2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimki parlak kırmızıydı çamaşırım boydan boya kanla kaplanmıştı
Hastanedeki başka bir doktora yazdım o doktor instagramcı biraz cevap veriyor çünkü muayeneden kaynaklı olabilir ama sancın olursa kanaman devam ederse gel dedi benim zaten 80 olunca bile sadece karnım sertleşiyor ağrı vermiyor bu bana tek fark şuan bebiş sanki ayaklarını olabildiğince mideme itiyor otururken midemin oralar semsert oluyor ve o kısımda hafif bir sızlama oluyor heralde kendini aşağı filan ittiriyor

Baya koyu kahverengi bu ama direk sümüksü değil silince pecete kahverengi oluyor ve öyle sümüksü bir akıntının içerisinde olan bir kahverengi değil bu şekilde nişan olur mu ki
nişani neden illa sumuksu yada oluk gbi akmasini bekliosun herkesde farkli yapida gelir bence senden gelen de nişan bunun muayneyle alaksi yok cnm acilman devam ettikce bu lekelenme devam edebilir illa sanci yada su gelecek zannetme cevremde cok ornegi sancisi olmayip acilmasi olan bi anda syyu gelen ama sancisi olmayan

3 gündür öyle geliyor bacı korkma. Bebek hareketli ise sancın yoksa. Suyun gelmiyorsa endişe etme dedi dr

Bende destek istedim aslinda sizlerden. Cunku neden bu kadar korktugumu anlamiyorum. Herkes guzel guzel yaziyor gecti gitti diye cok sukur diye. Bende sorun var farkindayim. Ama destek mi almaliyimki bilmiyorum

Ozur dilerim kimseyi korkutmak istemem. Yanlis anlasilmasin. Ama ben ne yapacagimi bilmiyorum

Bende destek istedim aslinda sizlerden. Cunku neden bu kadar korktugumu anlamiyorum. Herkes guzel guzel yaziyor gecti gitti diye cok sukur diye. Bende sorun var farkindayim. Ama destek mi almaliyimki bilmiyorum
Kizlar bu kadar korkutmayın kendinizi sezeryan olacaklari bilmiyorum deneyimim yok ama normal doğum yapmış biri olarak sunu söyleyebilirim ki herşey kucaginiza alana kadar kokusunu duyana kadar bütün korkular endişeler o an bitiyor bugünleri hatirlamiyosunuz 9 ay nasil geçti diyosunuz o an ben doğumda ölürsem diye korkuyordum 4 sene sonra sanki hiç o korkuyu yaşamamış gibi bi tane daha yapiyorum ayni korkular aynı endişe gene var ama en azindan biliyorum ki bitecek içerde kalmayacak ya sıpa

Sen artik doğur zaten 4 gün kalmış benim 20 gün var daha normal doğuma benim oğlan inat ediyor herkesten sonra doğacak diye Hayir ben inatçı biride degilim bu oğlan kime çekti ki doğmuyor acaba
E ben napıyım peki şurda 5 gün var ama sorsan ne nişan var ne su var ne düzenli sancı var

Nişanı oluk oluk gelecek diye beklemiyorum zaten canım doktora da sordum az önce sağlık ocağı ebesi aradı doğurdun mu diye onada sordum muayene sonrası olabilir dediler artarsa gel dediler

3 gündür öyle geliyor bacı korkma. Bebek hareketli ise sancın yoksa. Suyun gelmiyorsa endişe etme dedi dr
Bebek midemi eziyor resmen canım kasılma anında midemin orası ağrıyor normalde böyle olmazdı doğum yapacak olsam alttan gelmesi gerekmiyor mu bu agrının

Benim ilk evet bekliycez gibi zaten 41 42 ye kadar
Bekle bekle acele etme sen ilk bebeğin nasilsa ben herşeye stres yapiyorum suan tecrübeli olunca millet sanıyor ki herşeyi ayarlar idare eder daha once yaşamış falan sanıyolar halbuki 2 3 bebek sahibi olacaklar yandık falan diyolar helede küçüklerse bi de ben gibi bakacak kimseleri yoksa kimle ilgilenecem nasil ilgilenecem ay nerden çıktı bu sıpa diyolardir en azindan ben ole diyorum bide doğmuyor doğsa anliyacam basima ne geldigini

1 saatten uzun süredir kasılmalarım var karnım çok sertçe kasılıyor ve gevşiyor, artık rahatsız etmeye başladı
Yarın aslında randevum ama eşim gelince doktora gitsem mi bilemedim
Boş yere gitmek de istemiyorum off bilemedim

Kac dakka ya bir geliyor ki baktin mi

Nişanım geldi
3 gün oldu
Acep peşinden sancımı gelir
Suyum mu gelir
Varmı böyle bir sıralama
aynı durumdayim gerçi çok çok az kahverengiydi ama oda insandır diyor herkes fakat adet sancısı gibi sancım var benim ve jöle gibi akıntı geliyor arada sizdede boylemidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…