kese ve kalp atışı kaç haftalıkken gördünüz? Hcg kaçtı ?

Ben dün 5+2 de gittim kese göründü. Beta değerimi bilmiyorum ama, geçen çarşamba 4095’ti. Ben 5 gün sonra gittim yani.

Kalp atışını duymadım, perşembe özelde randevum var

Canım doğru hesapladığına emin misin? Çünkü benim tahmini doğum tarihi 24 ekim, bugün 5+3 oldum.

Senin 28 ekim, nasıl 7 haftalık oluyor?
Benim buradaki hesap yanlış canım. Düzeltemedim. Sat 8 ocak benim. Gerçi 7 değil 6+6 yım bugün sata göre. Senin sat kaç acaba. Belki de bi yanlışlık yapıyorum dediğin gibi

4+2 de keseyi gördük 5+3 de kalp atışını duyduk.. HCG en son 4+0 dayken 2200 dü sonra bakılmadı.. Ama benim ölçüme göre bebek 5+6 uyumlu demişti doktorum 3 gün büyük normalden, erken döllenme olabilir.

4+2 de keseyi gördük 5+3 de kalp atışını duyduk.. HCG en son 4+0 dayken 2200 dü sonra bakılmadı.. Ama benim ölçüme göre bebek 5+6 uyumlu demişti doktorum 3 gün büyük normalden, erken döllenme olabilir.
Saçma bi soru soruyorsam cahilliğime verin. Kalp atışını duyduğunuzda kesenin içinde bebek görünüyor muydu. Bizimki hala görünmedi. Kalp atışını zaten duymadık. Endişeleniyorum ben de :(

Saçma bi soru soruyorsam cahilliğime verin. Kalp atışını duyduğunuzda kesenin içinde bebek görünüyor muydu. Bizimki hala görünmedi. Kalp atışını zaten duymadık. Endişeleniyorum ben de :KK43:
evt canım görünüyordu crl deniliyor zaten kalp atımını ordan alıyorlar. ama dediğim gibi ben 5+3 ken duyduk ama ölçüme göre 5+6 dedi doktor biraz büyüktü, yeni başlamış kalp atımı dedi

Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Canim dualarimiz sizinle🤗 önce Allah'a sonra doktorlara emanetsiniz orada, senin ve bebisin için hayırlısı ne ise onu göstersin rabbim🤗

Back
X