2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim bebeğimde kuveze alındı. Ben sezeryan oldum. Doğumda tam goremedim odama getirdiler bebek yok tabi ben bir panik endişe . Solunum sıkıntısı cikmis başka hastaneye sevk edilmiş. Bugün beşinci gün bekliyoruz . Göremiyorum. Cuma günü iki dakika bişey gorebildim bir kere görme hakkım varmış. Çok özledim bebeğimi. Sütü sağiyorum göğsümde ağrı olmaya başladı süt tam alınmadığında. Özlemle bebeğimizi bekliyor uz. Aslında iki gündür oksijensiz kendi soluyormus.artik vermeleri gerekiyor aslinda

Eşine başarılar inşallah şimdi nasılsın

Heyecanla bekliyorum seni bizide haberdar et kaç haftalıktın ben seni kız çocuk gurubundan tanıyorum vay be nerden nereye
tam 39 haftayım şimdi kızlarımız doğmak üzere ne cabuk gecti dimi uyuyunca saka gibi gecmis biraz agrilar sancilar

Sağlıkla yanınıza gelsin inşallah tekrar. Duslarım sizinle. Minik yanınıza gelince hepsini unutucaksınız

gece baya kötüydü uyuyunca hafifledi 3. doğumum aslında ama gerçekten doğuruyorum artık demistim
Benim ağrılarım belden değilde rahimden çok giriyor adet ağrısı gibi agrimda eşlik ediyor dün bendede vardı dediğin gibi uyuyuyunca geçti ama rahim bölgemde hep ağrı var bacaklarım kapanmıyor bile şimdi yok ağrın dimi

Canım büyün tetkikler bitip biberonla beslenebilince veriyolarmış en kısa zamanda kavuşuşun inşallah

Ne yapayım ki hergün yaşadığım şey değil ki ömrümde ilk defa oluyor bıktım ağrıdan canım çok tatlıdır benim aminnnnn allah razı olsun
Benmde canım cok tatlıdır ama içimde Bi canlının varlığını bilmek psikolojik olarak agrılarınsızıları unutmamı sağlıyor pozitif olman için söledim önünde 8 ay var inş sağlıklı rahat vi hamilelik gecirirsin smdiden bıktım deme yani

kızlar doğuma yakın suyu değil de renksiz sıvı akıntısı olan oldu mu? suyum geldi sandım ama çok çok az ıslanmış iç çamaşırım akıntı gibi gelmiş. su mu değil mi anlamadım. ağrım sancım nişanım yok.

yok ya hala geçmiş değil ağrılarım evi filan topliyim sileyim supureyim de ne olur ne olmaz hazır dursun bari zaten hareket ettikçe artıyor ağrılar belki vesile olur

idrar torbası tam boşalamıyor, bebekte baskı yapınca ordan da gelebilir

Benimde sürekli azar azar ıslanıyor çamaşırım ama terdir diyorum bide bembeyaz bi şekilde akıntım oluyor bi kaç gündür neden bilmiyorum yani süt beyazı gibi bembeyaz bir akıntı

Bende sezeryan oldum malesef suyu bittiği icin acil olarak sormak istiyorum size beslenmesi icin bisey dediler mi nasılmış kac cc içiyor solunumu nasil bilgi alabiliyor musunuz?

Benimde sürekli azar azar ıslanıyor çamaşırım ama terdir diyorum bide bembeyaz bi şekilde akıntım oluyor bi kaç gündür neden bilmiyorum yani süt beyazı gibi bembeyaz bir akıntı
valla annem akıntıdır su öyle gelmez dedi. şırıl şırıl gelmiyor zaten iç çamaşırımda görüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…