• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu canım 💕
Kızlar bize bu elektrikli göğüs pompaları kaç aya kadar gerekli oluyor ? Elimde idareten bi tane var ama çok uzun süre gerekli olacaksa yeni bi tane almayı düşünüyorum 🤔
Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nedir?

Kızlar bize bu elektrikli göğüs pompaları kaç aya kadar gerekli oluyor ? Elimde idareten bi tane var ama çok uzun süre gerekli olacaksa yeni bi tane almayı düşünüyorum 🤔
Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nedir?
Bu model anladıgım kadarıyla güzel ama bunun fiyatına kiralasam daha ucuza gelir ne kadar daha kullanırım ki bilemedim kararsız kaldım şimdi hepten..lansinohunkinide önerdi bi arkadaş o daha uygun

3 ten 5.30 a kadar uyuduk. Şimdi huzursuzlanmaya başladı 60 ml mama vereceğim umarım uyumaya devam eder...

Doğum kağıdına yazmamışlar ama ultrasonda da hep uzun çıkıyordu en son 54cmdi oğlan dayıya kardeşimde 15 yaşında 1.95 boyu ona çekecek gibi onuda basketci yaparız ne yapalım 🤣 A Aysira46 senin bebişde uzundu kaç cm şuan
[/QUOTE canim dogumda sordum 51 cm yazılı doktor boyunu onemsemeden yazmis olabilirler 1 aylık kontrolunde anlarsın dedi en son 31.haftada ultrasonda 55 cm çıkmıştı bilmiyorum hangisi dogru haftaya ogrenecem insallah seninki ne kadar suan

Kızlar bebeklerinizin boyu kaç cm bizimki uzun olacak heralde kusup duruyor kıyafet bulamadım 3/6 ay giydirdim kilodan doldurmasada boydan oldu 🤔
Canim bende oyle giydiriyorum ama benimkisi biraz tombis dogdu zaten boyuda azıcık alttan katlıyorum 0-3aylari bosa almisim sadece 1 kere giydirdim cogu dar geliyor sıkıyor

Geceye kadar uyumadı bütün gün evi turladık durduk 🤦‍♀️ Belli saatlerde başlıyor sallayıp uyuttum şimdi 🤦‍♀️ Arabada uyuyor bide
Allah allah ne var ki bu araba bizim de öyle. Gazlar gidiyor mu arabada 🙄
Bizimkiler 3de başlıyor heralde gaz nöbeti🤦🏼‍♀️
biraz masaj yaptık telefondan saç kurutma makinesi sesi dinliyoruz 🙄
Evet diyorum ki acaba gece üşüyorlar mi da sabaha karşı gaz nöbetleri başlıyor.🙄

Back
X