2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
eğer doktor erken bulursa durdurmak için müdahale ediyo zaten. hastaneye gittin mi?
Hayir gitmedim baska belirti olmayınca ama gecen hafta gitmiştim doktorum bugün bile dogurabilirsin demişti o yuzden baska belirti bekliyorum evde bisey olursa giderim ikinci olunca sanirim daha az heycan yapıyor insan ilk gebeligimde olsa çoktan gitmiştim doğuruyorum diye korkudan

Mama olarak n aldiniz kizlar. Sezaryenden hemen sonre gelmiyo sut. O yuzden ilkinde almistim bunda alamadim birtürlü. Mamalar ucmus fiyat olarak ne onerirsiniz

Mama olarak n aldiniz kizlar. Sezaryenden hemen sonre gelmiyo sut. O yuzden ilkinde almistim bunda alamadim birtürlü. Mamalar ucmus fiyat olarak ne onerirsiniz

Mamayı biz mi götürüyoruz canım? Benim ilk doğumumda da ablamın doğumunda da sütüm hemen gelmemişti. Hastanede ilaç kapağı gibi küçücük bir bardakta hemşireler bebeğe mama vermişti. Ama bizden öyle bir talepleri olmadı, şimdilerde istiyorlarsa bende alıp koyayım çantama bir tane

Ne güzel darısı başıma.Devlette mi oldunuz özelde mi?epidural için +1000 lira istiyor benim gideceğim hastane siz de verdiniz mi?Değiyor mu bu paraya?acısız istiyorum ben de mümkün olduğunca.
Ben özelde oldum. Başka alternatifleri tecrübe etmediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama epidural ile oldukça rahat ettim. Hakkında hayırlısı olsun

Ayakları benimki kadar şişen var mı?
Aynı ben de böyleyim canım Elim hatta yüzüm gözüm bile şiş. Devamlı tansiyon takibi yapıyorum. Çok şükür tansiyon normal.Daha önce 2 defa normal idrar tahlili vermiştim. Onlar temiz çıktı.Yarın da 24 saatlik idrar vericem protein kaçağı var mi diye. Sabah 8den beri biriktiriyorum

Nasi yani 1 gun boyunca hic yapmadan mi ?

Hayır iki gece once yalancı sancı çektim bugün nisan geldi ama suan bişeyim yok yarin 37+0 olacam bu kadar erken olur mu erkek bebek?

Valla hiç belli olmaz biliyor musun, güya kız bebek erken doğar derler bak 39.haftam bitti minnakım yerinden memnun

Benim de ellerim yüzüm göz kapaklarıma varıncaya kadar her yer şiş maalesef yarın bana da ayrıntılı tetkikler yapacaklar.ama protein kaçağı yok ondan eminim.çünkü protein kaçağında idrar köpürüyormuş.ishal var o kafa bulandırıyor.bakalım cankm ikimiz için de yarın ola hayr ola

Özelde veriyorlar hastanedeyken ama ben eve getirdiğimde takviye olur diye aptamilin sezeryanla doğan bebekler için maması var aptamil prosneyo onu aldım.

benim 1 hafta kadar sürmüştü başlaması ama doğuma kadar nerdeyse hergun gelmeye devam etti herkeste farklı oluyor hemende başlayabilir
Benim bi kere geldi kac saattir bakiyorum bi daha gelir mi suyum gelir mi yada sancim olur mu diye oğlum içerde kıpır kıpır bende de adet olacak misim gibi ağrı var sadece baska bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…