2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ya nasıl yürüyüp merdiven çıkıyorsunuz ben kasık ağrısından yürüyemiyorum ki hiç Bırakın yürümeyi o ağrıdan gece sağdan sola dönemiyorum

Kızlar anca yazabiliyorum geldiğimden beri doğum salonundaydım biraz sancım çıktı nstde ama o doğum odası çok kötüymüş ameliyat elbisesi falan giydirdiler resmen şuan servisteyim sabah taburcu olcam inşallah sadece suyumuzda azalma var şuan bol bol su iç dedi doktor yanimdada kimse yok almadilar zaten yarın çıkarsam son ana kadar gelmeyi düşünmüyorum hastaneye daha

Çok merak ediyorum ben bu konuyu ya
benim kizim 2900 grm dogdu sezeryanla hic sarilik gecirmedik solunum skntisi vs hic bisi yasamadi cok sukur kiloyla alakasi yok die biliyorm bana ozmn doktorum anneden gelen ilk sutte bisi varmis sarimsi gelirmis ilk iste onu bebege vermek cok onemliymis bagisikligi icin benim sutum hemen gemdi hic mama verilmedj direkt emzirdim

benim regl gibi 3 4 damla gelmisti camasirima hatta regl sancisi gbi sanciyla geldi
Benimde belime bir sancı vurdu hafiften iç çamaşırıma nokta nokta değmiş peçeteyle iyice silince orayı bir daha gelmedi ama dediğim gibi nişan olduğunu sanmıyorum ya açıklık var zaten birde alttan bakınca biraz geldi diye düşünüyorum taze kan değildi kahvemsi çamur gibi birşeydi

yine bu tarz akinti agri bisi hissedersen bi doktoruna sor belki gormek ister acilma devam ediyormu die

Kolostrum, inşallah bizim de sütümüz hemen gelir amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…