2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
H

Ggh

Canım sancın kasılman yoksa biraz daha bekle oraya gitsen de nst ye bağlarlar açıklığa bakarlar heralde inşAllah hakkında hayırlısı olur kuzum

Kızlar bebek hareketlerini çok fazla hisseden arkadaşlar varmış ben bilmiyorum günüm iyice azaldığı için mi ama çok az hissediyorum ya ittirme şeklinde oluyor yada tekme ama genelde ittirme genleşiyor gibi hissediyorum

Evet cnm pıhtılaşma var 3 gende..Bisey olmaz allahin izniyle sen rahat ol

Çok fazla hissedenlerdenim galiba bende plesanta ön duvarda olmasına rağmen..

Evet nisan gelmiş olabilir..nisan geldikten sonra Doğuma cok az kalırmış..Sen ağrını ve bebek hareketlerini takip et

Canım benimde ilk doğumum böyle olmuştu 6 Mart’ta nişanım gelmişti 8 Mart’ta doğdu doktorum hastanede Doğum yavaşlar evde sancını çek demişti 3 dakkada bir sancın gelnee kadar gelme demişti sakin ol yine git bi muayene ol sonra evde sancımı çekebilir miyim diye sor açılmana falan bakarlar bazı doğumlar hızlı ilerliyor dikkat et rabbim kolay Doğum nasip etsin

Gerçek sanci belden girip göbeği sıkıştıyormuş öyle bi ağrıymış birde regl oldugumuzda ağrıyan yer yanıyormuş 6 doğum yapan annemden duydum
Regl olunca benim ağrım olmazdı ondan onu bilmiyorum bacağım sızlardı ama anlaşılmıcak bişey değil zaten Bi anda alta baskı oluşuyor aynı anda bel ve kasık ağrıyor karın taş gibi zaten doğum başlamasıyla asla yumuşamıyor ama dayanılmıcak gibi değil
MaşAllah 6çocuk ii doğum yapmış biz 3.de pes edioz en fazla
Benimki ben sana bisi demem içerdeki intikam alıyor zaten diyo
Neyin intikamı ama yaa

Canım 3şey doğumun habercisi demişti doktorum nişan su 5.dk nın altına düşen düzenli sancı su ve sancı olursa bekleme ama nişan gelirse yanına diğer iki faktörü katmıyorsa gelme şu dönemde hazırlıklarını yap demek istiyor bebeğin demişti

Kızlar suyum da geldi hastaneye geldik 3 cm açılmam var sancım yok diye suni sancı verecekler lütfen dua edin bol bol kolayca açılmam olsun

Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah su gibi ilerler kolay bir doğum olur aminn

Hakkinda hayırlısı olsun canım inşallah kolay bir doğum olur meleğini sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…