- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.281
hala evdeyim duşa girdim arası biraz uzun gibi belim ağrıyor karnım semserr oluyor ve popoda baskı hissi oluyor plates topuyla geçiriyorum suanlik uyumaya çalışayım diyorum yalanciysa belki gecer esimde yarın kpss ye girecektiHayirlisyla gelsin bebeğin kolay doğum olsun canımsancini tarif etme imkanın ve süreci anlatirmisin müsait olunca
ay maşallah canim sana darisida benim başıma inşallahKızlar ben 23.40ta doğum yaptım. Cok kolaydı. Çok mutluyum. Minik kızımı emziriyorum. 37+3 4te 2800gr 48 cm olarak doğdu. Epidural normal doğum Cok rahatmış. Hiç bir acı cekmedim. Allahım herkese böyle doğum nasip etsin.
Amiiiiin herkese nasip etsin inş. Gerçekten çokta hızlı oldu çok güzelya. Maşaallah gözün aydın. Evinize dönersiniz sağlıkla inşKızlar ben 23.40ta doğum yaptım. Cok kolaydı. Çok mutluyum. Minik kızımı emziriyorum. 37+3 4te 2800gr 48 cm olarak doğdu. Epidural normal doğum Cok rahatmış. Hiç bir acı cekmedim. Allahım herkese böyle doğum nasip etsin.
Heyecanla bekliyorum seni bizide haberdar et kaç haftalıktın ben seni kız çocuk gurubundan tanıyorum vay be nerden nereyegaliba benimde sancılarım başlıyor 3 dk ya filan düşmesini bekliycem evde şuan 10 dk galiba bakalım hastane yolu ne zaman gözükecek
Hayirli ugurlu olsun. Darisi bizlere agrisiz sizisiz gecsin insallahKızlar ben 23.40ta doğum yaptım. Cok kolaydı. Çok mutluyum. Minik kızımı emziriyorum. 37+3 4te 2800gr 48 cm olarak doğdu. Epidural normal doğum Cok rahatmış. Hiç bir acı cekmedim. Allahım herkese böyle doğum nasip etsin.
Amin inşallah. Evet çok hızlı oldum. 22.00da hastaneye geldim. 23.40ta doğum yaptım. Hatta doktor erken gelse 23. 15 falan olacaktı. Teşekkürler tüm destekleriniz içinAmiiiiin herkese nasip etsin inş. Gerçekten çokta hızlı oldu çok güzelya. Maşaallah gözün aydın. Evinize dönersiniz sağlıkla inş ❤❤❤❤
Ayni seyi yasadim bende, lavmanla cikarabildim ama sonrasinda yine gaz agrisi cektim 2 gun hatta omzuma vurduKızlar dün sezeryanla doğum yaptım ama hala tam olarak gazimi atamadim bol bol da yürüyorum da daha başka ne yapmam lazım
Insallah canim. Tabi 2350 ile hastaneden cikmistik, sarilik nedeniyle dahada verdiİnşaallah toplar bebiş biran önce son usg kilosuyla doğum kilosu arasında fark oldu mu?
Cok sewindim xanim hadi gozunuz aydinHamdolsun iyi
Tetkikler yapıldı
Sıkıntı yok
Öncelikle hayırlı uğurlu olsunBu kadar rahat ve kolay doğumun ardından maalesef aksilikler gelmeye başladı. Belki aranızda yaşayan varsa yardımcı olabilir. Benim minik prenses odada sürekli mızmızdı ve bir kez emdi bir daha emmedi. Doğumdan sonra da vücut ısısı düşük olduğu için küvözde ısıtmaya falan aldılar ama bir türlü ısınamadım. Sabaha kadar küvözde durdu. Ve biraz erken doğuma 37+3 bağlı olarak solunum sorunu varmış. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Çocuk doktoru bakmış film falan cekinmiş. Sorun yokmuş ama daha ileri tetkik ve yorgun bakım için başka hastaneye gönderildi.Doğum yaptığım hastanenin yoğum bakım servisi yok çünkü. Annem bebekle gitti. Eşim hala gelemedi. Ben de hastanede tek kaldım. Aynı sorunu yaşayan varmı daha önce. Düzelir mi sizce? En az 48 saat yoğun bakımda kalır diyorlar
Canım öncelikle hayırlı olsun.iyi düşün,iyi olsun.karamsarlıkları ve acabaları aklından çıkarıp minişinle geçireceğin güzel günleri düşünmeni tavsiye ederimBu kadar rahat ve kolay doğumun ardından maalesef aksilikler gelmeye başladı. Belki aranızda yaşayan varsa yardımcı olabilir. Benim minik prenses odada sürekli mızmızdı ve bir kez emdi bir daha emmedi. Doğumdan sonra da vücut ısısı düşük olduğu için küvözde ısıtmaya falan aldılar ama bir türlü ısınamadım. Sabaha kadar küvözde durdu. Ve biraz erken doğuma 37+3 bağlı olarak solunum sorunu varmış. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Çocuk doktoru bakmış film falan cekinmiş. Sorun yokmuş ama daha ileri tetkik ve yorgun bakım için başka hastaneye gönderildi.Doğum yaptığım hastanenin yoğum bakım servisi yok çünkü. Annem bebekle gitti. Eşim hala gelemedi. Ben de hastanede tek kaldım. Aynı sorunu yaşayan varmı daha önce. Düzelir mi sizce? En az 48 saat yoğun bakımda kalır diyorlar
Sakın kötü düşünme herşey yoluna girer stres yaparsan sütün etkilenir hep güzel düşün. Psikolojini yüksek tut.Bu kadar rahat ve kolay doğumun ardından maalesef aksilikler gelmeye başladı. Belki aranızda yaşayan varsa yardımcı olabilir. Benim minik prenses odada sürekli mızmızdı ve bir kez emdi bir daha emmedi. Doğumdan sonra da vücut ısısı düşük olduğu için küvözde ısıtmaya falan aldılar ama bir türlü ısınamadım. Sabaha kadar küvözde durdu. Ve biraz erken doğuma 37+3 bağlı olarak solunum sorunu varmış. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Çocuk doktoru bakmış film falan cekinmiş. Sorun yokmuş ama daha ileri tetkik ve yorgun bakım için başka hastaneye gönderildi.Doğum yaptığım hastanenin yoğum bakım servisi yok çünkü. Annem bebekle gitti. Eşim hala gelemedi. Ben de hastanede tek kaldım. Aynı sorunu yaşayan varmı daha önce. Düzelir mi sizce? En az 48 saat yoğun bakımda kalır diyorlar
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün inşallahKızlar ben 23.40ta doğum yaptım. Cok kolaydı. Çok mutluyum. Minik kızımı emziriyorum. 37+3 4te 2800gr 48 cm olarak doğdu. Epidural normal doğum Cok rahatmış. Hiç bir acı cekmedim. Allahım herkese böyle doğum nasip etsin.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsuninşallah bir an önce yanınıza gelsin saglıkla büyütün
Canım öncelikle hayırlı olsun.iyi düşün,iyi olsun.karamsarlıkları ve acabaları aklından çıkarıp minişinle geçireceğin güzel günleri düşünmeni tavsiye ederimçünkü öyle olacak emin ol daha iyi bir tedavi için adımlar atılmış ve kızın yenidoğanı iyi bir hastaneye sevk edilmiş sonuçta.
Sakın kötü düşünme herşey yoluna girer stres yaparsan sütün etkilenir hep güzel düşün. Psikolojini yüksek tut.
Çok teşekkürler. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşup yanımda olur.Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün inşallahmoralini bozma sakin çok çabuk kavuşursunuz inşallah miniginle
ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin üzülme bebeğin ins cok cabuk iyileşip yanına geri gelirÇok teşekkürler. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşup yanımda olur.
Evet canım ondan şuanlık yara olmadı kızarıklık oluyor umarm hiç olmazElektrikli olandan dimi? Insallah olmaz canim. Bebegi dogru sekilde emzirmekte onemli, sagarken dogru koymakta. Dogru yapilmadiginda da yara oluyor
Oyyy yaa masallah..saglikla büyür insallah minnak..Kızlar ben 23.40ta doğum yaptım. Cok kolaydı. Çok mutluyum. Minik kızımı emziriyorum. 37+3 4te 2800gr 48 cm olarak doğdu. Epidural normal doğum Cok rahatmış. Hiç bir acı cekmedim. Allahım herkese böyle doğum nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?