2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yok yok kim demişse yalan demiş onu eşim her defasında tamam artık bitti bu son yapmayacağız artık diyor sonra birşey olmaz heralde ya bu son olsun diye bir kere daha yapıyor zaten doğurdum oldum memlekete gitmeme az kaldı zaten anca o zaman bitecek heralde bizim

Kotu olmuş ya yeniden hamile kaldı mi peki

Ya işte son ay doğumu tetikliyor diye dr tamamen ara verin diyorlar ama bizim hormonlarımızı düşünen yok tabi

Kotu olmuş ya yeniden hamile kaldı mi peki
Malesef canım zaten ilkinde 1 seneden fazla önce düşük yapmış tam ben hamile kaldım 2 hafta sonra onunda hamile olduğunu öğrendik nasıl sevindim beraber doğacaklar ne güzel hem arkadaşımda beni görüp iç geçirmeyecek diye ama tam virüs çıktığı zaman kalbi durmuş bebeğin kürtaj oldu eşi filan diyor işte olsaydı şimdi bizimde bu kadar olacaktı diye daha hala olmadı inşAllah bir an önce sağlıkla olurda beni gördükçe daha da iç geçirmek zorunda kalmaz

Ya işte son ay doğumu tetikliyor diye dr tamamen ara verin diyorlar ama bizim hormonlarımızı düşünen yok tabi
Aslında 37 den sonra kolaylaştırsın diye serbest ama senin durumun farklı canım kanaman filan olabilir senin artık sabredeceksin rüyanda görürsen onu bilmem tabi

Rabbim en hayırlı bir şekilde ona da nasip etsin kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah

4.aydan belli rüyalar da anca görüyorum zaten el insaf yani
Rüyayla idare edeceksin artık canım zaten lohusalıkta bence onu düşünecek fırsatımız olmaz hem rahim kendini toplayacak hem bebeğe alışma dönemi uykusuzluk derken zaman geçip gider

Ayynı durumdayız eşim bebeğe bir şey olacak diye uzak duruyor ama ben de yerimde duramıyorum Allah biliyor genel olarak hamileliğimde de libidom hep çok yüksekti şimdi önümüzde 40 günlük süreç de olunca çok geriliyorum üzülüyorum nolacak bilmem

Yanlız değilmisim sevindim yaa

Kızlar doğuma yakın vajinal akıntınız ne durumda?
Benim bu akşam çamaşırımda ıslaklık vardı sürekli gelen bir akıntı değil ama su olmasından endişe ediyorum. Ama asla bir anda boşalan bir su değil akıntı şeklinde. Ve birkaç defa oldu, tekrarlamadı. Su an gayet kuru vajinal bölgem. Sizin nasıl?

Benimde öyle canım bu aralar arttı sanki akıntılar

Ter de olabilir, ben de su sanıyordum sonra ter olduguna kanaat getirdim. Bir nemlilik oluyor sanki. Suyu cok İyİ cıktı cunku ıkı gün önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…