2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
R Renkli bukalemun hayirlisyla gelsin sağlıkla inşallah canım
Kızlar bu arada sırt ve bel ağrısı çok slceken var mı benim gibi iyice dayanılmaz hal eldi bende ve rahmim bazen yirtiliyor gibi mi desem çok aşırı kasılıyor ağrıyor

son günlerin olması çok normal valla. benim sadece kasıklarımda ağrı oluyo sancı gelince allah affetsin ona bile dayanamıyorum.

son günlerin olması çok normal valla. benim sadece kasıklarımda ağrı oluyo sancı gelince allah affetsin ona bile dayanamıyorum.
Çoğul gebeliklerde nasıl yapıyorlar diye merak ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kaburgaların ağrıyor Çarşamba gidicem doktora şuana kadar alttan hiç bakmadı bana ama bu hafta kesin bakar diye dusunuyorum

Kızlar bu arada ben küçük bavul hazırladım daha mantıklı geldi iki çanta hazırlamakta da bebeğin elbiselrini kilitli poşetlere ayırdım ama bavul götürünce dalga geçilmez dimi

Kızlar bu arada ben küçük bavul hazırladım daha mantıklı geldi iki çanta hazırlamakta da bebeğin elbiselrini kilitli poşetlere ayırdım ama bavul götürünce dalga geçilmez dimi
Bende küçük valiz birde sırt çantası sırt çantasını direk doğumhaneye yanıma alıcam bnm ve bebeğin doğum ertesi giyeceği kıyafetleri koydum rahat olur diye düşündüm valizin içindede benim ve bebeğin kıyafetleri karışık olmasın die ayrı iki hurç yaptım

Teşekkür ederim fikir verdiğin için. Böyle böyle isinicam sanırım konuya :)

hamileliğin başından beri sağlıkla gelsin diye dua etmişsindir eminim Normal doğum aslında normal değil vajinal doğum . Normal denildiğinde insanda Farklı algıya sebep oluyor ama sezeryan kadar onunda komplikasyonları var. Hemen sonrasında zımba gibi olacaksın diye bir durumda yok . Bazen öyle oluyor ki vajianadaki yırtıklara atılan dikişler sezeryanda atılan dikişten fazla olabiliyor. Veya çatı darlığı , çok mühim bir mesele Allah muhafaza çatıda sıkışması veya tramva geçirmesi epilepsi sebebi Allah korusun sezeryan olupta üçüncü gün evini süpürebilen arkadaşımda vardı doktoruna da güveniyorsan sağlıkla gelmesi en önemlisi Doğumun hiçbiri kolay olmadığı için annelere cennet vaadedilmiş

Benim 2 gundur cok cok az yarin da boyle olursa dra gidecegim bi anda kesilir gibi oldu normal deil gibime geliyor

Aynenn ama 1 saat önce markete girerken ayağımı burkar gibi oldum acaba ondan dolayı mı diyorum heyecanlanamadım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…