2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
E Elifmaral33
Nasıl oldun canım? Bebeğini görebildin mi? Gaz sancının olduğunu yazmıştın şimdi biraz daha iyi misin?
Ben iyiyim ağrım var hala gaz sancim.var atamadım bi türlü bebegimide gördüm ALLAH sabir versin bütün ailelere daha kucuk bebeklerde varmis beslenmesi guzel dedi sütümü sağdım elle biraz verdim gece gelecek ayarlarıyım makine ins sagip onu göndericem

İyi çok şükür inş daha iyi olacak. Sen kendi sağlığına dikkat et moralini yüksek tut toparlan biranönce inş

İnşallah o sancında biticek canım, beslenmesi güzel ; beklediğinden daha bile kısa sürede toparlanabilir.

Yaaa ozaman yola çıkmakla iyi yaptın şekerin varsa bide suyun geldiğini bilmiyordum. Sakin ol 2. Doğumlar çok daha kolay oluyor panik yapma herşey yolunda gidecek inş

Gasicon diye bir yağ karışımı iyi geliyormuş diyorlar

Canım ben ilk doğumumda çok fazla gaz sancısı çekmiştim kıvranmıştım saatlerce o yüzden bu sefer doğuma girmeden bu yağdan almak istedim, elimin altında bulunsun diye. E-bebek ve birkaç eczaneye sordum ama yoktu. Aktarlarda falan mı satılıyor bulamadım çünkü ben

Valla ben de bi trendyolda gördüm

3 4 haftalık hamilesin ve bıkma evresine gelmişsin ilk basta öle adet olcakmıs gibi sancı agrı oluyor sonra geciyor taki son haftalarda yine geliyor o agrılar Allah sabır versin smdiden
Ne yapayım ki hergün yaşadığım şey değil ki ömrümde ilk defa oluyor bıktım ağrıdan canım çok tatlıdır benim aminnnnn allah razı olsun

Hiçbişey denemedim yürüyüşte arada yaptım oyuzden mi anlamadım 2.dogumum olcak 2 sene önce normal dogum yapmıŞtım
doğum bi başlasa hızlı geçer zaten 2. lerde öyle oluyormuş. sıcak suyla duş almayı dene, hurma ve ananas ye, squat yapmayı dene, merdiven in çık. belki biraz hızlandırır.

bir de eşinle birlikte olunca da hızlanıyormuş doğum süreci haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…