2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cok
Yok canım o bebek hareket ettikçe çıkar normal dedi bakalım sende doktora gidicektin ne kadar olmuş bebiş benimki yine biraz önde çıktı doktor diyete dikkat et falan dedi Allahtan suyum iyiymiş çok değilmiş
Cok şükür canim sevindim senin adina bebim bebis 46 cm 2227 grm olmus 10 gün onde dedi suyum falan iti nstye girdirmedi iyisin dedi şekere dikkat et dedi elimden geldigince ediyorum ama günlük 1 saat kesinlikle yorulmadan yürü dedi senin bebis ne kadar olmus simdi

Benim ilk hamileliğimde doktor hep önde gidiyor diye dikkat etmemi, bebeğin 4 kiloya yakın dedi ama 3500 civarı doğdu..
Banada hep önde dikkat et deyip duruyor aslinda ultrason ölçümleri olcene makinaya ve bebegin pozisyonuna gore değişiyormuş 300 grm oynayabilir dedi bakalim tutacak mi canim seninki baya oynamis 4 kilo üstü normal dogum yapamaz diyor direk sezaryan mi olcaz yani oyle bir durumda

Benim büyük kuzu evine gitse yapıcam 😂😂pazardan beri kv burda 2 gün diye geldi gitmemek için kendine bahaneler üretiyor değişik ruh halleri içindeyim
😂😭😳🥴😕😡🤨😑😐😒😏😶
Eksiklerim vardı bu hafta içi halledecektim karabasan gibi çöktü üstüme😭😭😭
kayınvaliden yaşlımi ki canım el atmıyormu sana..aslinda son ayında faydası olur insana bir büyüğün ..işe yarayanı tabi iş bekleyeni değil..şuan anam olmasa perişandım yiyip içip yatıyorum ..oğlanda bogazlı benim evde boş durmuyor onun boğazına yetişemezdim valla ..

Kızlar günaydın. 24 saatir bebeğim hiç hareket ve tepki vermedi. Pazartesi doktora gittiğimde herşey normaldi ama bu kadar hareketsiz olmasından korkıyorum açıkçası. Sizde de böyle bir durum oldı mu, ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar günaydın. 24 saatir bebeğim hiç hareket ve tepki vermedi. Pazartesi doktora gittiğimde herşey normaldi ama bu kadar hareketsiz olmasından korkıyorum açıkçası. Sizde de böyle bir durum oldı mu, ne yapacağımı bilmiyorum
Doktora git bence yada ara inşallah bişey yoktur 🤲

Banada hep önde dikkat et deyip duruyor aslinda ultrason ölçümleri olcene makinaya ve bebegin pozisyonuna gore değişiyormuş 300 grm oynayabilir dedi bakalim tutacak mi canim seninki baya oynamis 4 kilo üstü normal dogum yapamaz diyor direk sezaryan mi olcaz yani oyle bir durumda

hiç kimse riske atmak istemez öyle durumda en iyisi hayırlısı diye dua etmek . Bebek çok iri olduğunda kanala girememe ,girsede kanalda sıkışıp oksijensiz kalma bir sürü bir sürü komplikasyonlar var Allah muhafaza etsin 🤲 boşver sen bebişin büyümesine odaklan 4 kilo doğan bebeklerde öyle güzel bebek oluyor ki 🤩🥰

kayınvaliden yaşlımi ki canım el atmıyormu sana..aslinda son ayında faydası olur insana bir büyüğün ..işe yarayanı tabi iş bekleyeni değil..şuan anam olmasa perişandım yiyip içip yatıyorum ..oğlanda bogazlı benim evde boş durmuyor onun boğazına yetişemezdim valla ..
Yaşlı canım ona sorsan 70 bana sorsan 75 elinden hiç bir iş gelmez malesef, keşke destek olabilecek biri olsa ben bu halimle ondan daha sağlamım..
Oğlum ona hizmet ediyor 😂

hiç sıfır hareket mi 🤔 soğuk su içip tatlı birşeyler yiyip soluna yat dene yine yoksa dr unu ara bence

Bende baslamadim cok is var ama yapasim yok günlük isleri bile yapmakta zorlaniyorum halsizlik basladi bende zamaninda gelsin kuzular insallah
ben en son galiba kardeşime yaptıracağım benim birde sırtım tutuyor çok fazla oturarak veya ayakta duramıyorum Allah kolaylık versin bize..

Cok

Cok şükür canim sevindim senin adina bebim bebis 46 cm 2227 grm olmus 10 gün onde dedi suyum falan iti nstye girdirmedi iyisin dedi şekere dikkat et dedi elimden geldigince ediyorum ama günlük 1 saat kesinlikle yorulmadan yürü dedi senin bebis ne kadar olmus simdi
Benimkide 45cm 2249gr falan çıktı ama önde gitmesi şekerden olabilir dikkat et falan diye çok uyardı yoksa seni diyetisyene ve endokrine yönlendireceğim dedi kendimde 10 kilo aldım dikkat ediyorum şekerimde iyi çıkıyor moralimi bozdu 🙄

Kaçıncı haftadasınız derinden de olsa hissetmiyor musunuz

Benim bebeğimde genelde hareketsiz sayılır. Ben not almaya başladım hareketlerini. Öyle dışarıdan görülecek tekmeleri yok. Geçen haftalarda vardı artık yok. Daha çok içerde kayıyor çok hafif vuruyor o da gün içi saysan toplam 10u geçmez. En son 10 gün önce gittim kontrole herşey iyiydi. Diğer kontrolüm 7 Eylül'de. Eğer küçük de olsa kipirdiyorsa not edin saatiyle birlikte. Günde kaç kez yapıyor bir bakarsınız.

ağlayarak ayrıldık zaten görsen ağlardın bizi 😔 bir o sarılıyor bir o sarılıyor . Kimseye yaşatmasın Rabbim bir yandan doğuruyor muyum korkusu bir yandan kuzularım üzüldü diye üzülüyorum ayy geçti çok şükür 🤲

yapmasaydın yemek şimdi herşeyin en lezzetli hali domates karpuz kavun peynir tamamdır 🙈 yetişemedim anneciim yoksa sana neler yapmak isterdim diyeydin 😅 Bence oğlunuza bırak çık , gelince yemek flnda düşünme ,kendisi gelmek istemez bir daha 🙈
Oy kıyamam 😭

Yaptığım yemeğe burun kıvırdı karpuz dometese ne derdi bilmiyorum.. aslında inat ettim eşimden isteseydim dışardan yollardı benimde bazen olmadık zamanda gereksiz inadım tutuyor😂

Bence de doktırunu ara veya git..
Ben oğlumda bir gün sabahtan akşama kadar hareketlerini hissetmedim, hemen eşimi aradım koştur koştur hastaneye gittik kayıt açıp koltuğa oturdum kıpırdadı, yaramaz bıdık gezmek istemiş inşallah seninkide gezmek istiyordur😊

Back
X