2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nişanım geldi
3 gün oldu
Acep peşinden sancımı gelir
Suyum mu gelir
Varmı böyle bir sıralama
siz hic 3 gundur doktora gitmedinizmi yani belki suyunuzda gelmez sanciniz da ama.bebegi kontrol etmeleri lazim doktorunuz bisey demedimi benim nisanim geldikden sonra dogum hanede nst ye bagladilar sancim vardi 8 saat sora hemen sezeryana aldilar cunku acilma olmadi sanci gitti ama bebegin hareketleri cok yavasladi bekeleyemeyiz dediler

Sizin yazdığınız mesajları okudukça kendimi görüyorum artık muhtemel doğum tarihimi millete söylemekten bile çekiniyorum çünkü illaki günümü geçiriyor benimkiler
Ay deme deme 20 gün kaldı 21 gün olsa delirecem bide millet habire ya günü var yada az kaldı doguracan dedikce gelmiyor doğmuyor diye aglayasim geliyor hayir ne var icerde bu kadar rahat dogsanda disarda ne var ne yok görsen be oğlum diyorum ye iç yat tekme at içerde sıkılmadın mı

O gün acile gittim. Ultrasonla alttan baktılar. Çatı muayenesi ettiler. Nst bağladılar. Sorun yok. Eve gidebilirsiniz olabilir dediler

O gün acile gittim. Ultrasonla alttan baktılar. Çatı muayenesi ettiler. Nst bağladılar. Sorun yok. Eve gidebilirsiniz olabilir dediler
anladim kendi doktorunla gorusseydin bir kezde valla benim nisanim agriyla geldi zaten gece gittik ultrosonda bakarken senin baya agrin var dedi acildeki kadin dogumcu sabaha kadr agri cektim sabah 9 da bianda kesildi agri ogleden sora 2 de aldilar sezrryana sizin normal gunun dolmasina az kalmis sanirim rendevu tarihini bekliyorsunuz haretketkeri iyiyse bebegin bi kac gun bekle bakalm

ALLAH analı babalı büyütsün canım

Kızlar bu alttan muayene sonrası sizlerde gelen kan ne renkti acaba dün ilk baktığından sonra çamur gibi geldi peçeteyle iyice silince bir daha gelmemişti sabah uyandım birşey yoktu ama şuan yine gelmiş bildiğiniz çamur gibi 9 aydır adet olmayınca pis kan birikti heralde içeride iyice , yine peçeteyle silinecek kadar yani öyle oluk oluk gelen bir kanama yok

Milleti hiç sormayın banada aynı lafları söylüyorlar. Bitanesi diyoki geçen çıkınca başına ne geleceğini biliyorsun içerde hiç olmazsa ağlaması yok gazı yok. Okadar sinirlendimki bence sevgisiz bu insanlar. Ben doğurayım sağlıkla göğsüme yatırıp o sürecide atlatırım. Şimdi ağrıdan kasılmadan geceleri yatamıyorum sabaha kadar ama ozaman 5 dk uzansam ağrım olmayacak hiç olmazsa... 36+5 benim haftam şimdiden doğsun diye bekliyorum. Çok iyi anlıyorum senide benim 4. Bebeğim olacak inş. Seninki 2. Sanırım

Nişan oluk gibi gelmez zaten koyu bir akıntı gibi lekeli gelir. Adetin son günlerindeki koyu kahverengi gibi yada ilk günlerindeki kanlı karışık akıntı gibi.

Nişan oluk gibi gelmez zaten koyu bir akıntı gibi lekeli gelir. Adetin son günlerindeki koyu kahverengi gibi yada ilk günlerindeki kanlı karışık akıntı gibi.
Baya koyu kahverengi bu ama direk sümüksü değil silince pecete kahverengi oluyor ve öyle sümüksü bir akıntının içerisinde olan bir kahverengi değil bu şekilde nişan olur mu ki

Evet 2. Valla aynen ole diyolar ama suan ne cektigimizi biz biliyoruz bide bakmayın ben doğsun diye sitem ediyorum ama korkumdan bisey olur mu ters gider mi biseyler diye saglikli bi şekilde kucağıma alayım ağlasın uyutmasin ama sağlıklı olarak yanimda dursun göreyim

Canım tebrik ederim, daha bir kaç gün önce pıhtılaşma için mesajlaşmıştık. Sabah bu mesajını okuyunca çok mutlu oldun. Senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah.
İğneni kesmiş miydin? Doğumdan sonra tekrar kullanmanı istediler mi?

Aynen öyle iyi düşünelim iyi olsun.

Haftaya sezaryan olcam cok korkuyorum ve cantami actikca moralim.bozuliyor aglamak geliyo surekli icimden. Nasil yenicem korkumu bilmiyorum bu ikinci olacak bide belime iğnesinden sondasindan ameliyat yarasindan herseyinsden korkuyorum

Haftaya sezaryan olcam cok korkuyorum ve cantami actikca moralim.bozuliyor aglamak geliyo surekli icimden. Nasil yenicem korkumu bilmiyorum bu ikinci olacak bide belime iğnesinden sondasindan ameliyat yarasindan herseyinsden korkuyorum
Hiç korkma inan 2. Ler daha kolay oluyor herşeyi biliyorsun geçicek bir süreç onu biliyorsun. Bebişine kavuşucan negüzel Nekadar pozitif düşünürsen okadar güzel geçer emin ol.

Mesajını okuyunca ben bile etkilendim soğuk kanlı olmaya çalışıyordum sen beni daha da bi korkuttun benimde ilk olacak Benim de sezeryan günüm yaklaşıyor 6 günüm kaldı inşşalah kolay bi şekilde atlatırız ama bizi de bir korkuttunuz keşke dikkat edip yazsanız ilk olacak olan kişiler için tedirgin edici bir mesaj

Benimki parlak kırmızıydı çamaşırım boydan boya kanla kaplanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…