Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok geçmiş olsunInsallah dualarinizi eksik etmeyin sagolun![]()
mide yanması bulantısı gazından baska hiç bsy hissetmiyorumKızlar kıpırtı hisseden var mı aranızda? Henüz hissetmem imkansız biliyorum ama ben kıpır kıpır birşey hissediyorum ara ara içimde

Kalp atisini dinlemek icin gitmistik rutindi doktor farketti. Insallah guzel seyler olacak sagolunÇok çok geçmiş olsun. İyi ki gitmişsin ve fark edilmiş hemen. Daha önce bir kanaman var mıydı peki rutin kontrol için gitmiştin dimi? İnşallah hayırlısıyla herşey normale dönecek. Şuan olabileceğiniz en güvenli yerdesiniz bebeğinle. Çok çok dua et ki için ferahlasın ve bebeğini kucağına alacağın güzel günleri hayal et hormonların yükselsin
iyi haberlerini bekliyoruz
![]()
Geçmiş olsun canım en kısa sürede atlatırsınız bunu inşAllah. Rabbim Şafii ismiyle şifa versin hemencik iyileşinDun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Ben 4+6 iken keseyi gördüm kalp atışı da 6+6 idi. Hcg ye sadece bir kere baktırdım 563 dü o zaman sonrasını bilmiyorumKızlar merhaba herkeseKese ve kalp atışı kaç haftalıkken gördünüz? Hcg kaçtı ?
Damar atmasidir canım iyiye işaret 4 ayda anca kipirdar bebek çok erken kipitdamadi için..Kızlar kıpırtı hisseden var mı aranızda? Henüz hissetmem imkansız biliyorum ama ben kıpır kıpır birşey hissediyorum ara ara içimde
Damar atmasidir canım iyiye işaret 4 ayda anca kipirdar bebek çok erken kipitdamadi için..
Endişelenme iyiye işaret ilk hamileliğim de çok yasadım şimdi yeni daha farketmedim ama ilerde olurtabii bebek değildir ama ne olduğunu çözemedim, damar atması gibi gerçekten de, cuma kontrole kadar rahat yok bana
6+1 gittim ultrasonda 4+4 cıktı keseyi gördüm kalp atısı için 2hafta sonra gidicem beta baktırmadımKızlar merhaba herkeseKese ve kalp atışı kaç haftalıkken gördünüz? Hcg kaçtı ?
çok teşekkür ederim umarım gerçek hareketlerini hissedeceğimiz günler de gelirEndişelenme iyiye işaret ilk hamileliğim de çok yasadım şimdi yeni daha farketmedim ama ilerde olur![]()
Kızlar merhaba herkeseKese ve kalp atışı kaç haftalıkken gördünüz? Hcg kaçtı ?
5+1 de keseyi gördüm beta 3900 dü ama sonrq sebebsizce yarıya düştüKızlar merhaba herkeseKese ve kalp atışı kaç haftalıkken gördünüz? Hcg kaçtı ?
Benim buradaki hesap yanlış canım. Düzeltemedim. Sat 8 ocak benim. Gerçi 7 değil 6+6 yım bugün sata göre. Senin sat kaç acaba. Belki de bi yanlışlık yapıyorum dediğin gibiCanım doğru hesapladığına emin misin? Çünkü benim tahmini doğum tarihi 24 ekim, bugün 5+3 oldum.
Senin 28 ekim, nasıl 7 haftalık oluyor?
CAnım benim durumum da sana benziyor. Sata göre 6+6 ultrasonda 5+2. Sadece keseyi gördük şimdiye kadar6+1 gittim ultrasonda 4+4 cıktı keseyi gördüm kalp atısı için 2hafta sonra gidicem beta baktırmadım
4+2 de keseyi gördük 5+3 de kalp atışını duyduk.. HCG en son 4+0 dayken 2200 dü sonra bakılmadı.. Ama benim ölçüme göre bebek 5+6 uyumlu demişti doktorum 3 gün büyük normalden, erken döllenme olabilir.Kızlar merhaba herkeseKese ve kalp atışı kaç haftalıkken gördünüz? Hcg kaçtı ?
Saçma bi soru soruyorsam cahilliğime verin. Kalp atışını duyduğunuzda kesenin içinde bebek görünüyor muydu. Bizimki hala görünmedi. Kalp atışını zaten duymadık. Endişeleniyorum ben de4+2 de keseyi gördük 5+3 de kalp atışını duyduk.. HCG en son 4+0 dayken 2200 dü sonra bakılmadı.. Ama benim ölçüme göre bebek 5+6 uyumlu demişti doktorum 3 gün büyük normalden, erken döllenme olabilir.
tabii bebek değildir ama ne olduğunu çözemedim, damar atması gibi gerçekten de, cuma kontrole kadar rahat yok bana
evt canım görünüyordu crl deniliyor zaten kalp atımını ordan alıyorlar. ama dediğim gibi ben 5+3 ken duyduk ama ölçüme göre 5+6 dedi doktor biraz büyüktü, yeni başlamış kalp atımı dediSaçma bi soru soruyorsam cahilliğime verin. Kalp atışını duyduğunuzda kesenin içinde bebek görünüyor muydu. Bizimki hala görünmedi. Kalp atışını zaten duymadık. Endişeleniyorum ben de![]()
Canim dualarimiz sizinleDun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.