2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Allah analı babalı büyütsün ins bu dediğimi ustune alınma ama millet ekim der eylül doğurur ben eylül dedim ekimde gelecek 10 aylık doğacak benim oğlan galiba bak sabah sabah gene kızdım bizim sipaya

Allah analı babalı büyütsün ins bu dediğimi ustune alınma ama millet ekim der eylül doğurur ben eylül dedim ekimde gelecek 10 aylık doğacak benim oğlan galiba bak sabah sabah gene kızdım bizim sipaya
Sizin yazdığınız mesajları okudukça kendimi görüyorum artık muhtemel doğum tarihimi millete söylemekten bile çekiniyorum çünkü illaki günümü geçiriyor benimkiler

O nişan denilen kanama geleli 3 gün oldu. Peşin sancımı sizce

Çok geçmiş olsun.saglıkla sıhhatle büyüsün yavrunuz.ben de bir prematüre annesiyim.hem de daha erken 29 haftalık.şuan 5 yaşında .kardeşini bekliyor .şuanda yapacağınız sütünüzü sagıp bol bol dua. Sonra yanınızda olacak inşallah

Tebrik ederiz canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah, Uzun ömürlü olsun

Planlı sezeryan miydi.dr catima falan bakmadi benim sen normal yaparsın dedi .çok guveniyo kendine galiba .ama ben güvenmiyorum kendime
İlk doğumumdan bahsediyorum ikinci planlı Sezeryan olacak.normal doğsun diye bekledik 41.haftaya kadar gelmedi,sonra suni sancı verdi doktorum artık normal doğum yap diye o kadar bekledik dedi ama açılma 1 cm oldu sadece o zamanda sezeryana aldı.3800 doğdu ilk kızım,normal doğuramadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…