2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar azbojce doktordan geldim . Kizim kilo almış çok şükür 2.242 olmuş. Suyu da az demişlerdi hamdolsun o da düzelmiş. Keyfim yerine geldi çok şükür . Son kez avm ye geldim bende son alışverişi toparlayıp donucem
hadi gözünaydın havuç suyu işe yaramış.
Tüp bebek Ekim annelerinin ilk bebeği doğdu kızlar @Esrapembeli bugün sezeryan ile doğum yapmış 😍
tahmini doğum tarihimiz de aynıydı..
İlk bebek tüp bebek annelerinden geldi eylülü bile beklemedi yaramaz bıdık😁
maşaallah başladı ekim bebekleri tebrik ederim.inşallah çabuk toparlar anneside yazar topiğe.
Kızlaaar ben hastaneden çıktııım ❤
oğullarına kavuşuyosun çok sevindim sen tedbiri elden bırakma yorma kendini.

Kızlar azbojce doktordan geldim . Kizim kilo almış çok şükür 2.242 olmuş. Suyu da az demişlerdi hamdolsun o da düzelmiş. Keyfim yerine geldi çok şükür . Son kez avm ye geldim bende son alışverişi toparlayıp donucem
Gözün aydin canim bebisin masallah büyümüş suyunda iyi artik stres etme keyfini cikar

Ya senin müdürü anlamadım gitti benim 35 haftalık arkadaşım okula gidiyor ışte 2 hafta aktarmak için
Hatta müdür bana da dedi gel otur aktarmış olursun bari diye benim ara tatile geliyor zaten dönem kapanıyor diye gitmedim
Ben de anlamadım kuzum ya. Allah bilir tabi doğumun ne zaman olacağını ama takvime göre 4 hafta aktarabilirim az değil yani. O kışın ortasında okul olursa 4 hafta gitmeme gerek kalmicak ve yasal olarak öyle bi hakkım var niye yapmim ki
Çalışamaz raporu mu alacaksin önce çalıstigin süre ekleniyor kaçincı haftandasın
Hayır canım çalışabilir raporu aldım. Ama müdürüm izinlerin aktarılamayacağını söylüyor
Kemankolik Kemankolik yaa çok şaşırdım bakalım benimki ne diyecek bu cuma günü başlama yapıcam ben şuan mehil müddeti kullanıyorum, cuma günü çalışabilir raporu alıp başlama yapıcaktım güya. Kemankolik Kemankolik sana cevap gelirse bakanlıktan bana da bilgi verir misin
Tabiki canım. Yarın 3.gün. 3 gün içerisinde yanıt verilecek dendi

Selam Kızlar, nasılsınız? Ekim annelerinin ilk bebeği doğmuş maşallah, açılışı yapmış annemiz:) inşallah tez zamanda bebeği kuvözden çıkar evlerine dönerler. Darısı da sağ Salim vaktinde bizlere olsun inşallah🙏Bugün ben de yıkamalara başladım, evimi tekrar bebek kokusu sarmaya başladı çok şükür:) C81B74EB-9B34-4097-81D6-6616D69C8F10.webp

Selam Kızlar, nasılsınız? Ekim annelerinin ilk bebeği doğmuş maşallah, açılışı yapmış annemiz:) inşallah tez zamanda bebeği kuvözden çıkar evlerine dönerler. Darısı da sağ Salim vaktinde bizlere olsun inşallah🙏Bugün ben de yıkamalara başladım, evimi tekrar bebek kokusu sarmaya başladı çok şükür:)Eki Görüntüle 2680929
Ne tesadüf ben de bugün başladım yıkamaya ütüsü var daha bu da benim kızımın cicilerinin bir kısmı

Eklentiler

• 20200822_200909.webp
    20200822_200909.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 82
Selam Kızlar, nasılsınız? Ekim annelerinin ilk bebeği doğmuş maşallah, açılışı yapmış annemiz:) inşallah tez zamanda bebeği kuvözden çıkar evlerine dönerler. Darısı da sağ Salim vaktinde bizlere olsun inşallah🙏Bugün ben de yıkamalara başladım, evimi tekrar bebek kokusu sarmaya başladı çok şükür:)Eki Görüntüle 2680929
Ne tesadüf ben de bugün başladım yıkamaya ütüsü var daha bu da benim kızımın cicilerinin bir kısmı
Kolay gelsin bacılar 😍
Ben daha başlamadım inşallah benimkiler erken sürpriz yapmazlar😁😁

Back
X