2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar suyum da geldi hastaneye geldik 3 cm açılmam var sancım yok diye suni sancı verecekler lütfen dua edin bol bol kolayca açılmam olsun
ayy çok heyecanlı yazdığın saate bakılırsa belki de doğum gerçekleşti bile kendini toparladığında bize de yaz canım

Suyun gelmediyse yarını bekleyebilrsn caanımı, Allah yardımcın olsun.

Ilk kez bugun oldu gercekten, bır hafta dayanmaycak belkı de ufaklık rahim öylee oluyorsa senın yakın olabilir canım, hayırlısı

Aslında ben SSVD istiyordum 2 ay doktor aramakla geçti sonra vazgeçtim ikili test için hakan beye gittim sonra pandemi patladı 2 ay doktora gidemedim korkudan detaylı ultrason için tekrar hakan beye geldim rica minnet bi kontrol daha ona gittim ama girmiyormuş doğumlara o yüzden Esra hanıma devam ediyorum.Bu arada oğlum 12 yaşında baya eski yani hakan beyle tanışıklığımız. nst lerim iyi sancım yok çok şükür.kilomuzda 2600 dü iki gün önce şimdilik 39 haftayı görücez gibi görünüyor.Umarım senin bebekte bekler en azından 37 leri.

Benim 2 gundur cok cok az yarin da boyle olursa dra gidecegim bi anda kesilir gibi oldu normal deil gibime geliyor
Kesin giit canım ne olur ne olmaz. Benm yeri dar ama gercekten uyutmuyorr o derece, azalacak diyorlardı ama bu da garip:/ sarımsak dokunuyor cacığı bıraz fazlaa kacrdmm acayıp hareketliydi gece. İstersen sarımsaklı bır sey ye, bı bak duruma :)

Yaklaşık 2 aydır tuzu ne kadar kısılabilirse okadar kıstım,su da günde 2 litreyi geçiyorum ama yaklaşık 1.5 aydır bu şekilde balon gibiyim ellerim de ayaklarımdan farklı değil
Karbonatlı su içiyordum ben mide yanması için o ödemlere de iyi geliyomus canım bı bardak suya az bı karbonat koyup iç belki iyi gelir.benim de yok ödemin mesela iyi geldi sanirim

Kızlar bu arada ben küçük bavul hazırladım daha mantıklı geldi iki çanta hazırlamakta da bebeğin elbiselrini kilitli poşetlere ayırdım ama bavul götürünce dalga geçilmez dimi
ben de kabin boy valiz hazırladım. onu ve bebeğin pusetini alacağım sadece yanıma

Him anladim canim ssvd yapabilirsin aslinda. Esra hanimla konustun mu ssvdyi. Bizimde 2600du cumartesi gunu bizde heyecanli beklemedeyiz. Drla ikimizde biraz daha bekle diye tembihliyoruz oglana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…