2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hayirlisyla gelsin bebeğin kolay doğum olsun canım sancini tarif etme imkanın ve süreci anlatirmisin müsait olunca
hala evdeyim duşa girdim arası biraz uzun gibi belim ağrıyor karnım semserr oluyor ve popoda baskı hissi oluyor plates topuyla geçiriyorum suanlik uyumaya çalışayım diyorum yalanciysa belki gecer esimde yarın kpss ye girecekti

ay maşallah canim sana darisida benim başıma inşallah hayırlı olsun sağlıcakla büyüt bebeğini

Amiiiiin herkese nasip etsin inş. Gerçekten çokta hızlı oldu çok güzelya. Maşaallah gözün aydın. Evinize dönersiniz sağlıkla inş

galiba benimde sancılarım başlıyor 3 dk ya filan düşmesini bekliycem evde şuan 10 dk galiba bakalım hastane yolu ne zaman gözükecek
Heyecanla bekliyorum seni bizide haberdar et kaç haftalıktın ben seni kız çocuk gurubundan tanıyorum vay be nerden nereye

Hayirli ugurlu olsun. Darisi bizlere agrisiz sizisiz gecsin insallah

Amiiiiin herkese nasip etsin inş. Gerçekten çokta hızlı oldu çok güzelya. Maşaallah gözün aydın. Evinize dönersiniz sağlıkla inş ❤❤❤❤
Amin inşallah. Evet çok hızlı oldum. 22.00da hastaneye geldim. 23.40ta doğum yaptım. Hatta doktor erken gelse 23. 15 falan olacaktı. Teşekkürler tüm destekleriniz için

Buarada doğum deneyimimi size baştan anlatayım. Gündüz doktor kontrolüne geldim bir sıkıntı yoktu. 10 gün sonra çağırmıştı. Gün içinde 2 kere şekerim yüksek çıkınca 2 kere kısa mesafe yürüdüm. Tabi araba falan da kullandım. Biraz hoplamalı zıplamalı. Akşam kızımla evde otururken bir anda camaşırım pijama tamamen ıslandı ve açık pembe renkliydi. Sonra wcde peçetede kan oldu. Ben yavaş yavaş son hazırlıklarımız yapmaya başladım. Sancı olmadığı için ağırdan alıyordum ama panik yine de son safhadaydı. Eşim de yanımda olmadığı için ağlama başladı bir de. Sonra bir kez daha yoğun bir şekilde suyum geldi ve yerlere aktı. Hemen hazırlanıp hastaneye yola çıktım. Giderken üst üste 2 tane depend giydim. Kesinlikle harika bişeymiş. Eğer o olmasa kaynımın arabası su içinde kalacaktı. Arabada çok yoğun suyum geldi tekrar çünkü. Buarada suyum geliyor belim ağrıyor ama sancı olmuyordu. Sadece karnımın kasışdığı esnada aşağı yoğun bir basınc yaşadım. Hastaneye gelince hemen açılmaya baktılar. 5cmdi. Beni hazırladılar. Lavman yaptılar. Epidural taktılar. Belim aşağısı uyuştu. Ondan sonra ne acı hissettim ne kasılma ne basınç. Kısa sürede açılma tamamlandı. 2 ıkınmada bebek doğdu. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. Eşim yolda geliyor şuan. Buarada depend ilk hamileliğim de bilmiyordum. Kesinlikle harika bişeymiş. Doğum sonrası da giymeye devam ettim. Kanama oluyor ve sık sık değiştiriyorum. Almayan varsa mutlaka alsın.

Bu kadar rahat ve kolay doğumun ardından maalesef aksilikler gelmeye başladı. Belki aranızda yaşayan varsa yardımcı olabilir. Benim minik prenses odada sürekli mızmızdı ve bir kez emdi bir daha emmedi. Doğumdan sonra da vücut ısısı düşük olduğu için küvözde ısıtmaya falan aldılar ama bir türlü ısınamadım. Sabaha kadar küvözde durdu. Ve biraz erken doğuma 37+3 bağlı olarak solunum sorunu varmış. Çok hızlı nefes alıp veriyormuş. Çocuk doktoru bakmış film falan cekinmiş. Sorun yokmuş ama daha ileri tetkik ve yorgun bakım için başka hastaneye gönderildi. Doğum yaptığım hastanenin yoğum bakım servisi yok çünkü. Annem bebekle gitti. Eşim hala gelemedi. Ben de hastanede tek kaldım. Aynı sorunu yaşayan varmı daha önce. Düzelir mi sizce? En az 48 saat yoğun bakımda kalır diyorlar

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah bir an önce yanınıza gelsin saglıkla büyütün

Canım öncelikle hayırlı olsun.iyi düşün,iyi olsun.karamsarlıkları ve acabaları aklından çıkarıp minişinle geçireceğin güzel günleri düşünmeni tavsiye ederim çünkü öyle olacak emin ol daha iyi bir tedavi için adımlar atılmış ve kızın yenidoğanı iyi bir hastaneye sevk edilmiş sonuçta.

Sakın kötü düşünme herşey yoluna girer stres yaparsan sütün etkilenir hep güzel düşün. Psikolojini yüksek tut.

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün inşallah moralini bozma sakin çok çabuk kavuşursunuz inşallah miniginle

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah bir an önce yanınıza gelsin saglıkla büyütün
Sakın kötü düşünme herşey yoluna girer stres yaparsan sütün etkilenir hep güzel düşün. Psikolojini yüksek tut.
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün inşallah moralini bozma sakin çok çabuk kavuşursunuz inşallah miniginle
Çok teşekkürler. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşup yanımda olur.

Oyyy yaa masallah..saglikla büyür insallah minnak..

Teker teker geliyo minnaklar bizde hayırlısıyla bi doğursaydık

Masallh guzel eylül anneleri kuzucuklar tek tek gelmeye başlamış edarisi biz bekleyenlerin basina doktor 16-18eylule sezeryan günü verdi 2. Dogumum ama heyecan korku sevinc hepsi var. Rabbim saglicakla alalim hepimiz sonrasida kolaylik versin. Sanki bende bugün alt tarafimda baski hissediyorum anlamadim gaz mi kanala giriyomus gibi bebek hissettim korktum 1. Dogumda kanala girdi ama acilma olmadi sezeryana almislardi. Bakalm daha 36+4 beklesin biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…