- 2 Aralık 2019
- 109
- 203
- 23
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.621
Kızlar doğuma yakın vajinal akıntınız ne durumda?
Benim bu akşam çamaşırımda ıslaklık vardı sürekli gelen bir akıntı değil ama su olmasından endişe ediyorum. Ama asla bir anda boşalan bir su değil akıntı şeklinde. Ve birkaç defa oldu, tekrarlamadı. Su an gayet kuru vajinal bölgem. Sizin nasıl?
niyetliyiz ama çok sıcakKızlar özel olacak ama biz tamamen unuttuk birbirimizihayır bide ben çok istekliyim doğumdan sonra da 40 gün beklemek gerekiyor gözümde dağ gibi büyüyor gün saymaya başlıcam artık hamilelikte isteksizlik olur derlerdi onu kim demisse getirsinler karşıma sizde durumlar nasıl
Bende bunu sorcaktım soramıyorum biz son kez diyerek yaptık ama bakalım bende çok istekliyim ama son zamanlar pişman oldukKızlar özel olacak ama biz tamamen unuttuk birbirimizihayır bide ben çok istekliyim doğumdan sonra da 40 gün beklemek gerekiyor gözümde dağ gibi büyüyor gün saymaya başlıcam artık hamilelikte isteksizlik olur derlerdi onu kim demisse getirsinler karşıma sizde durumlar nasıl
Kızlar benim oldukça fazla koyu sarı yeşil renkli akıntı ve aşırı derecede kaşıntı var. Aile hekimliğinde tahlil verdim ama idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı. Mantar mı acaba. Bugün kontrole gidicem ama gidene kadar bile kaşıntı ya nasıl dayanıcam diye düşünüyorum. Bir de alttan muayene olma stresi varki sormayın
Kızlar doğuma yakın vajinal akıntınız ne durumda?
Benim bu akşam çamaşırımda ıslaklık vardı sürekli gelen bir akıntı değil ama su olmasından endişe ediyorum. Ama asla bir anda boşalan bir su değil akıntı şeklinde. Ve birkaç defa oldu, tekrarlamadı. Su an gayet kuru vajinal bölgem. Sizin nasıl?
Hormonları dinlememeye çalış canim yok sayBende bunu sorcaktım soramıyorum biz son kez diyerek yaptık ama bakalım bende çok istekliyim ama son zamanlar pişman olduk
Kızlar benim oldukça fazla koyu sarı yeşil renkli akıntı ve aşırı derecede kaşıntı var. Aile hekimliğinde tahlil verdim ama idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı. Mantar mı acaba. Bugün kontrole gidicem ama gidene kadar bile kaşıntı ya nasıl dayanıcam diye düşünüyorum. Bir de alttan muayene olma stresi varki sormayın
Aynısından bende de var tahlilde enfeksiyon çıktı ama kültürde bakteri yok dendi tedavi olmadım kaldı öyle. Ama ben de dediğin gibi mantardan şüphelendim çünkü anormal kaşıntı var her gün çamaşır değiştiriyorum bazen günde 2 kere. Nispeten iyi geldi diyebilirim
Mantar olabilir onu da alttan muayene ediyolar evetKızlar benim oldukça fazla koyu sarı yeşil renkli akıntı ve aşırı derecede kaşıntı var. Aile hekimliğinde tahlil verdim ama idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı. Mantar mı acaba. Bugün kontrole gidicem ama gidene kadar bile kaşıntı ya nasıl dayanıcam diye düşünüyorum. Bir de alttan muayene olma stresi varki sormayın
Ben 3. Kez dir kullaniyorum gecmiyor evetttdoğumlarada az kalmış .Doğumdan önce tedavi olsanız çok iyi olur çok zor vajinada mantar/enfeksiyon düzgün tedavi olmadığında sürekli tekrar eder ve her tekrarda iyileşme süreci uzar , şiddeti artar
Ben 3. Kez dir kullaniyorum gecmiyor evetttsezeryan olacak ama yine de enfeksiyon mantar iyi degil tabii ki
Ter de olabilir, ben de su sanıyordum sonra ter olduguna kanaat getirdim.Bir nemlilik oluyor sanki. Suyu cok İyİ cıktı cunku ıkı gün önce.
Benim en basindan beri var ama son gunlerde su gibi gelmeye basladi doktor suyu iyi dedi ama heralde dogum yaklastigi icin boyle sanirim ben de anlayamadim
Saolun kızlarFazlaca sarı yoğun akıntı yaşıyorum çamaşır yıkamaktan değiştirmekten yıldım artıkbir de son günlerde dediğin gibi sulu akıntı çıktı başıma, yani bildiğin su o ama bebeğin suyu da iyiymiş.
39.haftanın sonlarındayım artık normal demek ki ne diyim
Ah ahh ne hayallerim vardı hepsi pöff oldu bende evimde masamı süsleyip foto çekimi yapacağım inşallah hastaneye götürsem diyorum yine ilk günün anısına getirince huylanırım die götürmüycem nasibi böyleymişİyi geceler kızlarhastanede odayi süslemeyi düşünüyormusunuz muhtemelen benim devlet Hastanesi'nde olacak doğumum bulunduğum ilde birtane özel var oradada iki doktorda virüs çıktı birde devlet var oradada poliklinikler çok az sayıda hasta alıyor tanıdık bulup gidiyoruz kontrole yoksa onada gidemicez tum hevesim kaçtı kısacası
Kızlar özel olacak ama biz tamamen unuttuk birbirimizihayır bide ben çok istekliyim doğumdan sonra da 40 gün beklemek gerekiyor gözümde dağ gibi büyüyor gün saymaya başlıcam artık hamilelikte isteksizlik olur derlerdi onu kim demisse getirsinler karşıma sizde durumlar nasıl
Ayynı durumdayız eşim bebeğe bir şey olacak diye uzak duruyor ama ben de yerimde duramıyorum Allah biliyorgenel olarak hamileliğimde de libidom hep çok yüksekti şimdi önümüzde 40 günlük süreç de olunca çok geriliyorum üzülüyorum nolacak bilmem
Burda hamilelik günlerini saydığımız gibi 40 günü sayarız bizdeKızlar sizi üzmek istemem ama lohusalikta tavanın üst boyutu ne oluyorsa aynı öyle oluyor çnk rahatlama geliyor adamları yiyecek gibi oluyorsunuz Allah yardımcınız olsun
Biz iki aydır kardeş gibi uyuyoz Bi sefer lekelenmem oldu sonra bitti herşey
Yatağın başlığına çizelge yap 40ın sonuna kocaman kalpBurda hamilelik günlerini saydığımız gibi 40 günü sayarız bizde
Canım dip köşemi yapalı 2hafta oluyor benim halılarımıda yıkattım ama sermedim evde küçüğüm olduğu için ince yolluk attım doğuma gitmeden yada eve gelince sercem 3güne bir yine koltuk altı yatak altı sil süpür yapıyorum hergün de normal sil süpür yoksa ev berbat oluyor çocukların en sevdiği iş batırmak mesela geçen gün çayı aldı kanepeye coss diye döktü kızım elinde çay olduğunu unutmuş öyle diyor bide artık haftasonu babası yıkıycak ben kabasını aldımKızlar bütün halıları yıkamaya vermiştim dün geldiler ablamlar gelip evi dip köşe temizleyecekler ondan sonra halıları serecem doğum temizliği yani ne zman yapsam sizce eğer vaktini doldurursa daha 4 hafta var ama erken gelirse hazırlıksız yakalanirim ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?