2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Benim en basindan beri var ama son gunlerde su gibi gelmeye basladi doktor suyu iyi dedi ama heralde dogum yaklastigi icin boyle sanirim ben de anlayamadim

Rüyamda bebeğin 33 haftalık kıyafetleri varmış başkasına verip onu seviyoduk sonra bianda uyanıp çok az kaldı ben işlerimi nası yetiştircem diye uyandım eylülün girmesini bekliyorum halılarımı yıkatçam, camları silip perdeleri yıkıcam şimdi 37 haftalığım her şey normal gidiyor geç mi kaldım ya yetişmezse

niyetliyiz ama çok sıcak

Bende bunu sorcaktım soramıyorum biz son kez diyerek yaptık ama bakalım bende çok istekliyim ama son zamanlar pişman olduk

Kızlar benim oldukça fazla koyu sarı yeşil renkli akıntı ve aşırı derecede kaşıntı var. Aile hekimliğinde tahlil verdim ama idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı. Mantar mı acaba. Bugün kontrole gidicem ama gidene kadar bile kaşıntı ya nasıl dayanıcam diye düşünüyorum. Bir de alttan muayene olma stresi varki sormayın

Aynısından bende de var tahlilde enfeksiyon çıktı ama kültürde bakteri yok dendi tedavi olmadım kaldı öyle. Ama ben de dediğin gibi mantardan şüphelendim çünkü anormal kaşıntı var her gün çamaşır değiştiriyorum bazen günde 2 kere. Nispeten iyi geldi diyebilirim

Fazlaca sarı yoğun akıntı yaşıyorum çamaşır yıkamaktan değiştirmekten yıldım artık bir de son günlerde dediğin gibi sulu akıntı çıktı başıma, yani bildiğin su o ama bebeğin suyu da iyiymiş.

39.haftanın sonlarındayım artık normal demek ki ne diyim

doğumlarada az kalmış .Doğumdan önce tedavi olsanız çok iyi olur çok zor vajinada mantar/enfeksiyon düzgün tedavi olmadığında sürekli tekrar eder ve her tekrarda iyileşme süreci uzar , şiddeti artar

Mantar olabilir onu da alttan muayene ediyolar evet ya da sikayetine gore direkt fitilde verebilir

doğumlarada az kalmış .Doğumdan önce tedavi olsanız çok iyi olur çok zor vajinada mantar/enfeksiyon düzgün tedavi olmadığında sürekli tekrar eder ve her tekrarda iyileşme süreci uzar , şiddeti artar
Ben 3. Kez dir kullaniyorum gecmiyor evettt sezeryan olacak ama yine de enfeksiyon mantar iyi degil tabii ki

Ben 3. Kez dir kullaniyorum gecmiyor evettt sezeryan olacak ama yine de enfeksiyon mantar iyi degil tabii ki

hamilelikte vücutta hassaslaşıyor ben ilk hamileliğimde 10 defa mi ne olmuştum Enfeksiyonun bebeğe bulaşma riski var . Birde Normalde olsa sezeryanda olsa doğum doğumdur hepsinin kendine göre ağırsı sancısı olacak birde orası sorun çıkartmasın sende tekrar git dr a bence

Ter de olabilir, ben de su sanıyordum sonra ter olduguna kanaat getirdim. Bir nemlilik oluyor sanki. Suyu cok İyİ cıktı cunku ıkı gün önce.
Benim en basindan beri var ama son gunlerde su gibi gelmeye basladi doktor suyu iyi dedi ama heralde dogum yaklastigi icin boyle sanirim ben de anlayamadim
Saolun kızlar
Herkes aynı sorunu yaşıyorsa normal demek ki
Bugün tam 38+0 ım her şey olabilir sonuçta diyip kendimi rahatlattım dün gece
Şükür bisey olmadı şuan gayet kuru
Ben yorulunca da böyle hissediyorum
Son günler kendimizi yormamak gerek ama nerdee

Ah ahh ne hayallerim vardı hepsi pöff oldu bende evimde masamı süsleyip foto çekimi yapacağım inşallah hastaneye götürsem diyorum yine ilk günün anısına getirince huylanırım die götürmüycem nasibi böyleymiş

Kızlar sizi üzmek istemem ama lohusalikta tavanın üst boyutu ne oluyorsa aynı öyle oluyor çnk rahatlama geliyor adamları yiyecek gibi oluyorsunuz Allah yardımcınız olsun
Biz iki aydır kardeş gibi uyuyoz Bi sefer lekelenmem oldu sonra bitti herşey

Burda hamilelik günlerini saydığımız gibi 40 günü sayarız bizde

Koca mi valla ben unuttum 20.haftaya kadar 3 kere olmustu zaten 12.haftaya kadar yasakti riskim vardi. 20.haftada da minik lekelenme olunca ve gobegim cok buyuyunce opusmeyi bile unuttuk 1 aydir erken dogum riskide eklendi ustune.
Kizimdayken lohusa zamanimda benim aklima bile gelmedi acikcasi

Kızlar bütün halıları yıkamaya vermiştim dün geldiler ablamlar gelip evi dip köşe temizleyecekler ondan sonra halıları serecem doğum temizliği yani ne zman yapsam sizce eğer vaktini doldurursa daha 4 hafta var ama erken gelirse hazırlıksız yakalanirim ne yapsam bilemedim

Canım dip köşemi yapalı 2hafta oluyor benim halılarımıda yıkattım ama sermedim evde küçüğüm olduğu için ince yolluk attım doğuma gitmeden yada eve gelince sercem 3güne bir yine koltuk altı yatak altı sil süpür yapıyorum hergün de normal sil süpür yoksa ev berbat oluyor çocukların en sevdiği iş batırmak mesela geçen gün çayı aldı kanepeye coss diye döktü kızım elinde çay olduğunu unutmuş öyle diyor bide artık haftasonu babası yıkıycak ben kabasını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…