- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.601
Yok yok kim demişse yalan demiş onuKızlar özel olacak ama biz tamamen unuttuk birbirimizihayır bide ben çok istekliyim doğumdan sonra da 40 gün beklemek gerekiyor gözümde dağ gibi büyüyor gün saymaya başlıcam artık hamilelikte isteksizlik olur derlerdi onu kim demisse getirsinler karşıma sizde durumlar nasıl
Kotu olmuş ya yeniden hamile kaldı mi pekiBen güya hamilelik çekimi yaparım diye, biriktirdiğim paraya fotoğraf makinesi aldım ama bizi çekecek kimse yokmakineyi aldığım gün daha mağazadan çıkıp arabaya bindiğimde yakın arkadaşımın düşük yaptığı haberini aldım yoksa o çeker hemde onunlada çekiniriz diyordum ama kısmet olmadı
Ya işte son ay doğumu tetikliyor diye dr tamamen ara verin diyorlar ama bizim hormonlarımızı düşünen yok tabiYok yok kim demişse yalan demiş onueşim her defasında tamam artık bitti bu son yapmayacağız artık diyor sonra birşey olmaz heralde ya bu son olsun diye bir kere daha yapıyor zaten doğurdum oldum memlekete gitmeme az kaldı zaten anca o zaman bitecek heralde bizim
Malesef canım zaten ilkinde 1 seneden fazla önce düşük yapmış tam ben hamile kaldım 2 hafta sonra onunda hamile olduğunu öğrendik nasıl sevindim beraber doğacaklar ne güzel hem arkadaşımda beni görüp iç geçirmeyecek diye ama tam virüs çıktığı zaman kalbi durmuş bebeğin kürtaj oldu eşi filan diyor işte olsaydı şimdi bizimde bu kadar olacaktı diye daha hala olmadı inşAllah bir an önce sağlıkla olurda beni gördükçe daha da iç geçirmek zorunda kalmazKotu olmuş ya yeniden hamile kaldı mi peki
Aslında 37 den sonra kolaylaştırsın diye serbest ama senin durumun farklı canım kanaman filan olabilir senin artık sabredeceksin rüyanda görürsen onu bilmem tabiYa işte son ay doğumu tetikliyor diye dr tamamen ara verin diyorlar ama bizim hormonlarımızı düşünen yok tabi
Rabbim en hayırlı bir şekilde ona da nasip etsin kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallahMalesef canım zaten ilkinde 1 seneden fazla önce düşük yapmış tam ben hamile kaldım 2 hafta sonra onunda hamile olduğunu öğrendik nasıl sevindim beraber doğacaklar ne güzel hem arkadaşımda beni görüp iç geçirmeyecek diye ama tam virüs çıktığı zaman kalbi durmuş bebeğin kürtaj oldu eşi filan diyor işte olsaydı şimdi bizimde bu kadar olacaktı diye daha hala olmadı inşAllah bir an önce sağlıkla olurda beni gördükçe daha da iç geçirmek zorunda kalmaz
4.aydan belli rüyalar da anca görüyorum zatenAslında 37 den sonra kolaylaştırsın diye serbest ama senin durumun farklı canım kanaman filan olabilir senin artık sabredeceksin rüyanda görürsen onu bilmem tabi
Aminnn inşAllah canımRabbim en hayırlı bir şekilde ona da nasip etsin kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah
Rüyayla idare edeceksin artık canım zaten lohusalıkta bence onu düşünecek fırsatımız olmaz hem rahim kendini toplayacak hem bebeğe alışma dönemi uykusuzluk derken zaman geçip gider4.aydan belli rüyalar da anca görüyorum zatenel insaf yani
Bende kendimi öyle avutuyorum inan banaRüyayla idare edeceksin artık canım zaten lohusalıkta bence onu düşünecek fırsatımız olmaz hem rahim kendini toplayacak hem bebeğe alışma dönemi uykusuzluk derken zaman geçip gider
Kızlar özel olacak ama biz tamamen unuttuk birbirimizihayır bide ben çok istekliyim doğumdan sonra da 40 gün beklemek gerekiyor gözümde dağ gibi büyüyor gün saymaya başlıcam artık hamilelikte isteksizlik olur derlerdi onu kim demisse getirsinler karşıma sizde durumlar nasıl
Bende aynı şekilde söylüyorum kendime canım bakalım bir doğuralım da sağlıcakla bebişten kocayı gözümüz görmezBende kendimi öyle avutuyorum inan bana
Yanlız değilmisim sevindim yaaAyynı durumdayız eşim bebeğe bir şey olacak diye uzak duruyor ama ben de yerimde duramıyorum Allah biliyorgenel olarak hamileliğimde de libidom hep çok yüksekti şimdi önümüzde 40 günlük süreç de olunca çok geriliyorum üzülüyorum nolacak bilmem
Tulumun ömrü 2 saatti üzerine çiş yapip kusana kadarMaşallahbizimde aynı tulumun grisi var bakalım nasıl olacak ☺
Ay maşallahRabbim dört gözden ayırmasın mutlulukla büyüsün inş. Tulumunu nerden aldınız çok güzelmiş
Yurtdisinda yasiyorum burdan aldim ama tr de instagramda cok yerde var.Angelbtk sanirim en cok ordan aliyorlarAy maşallahRabbim dört gözden ayırmasın mutlulukla büyüsün inş. Tulumunu nerden aldınız çok güzelmiş
Benimde öyle canım bu aralar arttı sanki akıntılarKızlar doğuma yakın vajinal akıntınız ne durumda?
Benim bu akşam çamaşırımda ıslaklık vardı sürekli gelen bir akıntı değil ama su olmasından endişe ediyorum. Ama asla bir anda boşalan bir su değil akıntı şeklinde. Ve birkaç defa oldu, tekrarlamadı. Su an gayet kuru vajinal bölgem. Sizin nasıl?
Öyle mi içim rahatladı o zaman canımBenimde öyle canım bu aralar arttı sanki akıntılar
Büyük ihtimal canım çünkü en son gittiğimde bi sıkıntı yoktuÖyle mi içim rahatladı o zaman canım
Vücut kendini yavaştan doğuma hazırlıyor sanki
Ter de olabilir, ben de su sanıyordum sonra ter olduguna kanaat getirdim.Kızlar doğuma yakın vajinal akıntınız ne durumda?
Benim bu akşam çamaşırımda ıslaklık vardı sürekli gelen bir akıntı değil ama su olmasından endişe ediyorum. Ama asla bir anda boşalan bir su değil akıntı şeklinde. Ve birkaç defa oldu, tekrarlamadı. Su an gayet kuru vajinal bölgem. Sizin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?