2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Him anladim canim ssvd yapabilirsin aslinda. Esra hanimla konustun mu ssvdyi. Bizimde 2600du cumartesi gunu bizde heyecanli beklemedeyiz. Drla ikimizde biraz daha bekle diye tembihliyoruz oglana
Konuştum tabi o riske girmek istemiyor.Aslında bizim hastanede hiçbir doktor ssvd yapmıyor.Zeynep Kamile yönlerdidi beni ordaki ebeler bile bizden daha tecrübeli dedi ssvd konusunda bende bi doçentle görüştüm Zeynep kamilde üçüncü bebek olduğu için risk iki kat dedi bi senaryolar anlattı bana tövbe dedim istemiyorum ssvd falan zaten devlette doğum yapmayıda düşünmüyordum ben belki doktoru ayarlarsam hastaneye getirtirim dedimde hem pandemi hem korku vazgeçtim Allah emanet bakalım sağlıkla alalımda kucağımıza artık sezeryan normal ikiside doğum sonuçta.

Doğum alıyorlar mı öyle yaa çantayı bende hazırlarım öyle oomazsa

hadi bakalım annesi... inşallah sağlıkla sıhatle gelir bebiş kaç haftalıksın şimdi?

Zeynep kamil ve doçent deyince aklıma 7 ay öncesi geliyor... Inşallah memnun kalırsınız

Yaklaşık 2 aydır tuzu ne kadar kısılabilirse okadar kıstım,su da günde 2 litreyi geçiyorum ama yaklaşık 1.5 aydır bu şekilde balon gibiyim ellerim de ayaklarımdan farklı değil

Demir eksikliğinde de benzer durum oluyormuş annem demişti...bakalım doktor ne diyecek

Epidural önerir misiniz? O işlem de beni korkutuyor. Herşey doğal seyrinde mi gitse diyorum bazen
Doğum esnasında ne düşünürüm bilmem ama bir çekeriz iki çekeriz geçer gider doğal seyrinde olmasını istiyorum açıkçası ben ve güçlü olmak istiyorum kimler yapıyor ben mi yapamicam diyorum hep
Ben indi diyorum kayınvalidem inmedi diyor bizde durum böyle
Zaten bu kayinvalidemler bir kez olumlu konussa şaşarım herşeyin iyisini bilirler doktorda da çok
Ilk kez bugun oldu gercekten, bır hafta dayanmaycak belkı de ufaklık rahim öylee oluyorsa senın yakın olabilir canım, hayırlısı
Benim bayadir öyle açıkçası hatta bu hafiflemiş halı ama bugün adet ağrısı gibi ağrım var kaç saattir artık günlerimiz yaklaştı ilk deneyim o yüzden hep vücudumu dinliyorum oluşan herşeyi yorumlamaya çalışıyor

Deme vallahi bu hafta resmen havuz/denizden cikmis gibi uyandim hep. Resmen suratimdan gogsumden akiyodu terler. Dus bile fayda etmiyor
Hamilelikten kaynaklı son zamanlarda sıcaklığının daha çok artiyormus bu çok bizi yoruyor hava zaten sıcak bide biz sicagiz yaz hamileliği geçirenler el üstünde tutulmalı,

hadi hayırlısı , ılık su ile duş al çömel kalk gelsin annesini bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…