2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
E Elifmaral33 Başlama anlarını tam kestiremiyorum o yüzden başlatmadım sayacı
Zaten doktorum da çıkmış hastaneden, yarını bekliycem napiyim

Canım zaten 40 haftalık olmuşsun bence bekle derim suyun filan gelmediği sürece

Sabahtan beri sanki kahvaltı yapmamışım gibi bir his vardı aç gibi böyle meğer aç değilmişim midem bulanıyormuş kusunca ne açlık kaldı ne bulantı internettede kusma açılma belirtisi diyor iyice strese sokuyor beni ama acile gitmek istemiyorum gitsem yine alttan bakacaklar çünkü birde ishal filan yok bende bebekte hareket ediyor azalma yok yani , kusma normalde sabah yaşardım safra şeklinde ama yediğimi kusma şeklinde olmuyordu bugün oda oldu

Bende de kac gundur bi mide bulantısı var soracam soracam kızlara cvp yazmaktan soramadım demek açılma belirtisi mide bulantısı iyi iyi açılsın da çıksın sıpa yetti artık

Kızlar randevum vardı bugun son kez, kordon dolanmış yatış verdi. Birazdan ameliyata giriyorum bebiş geliyo, dua edin. Gördük kordonu eli de içinde kalmıs yavrumun
Hayirlisyla gelsin bebeğiniz bebimde en çok korktuğum su kordon dolanması açıkçası doktora gitmeden farkında olamayız galiba dimi

Hayirlisyla gelsin bebeğiniz bebimde en çok korktuğum su kordon dolanması açıkçası doktora gitmeden farkında olamayız galiba dimi
Canım benim bebeğimde kordon dolanması var iki tur atmış şimdiki usg makinaları çok kaliteli ben görüp sordum kordon iki tur atmış dedi. Ama içini ferah tut dr. Kağan Kocatepe nin bu konuda ki videolarını izlemeni isterim korkulacak bi durum değil.

canım kendini takip et bakalım, açılma var demiştin zaten, çantaların hazır mı? içine koyacağın sonraya bıraktığın şeyler varsa onları da koy istersen hiç strese girme canım, sen bizi hep rahatlatmıştın, sen hine tetikte ol ama strese girme inşallah güzel haberlerini alırız

kızlar hanginiz yazmıştınız hatırlamıyorum, önceki sayfalarda da bulamadım, bir application'dan bahsetmiştiniz kasılmaların süresini tutan. o uygulamanın adı neydi? geç olmadan bende yükliyim hazırda olsun

Kasılmalar diye yeşil ikonlu bir program kullanıyorum ben :)

Millet kasılma sayıyor ben dönmesini takip ediyorum içimde kıpır kıpır geziyor beyefendi demiyor ki yahu herkes doğdu bende doğayım kimse kalmadi içerde bende çıkayım Hayir bu kadar rahat ne var içerde insan 9 aydir sıkılmaz mi yahu bu ne rahatlık

Bende de kac gundur bi mide bulantısı var soracam soracam kızlara cvp yazmaktan soramadım demek açılma belirtisi mide bulantısı iyi iyi açılsın da çıksın sıpa yetti artık
İnternette öyle yazıyor ama bilmiyorum canım doğruluğundan emin değilim doğuranlar daha iyi bilir

İnternette öyle yazıyor ama bilmiyorum canım doğruluğundan emin değilim doğuranlar daha iyi bilir
Aman dur nisan geldi mide bulantısı var hazır doğum belirtisi diye sevindim hevesimi kursağımda bırakma zaten sen bunu dedin de niye doğmadı diye kızacak degilim sana sıpa ya kızarım belirti veriyosun gelmiyorsun diye

Çantam 1 buçuk ay kadardır hazır canım memlekete gideceğim diye son eşyalarıda koydum hatta ama gidemiyorum elim kolum bağlandı kardeşim geldi atandım diye imza atmaya gidecektik ordan da memlekete ama kararname çıkarmıyorlar ne zaman çıkacak bilen yok çıkınca 15 gün içinde imzalamak gerekiyor gitsem memlekete geri nasıl döncem kalsam burda doguruverecegim diye korkuyorum inan beynim kazan gibi ağladım ağlıcam

Nişan geldiyse eninde sonunda çıkacak zaten ordan

İlk doğumum olduğu için bilemedim eksikmi fazla diye Birde omuriligimde platin var doğumum biraz sorunlu geçebilir normalmi sezeryanmı belli olmadı daha yanımda eksik birşeyim olsun istemiyorum
Eğer sezeryan olacaksanız gecelik 1 tane az gelir. ben 1 tane almıştım 2 tanede pijama takımı aldım. Ama dikişler için bi de lavaboya giderken alt pisamayi çıkarmak biraz zor geldi. Geceligime kan geldiği için mecbur pijama kullandım. Ama gecelikle daha rahat edersiniz. Rabbim sag salim kucağınıza almayı nasip etsin

Nişan geldiyse eninde sonunda çıkacak zaten ordan
Içerisi rahat geldi sıpa ya çıkmaya niyeti yok ki 4 gün oluyor nisan geleli 3 gundur de mide bulantısı var Hayir ne var yani eylül sonunu beklemese herkes doğuracak bi ben kalacam milliler doğuracak 1 aylık olacak ben hala doğacak diye bekliyor olacam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…