2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İnşaallah toplar bebiş biran önce son usg kilosuyla doğum kilosu arasında fark oldu mu?

Yaaa ozaman yola çıkmakla iyi yaptın şekerin varsa bide suyun geldiğini bilmiyordum. Sakin ol 2. Doğumlar çok daha kolay oluyor panik yapma herşey yolunda gidecek inş
fırsatın oldukça bize de yaz
Hastaneye yatışım yapıldı. 5cm açılmam varmış. Epidürali için hazırlık yapıldı. Sancı hissetmedim ama aşağı basınç Cok hissediyordum. Belim uyuşunca oldukça rahatladım. Şimdi daha iyiyim. İnşallah bu akşam doğuracağım. Allahım hepimize sağlıklı doğum nasip etsin.

Bebek bezi 1 paket bitmek üzere
Alt açma 2 yeterli. Tersini serdim sildik kullandık kaka başladıkça
Külotlu hasta bezi 4. Taktım

Hadi maşaallah canım açılman çok iyi tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz çok kolay Allahın izni ile olacak emin ol. Amin inş

Ciddi misin canım.. vazgeçmiştim ama yazdığını da okuyunca instagramı dahi kapatasım geldi şimdi nasılsınız? Bebiş 1-1,5 aylık olmuştur artık
Çok ciddiyim hem de. O fotoğrafi attigima atacağıma pişman oldum Biz İyiyiz çok şükür Haftaya çıkacak bebeğim kuvözden inşallah

3.5 cm di canım bebekte çok aşşağıdaydı enfeksiyon riski olmasın diye erken oldu doğumum
Anladım canım benimde açıklık baslamısta o yüzden sordum sana bizim daha 1 cm zaten sancıda nst de çıkıyor ama doğum sancısı gibi düzenli değil , bana kalırsa daha bekler gibi geliyor bakalım hayırlı zamanda gelsin

Rabbim sağlıcakla kavuştursun canım

Maşallah canım açılman iyi bundan sonrası zorlamaz seni inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar tabiki sağlıkla gelsin ama ekim annesi olmaktan korkuyorum ya belki saçmalıktır ama bütün kötü olayları ekimde yaşadım ben ekimde doğsun istemiyorum

Kızlar tabiki sağlıkla gelsin ama ekim annesi olmaktan korkuyorum ya belki saçmalıktır ama bütün kötü olayları ekimde yaşadım ben ekimde doğsun istemiyorum
Zamanında gelir inşallah dr bana 17sinde doğdu doğdu yoksa ben alıcam dedi size öyle bir şey denmedi mi vakti gelince bi şekilde gelir bebek yeter ki sağlıklı olsun

Hadi maşaallah canım açılman çok iyi tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz çok kolay Allahın izni ile olacak emin ol. Amin inş
Rabbim sağlıcakla kavuştursun canım
Maşallah canım açılman iyi bundan sonrası zorlamaz seni inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kızlar ben 23.40ta doğum yaptım. Cok kolaydı. Çok mutluyum. Minik kızımı emziriyorum. 37+3 4te 2800gr 48 cm olarak doğdu. Epidural normal doğum Cok rahatmış. Hiç bir acı cekmedim. Allahım herkese böyle doğum nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…